UFC Undisputed 3

@Semper

Mój kuzyn - po zakupieniu Seasonal Pack - musiał zalogować się poprzez stronę, zaakceptować zakup, a dopiero na PS3 pobrać zawartość:

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/pakiet-zawodnik%25C3%25B3w-do-gry-ufc-3-fight-of-the-night-pack/cid=EP1005-BLES01231_00-UFC2012KEY010002

wchodze w sklep i nie widze pakietu ktory w swoim opisie ma ta postac do kupienia a szkoda mi kasy zeby kupować każda po kolei ;)

@Pain

14 zł kosztuje tutaj:

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/pakiet-zawodnik%25C3%25B3w-do-gry-ufc-3-fight-of-the-night-pack/cid=EP1005-BLES01231_00-UFC2012KEY010002

to jeszcze mi powiedz jak wiesz ;) jak go kupić. bo jak włącze konsole i wchodze w pss to tego nie widzę.kupować jakoś przez kompa i zgrywać na pendrive czy cos ?

Macie jakis dobry sposob zeby jak najbardziej rozciac rywala, tak zeby byl mocno zalany krwia, ale nie znokautowac go za szybko?

Widzę,że masz sadystyczne skłonności, podobnie jak ja :D Polecam dojście do bocznej i krótkie łokcie/pięści, tylko szybko zamroczyć można :)

Łatwiej zacząć bez podnoszenia pozycji do najwyżej możliwej jeśli zdobędziemy dosiad. Odklejamy sie z trzymania rywala, rozcinamy krótkimi łokciami, po jakimś czasie przeciwnik odzyska półgardę, z niej znów to samo, później wciągnie nas do gardy, kolejny raz idą krótkie łokcie. To jest najdłuższa męczarnia dla naszego oponenta, bo nie sztuką jest sypnąć 4 łokcie z bocznej i stracić pozycję (tak, ta pozycja jest w UFC 3 zbyt mało komfortowa). :P

Noo walsnie to jest najgorsze, ze z bocznej malo co zrobisz bo rywal od razu zbiera cie do polgardy albo gardy

Ale czasami jak rozpędzisz łapska to już nie zdąży bez zamroczenia Cię zgarnąć. Chociaż prawda, kijowo się kontroluje z góry w tej pozycji.

Jak chcecie mocno porozbijac rywala to najlepiej prostymi w stójce, bez LB(ten wyżej, odpowiadający za "siłę" ciosu, nie pamiętam, bo już trochę nie grałem). Zwykle rywal wygląda tak w 3 rundzie (jeśli dużo trafiasz), że sędzia przerywa ze względu na spuchnięcia, a i rozcięcia;)

Ale fakt, boczna i lokcie to też dobra opcja, bo z gardy czy pół raczej kiepsko utrzymać, do bocznej można szybko wrócić nawet w półgardy...

Proste to... najprostsza droga, ale trzeba ich dużo wjebać, z łokcami nie ma tego 'problemu' i fajniej się nimi znęca nad rywalem. ;-)

To fakt ;) ale łatwiej można rywala zamroczyć, a kolejny lokieć załatwić sprawę ;) łokieć z bocznej to była pierwsza rzecz jakiej swojego uczyłem w "trójce" z glebowych spraw, a teraz wali je i z gardy i półgardy, dosiadu, a w zasadzie walił, bo trochę już nie grałem. Wolę samemu potrenować jak jest czas:P

Pisałem wcześniej, że można nawalać łokciem do woli, jeśli nie podniesiesz pozycji. Wtedy nokaut nie groźny. :P

Serio?Nie ma tak, że nawet bez zamroczenia, któryś łokieć skończy? Już nie pamiętam ,choć tak mi się wydawało...

Jak się 'odkleisz', to krótkim łokciem nie da się odciąć światła. Zamroczenie może wystąpić, ale wtedy można przecież przestać uderzać. Tyle znoulajfiłem nad tą grą, że chyba wiem już wszystko. :-)

No tak,to jasne, ale czy po 2/3 zamroczeniach w końcu któryś nie kończy delikwenta na raz?bez zamroczenia? Mozliwe, że sam ich tak męczyłem, ale pare miesięcy nie grania robi swoje ;) Ja to grałem głównie jedną karierę i trochę walk pojedyńczych sobą, ale i pare innych walk. Tyle udało mi się ugrać czasu :D

Nie, nie zabijesz nikogo short elbowem. Możesz ewentualnie tak zamraczać w nieskończoność, jeśli nie dobijesz czymś 'normalnym'.

Ja karier zrobiłem ze 20. Gdzieś tyle, co kaczor kont na tym forum. :D

Painkiller :

jak masz konsolke podłączoną do neta na ekranie głownym podczas włączonej gry wciskasz kwadrat ( na dole ekranu jest legenda i lecąc z pamięci jestem zdania, że to jest kwadrat) łaczy Cię ze sklepem on line. Tam będziesz mógł kupić sobie gre, żeby zapisało Ci na dysku, pakiet 4 czy 5 postaci w którym jest Nick Diaz, osobno Overeema i jeszcze jakieś coś. klikasz na to co Cie interesuje ( przy pakiecie z Diazem jest jego twarz jako "okladka") i masz opcje ocen, kup, dodaj do koszyka, zrezygnuj. zakładając, że kupujesz musisz potwierdzić swoje dane z konta na Play Station Store. Ja płaciłem kartą kredytową więc musiałem wpisać na kogo jest karta, jej numer i jaką kwotę przeznaczam na swoje konto w PPS. Czym pokliłalem "dalej" pojawiła mi się opcja na ściągnij i zainstaluj. Jak mi napisało, że się zainstalowało nacisnąłem 2 razy kólko i wrócilem do ekranu gry, gdzie miałem już zakupione postacie jako grywalne. Co ważne jak kupisz powiedzmy Overeema to przy wyborze postaci nie będziesz mial go w tej samej kolumnie w której jest Junior, Cain, Lesnar itd tylko krzyżakiem w prawo zmieni ci się na roster Pride i raz jeszcze i będzie kolumna DLC i tam będziesz miał dokupionych zawodników.

Back