kapitanameryka
M-1 Global Lightweight
A Dequana Townsenda nikt nie stawia? Chyba wszyscy, byli zawodnicy EFC pokazali, jaka jest kolosalna różnica poziomów pomiędzy EFC a kimkolwiek z kim walczą w UFC.
Przecież obydwaj debiutują w UFC.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A Dequana Townsenda nikt nie stawia? Chyba wszyscy, byli zawodnicy EFC pokazali, jaka jest kolosalna różnica poziomów pomiędzy EFC a kimkolwiek z kim walczą w UFC.
Przecież obydwaj debiutują w UFC.
Wiem, ale zawodnicy z EFC praktycznie zawsze prezentowali się gorzej od kogokolwiek w UFC.
Masz na myśli, że zawodnicy EFC walcząc w UFC prezentowali się gorzej niż debiutanci z innych federacji?
Tylko po co Stipe skoro Cormier to wygra![]()
nie zgadzam się z tobą gdzie dominował?! Oceniasz 2 minuty walki? Daniel Cormier jest najinteligentniejszym zawodnikiem mma.Zakończy się tak samo jak w pierwszej walceTeż pograłem Miocicia, co do Zabita, to nie byłbym już go taki pewien. W ostatniej walce nie zachwycił, wyszło też jego kardio. Poza tym lubi udowadniać, że odnajduje się w płaszczyźnie w której przeciwniki dominuje i podejrzewam właśnie, że zejdzie z Ortegą do parteru żeby mu coś udowodnić... I tam zostanie poddany.
Stipe to wygra. Zespół DC wynalazł tylko jedną lukę w jego grze i skrzętnie to wykorzystał. Teraz nie będzie szans na podłączenie haka przy rozerwaniu klinczu, Stipe będzie na to przygotowany. A do czasu jak został podłączony dominował.
A Dequana Townsenda nikt nie stawia? Chyba wszyscy, byli zawodnicy EFC pokazali, jaka jest kolosalna różnica poziomów pomiędzy EFC a kimkolwiek z kim walczą ......nie ma żadnych szans ko 1 runda ...nie prawda wygrał jeden zawodnik z wagi piórkowej gremialnie skreślany wykrecił ko w puerwszej rundzie
Do czasu kolejnej blokady.W tej walce w ogóle nie wyglądał. Ale to była psychologiczna blokada po starciu ze Stipe. Teraz ma się dobrze.
Wiem, ale zawodnicy z EFC praktycznie zawsze prezentowali się gorzej od kogokolwiek w UFC.

Na tej gali to sam nie wiem, bo generalnie słabe kursy, ale polecam dzisiejsze Cage Warriors, tam jest zdecydowanie lepiej pod tym względem.FAMEMMA znowu ban, jak mamy zarobić na tej gali![]()
Przecie pisal 5 tysi JDSFAMEMMA znowu ban, jak mamy zarobić na tej gali![]()
Przecie pisal 5 tysi JDS
I tak wszystkie pieniądze przejebałeś stawiając na Kastiego. Alibaba dobra radaFAMEMMA znowu ban, jak mamy zarobić na tej gali![]()

I tak wszystkie pieniądze przejebałeś stawiając na Kastiego. Alibaba dobra rada![]()

Whitmire @1.59 -
Martin @2.40 -
Przecie pisal 5 tysi JDS
Ja jednak stawiam na Dequan Townsend zawodnicy z EFC nigdy nie prezentowali poziomu.