K
kiras
Guest
Odemnie poszedł kupon na Brazolke już wuchte czasu temu przez suba. Jebać ten hajs moge przegrać.Asi kibicuje i ją kocham ale czuje zmiane na tronie a chce sie mylić bardzo chętnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
3.10 na pinnacleMatthews + JJ = AKO 2.70zł
nie mów tak! Zamilknij na wieki z takimi proroctwami.Odemnie poszedł kupon na Brazolke już wuchte czasu temu przez suba. Jebać ten hajs moge przegrać.Asi kibicuje i ją kocham ale czuje zmiane na tronie a chce sie mylić bardzo chętnie.
oby dla Polki. Jak dla mnie walka na 65 do 35 dla Joanny.Ja się bardziej obawiam jakiegoś chujowego splita.
Bardzo ładne KO na niejakim soldinym Samem Sicilią, typowy pojedynek mocnego uderzacza z mocnym grappleremkto to ten Duhuczoj? Dobry jest?
JJ+Moraga+Matthews pewniaki (jak to w MMA bywa) gali TUF Finale.
Dla mnie żadne z nich nie jest pewniakiem, a już na pewno nie Aśka. Typowanie zwycięzcy walki JJ vs Gadelha jest jak typowanie walki Aldo vs Edgar.
Imo Moraga powinien ogarnąć, w walkach muszych najmniej dogów wygrywa, małe szanse na fancy ko itp.Dokładnie, dla mnie walka nie do grania, JJ nie walczyła ostatnio z dobrą parterówką (jak ktoś wspomni o cookie monster to się przewrócę - słabe to małe i bez pomysłu na walkę, gdy nie idzie po jej myśli).
Mathews niby powinien wygrać, ale odnoszę wrażenie, że prezentuje podobny poziom co przeciwnik.
Moraga walczy z prawie nie znanym gościem (pamiętacie debiut JDS i wtopę Werduma?), ja bym tego nie grał.
Wolę raczej A. Smith, dotknie mutante i go przewróci ;), Doo Ho choi oraz Brooks.
Reszty nie ruszam.
W tym przypadku proponuję zakład wygrana przez ko,tko albo DQ. Kurs 3.75 :Di tak wjeżdżam w JJ za 200zł lub za 500zł.
W tym przypadku proponuję zakład wygrana przez ko,tko albo DQ. Kurs 3.75 :D
Zobacz jak radzi sobie Alvarez.Mi się wydaje, że Will Brooks w UFC będzie średniakiem, nakoksowanemu Hektorowi też zapowiadano zawrotną karierę. Stawiam hajsy na Rossa.