Milionyzłotych
BAMMA Flyweight
Ale emocje, pieknie Asia kochana zawalczyla. Nie ma chuja ze dadza to Gadelhi zostala zmiazdzona w stojce tak jak mowilem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Spróbowałem, ale wywaliło błąd przy finiszu )
Jak co , to na betvictor są dwa ciekawe zakłady:
Aśka wyprowadzi więcej ciosów po @1.40
Claudia obali więcej razy po @1.44
Moim zdaniem oba zakłady mają sporą szansę na wejście
najlepsze, że po Moradze chciałem iść spać, a potem a chuj jeszcze 3 dyszki wpłacę i bonus zrobię i jak było widzicieMichi red panty night :)
...
so do I ;)
Po takich wpierdolach to dadzą Aśce Myszę na pożarcie z obawy o inne dziewczętaJuż chyba ostatni raz takie kursiwo na Aśkę :(, chyba że superfighty z bw
kto stawial na gadele :D judasze
czy 77?100 X 1.77=77 ?I tym sposobem tylko -27 zł
czy 77?
teraz czaje dziś się odbijeszNah, 27. Postawiłem stówkę tu i stówkę tam, czyli łącznie zainwestowałem 200 zł, a zwróciło mi się 177 zł, zatem realnej straty mam 27 zł.
teraz czaje dziś się odbijesz
ciężko będzie ale trzeba być dobrej myśliMyślisz, że Lesnar wygra czy Aldo?
bet365 lub unibet, osobiscie wole bet365 choc ostatnio tez tam coraz ciezej cos wygracKupon za 700 zl na Asie wszedł. Dzięki Aśka. :D
Btw. Na jakiej stronie obstawiacie te zakłady live ?
Ja stawiałem i typ był dobry bo praktycznie taki jak w analizie. Jeśli Aśka wygra to przez decyzję i przez rundy mistrzowskie (+3). Tak jak pisałem, kondycja u mistrzyni zrobi robotę przy zdychającej w trzeciej Gadelhy: "W ostatnim starciu Joanny, Polka doszła do decyzji z Valerie Letourneau i prezentowała się świetnie kondycyjnie. Gadelha z Aguilar natomiast już w trzeciej rundzie ciężko dyszała. Myślę, że to właśnie będzie główna różnica w tej walce: wydolność. Jeśli Joanna nie da się poddać, będzie naprawdę miała sporo przewagi w mistrzowskich rundach. Z tego powodu kurs 1.77 na mistrzynię jest bardzo atrakcyjny." :) i dlatego... zrobiłem kontrę:
I tym sposobem tylko -27 zł
W grze cały czas:
Alvarez + Lesnar
Burns + Aldo
dyskretna pussy ;)
@Cloud i co do przodu?lesnar i aldo wygrali