Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ale żenada ja pierdole większego wałka w boksie sobie nie przypominamTo mógł poczekać do kolejnej jak mu tak dobrze szło. A nie przerywać z gongiem.Nie ma co się podniecać przerwaniem. Nie ta runda, to następna. Usyk walczył na 60%, a jak ze dwa razy przyspieszył, to było wiadomo kto jest kto.
Wiesz już chuj z tym zakładem, po ludzku szkoda mi Rico bo tam był zaraz koniec rundy i nawet z tym knockdownem i 12 rundą by tego nie wygrał, szkoda Rico i jebać szczerbusa banderowca zajebanegoHaha o kurwa, ale sędzia szybko wkroczył z tym przerwaniem dla takiego wojownika jak na jakiejś gali w sali gimnastycznej, ciekawe ile ludzie przepierdoli milionów na live stawiając na Rico. No ale chuj, @JosueEstebanez chociaż zakład wygrałeś.
Gdy inni rozkminiali zasady, on już znał wynik...Nie ma co się podniecać przerwaniem. Nie ta runda, to następna. Usyk walczył na 60%, a jak ze dwa razy przyspieszył, to było wiadomo kto jest kto.

Dokładnie, te nokauty w boksie to czasem jakiś żart. Normalnie walczą, nic wielkiego się nie dzieje a sędzia przerywa bo już mu się tam stać nie chceInna sprawa że jeszcze nie oglądałem walki bokserskiej, żeby jakiegoś wała nie było. Biją się, biją, nagle sędzia wchodzi i według własnego widzimisię przerywa se i chuj, przegrałeś. Wspaniały sport.
![]()

Znając ukraińca mógł sobie postawić takie właśnie zadanie, co nie zmienia faktu, że Rico pokazał o wiele więcej niż większość oczekiwała.Gdy inni rozkminiali zasady, on już znał wynik...
Rozegrał to jak rasowy pokerzysta.![]()