Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Branch @2.00
Jestem strasznie ciekaw jak zawalczy Justin bo Barboza to twardy skurwysyn i dotychczasowy styl Gaethjego według mnie nie ma szans powodzenia przeciwko Edkowi. Gdzieś słyszałem przed walką z Vickiem, że Justin ma zacząć używać resztek mózgu jakie mu zostały, ale James za szybko padł i wiele się nie dowiedzieliśmy.
Jak Justin stoi z zapasami? Bo wydaje mi się, że to dla niego jedyna droga do zwycięstwa. W stójce brazol go rozbije.
Panowie, weekend mnie pochłonął, całkowicie nietrafione KSW i niemyślący Moffett w 3 rundzie
Propozycje na AKO 5.0 ?
Co myślicie o tym? Ewentualnie inne propozycje
Barboza+Waterson+Nzechukwu ako 5.26
Holland+Barzola+Perez+Nzechukwu ako 5.27
Podoba mi się twój typ holland nzechukwu waterson a ten drugi trochę bardziej ryzykowny ale czasem właśnie te ryzykowne wchodzą a pewniscy typu till i thompson przegrywają z lekkimiPanowie, weekend mnie pochłonął, całkowicie nietrafione KSW i niemyślący Moffett w 3 rundzie
Propozycje na AKO 5.0 ?
Co myślicie o tym? Ewentualnie inne propozycje
Barboza+Waterson+Nzechukwu ako 5.26
Holland+Barzola+Perez+Nzechukwu ako 5.27
Kolejna ciężka gala do typowania mało pewniaczków zatem trzeba stawiać na niespodzianki i underdogow.
POWINNI ogarnąć Holland Nzechukwu i Borg ....może też hermansson i barboza
Mój underdog na galę gaethje plus weryfikacja sabiny mazo przez moroz i to samo z sheymonem .
Co do reszty waterson powinna ogarnąć karolę
Widzę że strasznie zainteresowaliście się walką wieczoru więc dodam swoje pięć groszy. Oboję są strasznie przewidywalni zwłaszcza Edson co do Gaethje który moim zdaniem poprzez swój styl walki za pięć lat będzie miał pierwsze objawy Alzhaimera też zastanawiam się czy Gaethje w pieciorundowym pojedynku nie pomyśli o zapasach i klinczu. Ok mój typ Gathje będzie szedł jak zawsze do przody będzie straszna bitka ale kopnięcia na nogi i korpus odegrają rolę w trzeciej rundzie tak jak z Hookerem i Gaethje padnie ....
Podoba mi się twój typ holland nzechukwu waterson a ten drugi trochę bardziej ryzykowny ale czasem właśnie te ryzykowne wchodzą a pewniscy typu till i thompson przegrywają z lekkimi
zacznij sie zegnac z forum na jakis czas, dopoki sie nie nauczysz pisac w jednym poscie, BANA MU!!!A wasze typy na tak równe kursy
Hermansson branch
Emmet johnson
Barzola aguilar?
Jak nikt nie chcę pisać to sobie pisze kto mi zabronizacznij sie zegnac z forum na jakis czas, dopoki sie nie nauczysz pisac w jednym poscie, BANA MU!!!
Raph taba nie krepuj sienapisałbym coś, ale śmierdzi trollem na kilometr.
Też tak stawiam a masz inne typy?Barboza + Nzechuwku - @2.38
Cloud to super gość
Underdog uważaj bo cię Cloud zbanujeDALAJ