Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Moze ktos kto ma fight cluba by to ogarnal najlepiej.
$75 ,opłata roczna.Jesli sie nic nie zmieniło to na jeden kod ,który dostaje klubowicz można kupić do sześciu biletów.ponawiam pytanie , wie ktos czy kwota 70 pare dolcow , ktora trzeba zaplacic przy zakladaniu fight cluba to jednorazowa oplata za dostep czy to sie co miesiac placi ?
a co do sprzedazy biletow , to bedzie podana dokladna godzinarozpoczecia sprzedazy ?
Jeden ptaszek wlasnie mi cwierknal ze ceny biletow beda duzo bardziej przystepne niz myslalem. Od 45 do 95 na trybunach-o plycie nic jeszcze nie wiem.Zazwyczaj chlop ma racje jezeli chodzi o takie rzeczy
10 bst to ktora godzina w PL ?
Voranek jak myslisz po ile beda bilety w tym czerwonym sektorze?To co robimy Pany? @zoom
Nie ma szans abyśmy do jutra ogarnęli fight cluba bądź osoby, która go posiada.
Hala jest zajebiście duża. Trzecia hala w Europie. Na 21 tys ludzi!
To daje nadzieje, ze jednak uda się kupić
Voranek jak myslisz po ile beda bilety w tym czerwonym sektorze?
Szczerze to troche zielony jestem w tym temacie wolalbym zeby ktos ogarniety to wykonal najlepiej z tym fight clubem lub ufc social. Wzialbym dwa za 125 ewentualnie za 95Dolne miejsce w czerwonym 125, górne naprzeciwko klatki 95, boki 75?
Ja kupowałbym 40 ale 55 tez biorę
Milion ogarnąłbyś? Najlepiej aby bilety kupiła jedna osoba
Zoom gdzie ty takie tanie loty wyczailes?Może być i tak, wówczas temat umrze smiercią naturalna jak ufc nyc :D
Tymczasem na szybko zrobiłem zrzuty ciekawszych propozycji lotów z Warszawa-> Manchester:
i nazad:
Szczerze to troche zielony jestem w tym temacie wolalbym zeby ktos ogarniety to wykonal najlepiej z tym fight clubem lub ufc social. Wzialbym dwa za 125 ewentualnie za 95
Stad tez moje pytanie czy bedzie mozna kupic to na polskim odpowiedniku eventim i jesli tak to platnosc w funach czy przez zl? I czy mozna paypalem zaplacic?
Swoja droga patrzylem przeloty teraz z piatku w niedziele powrot wszystko z przesiadka jedną po 5h :/ cena gdzies 700
To były ceny na tamten dzień, dziś na 100% bd wyższe bo bliżej do wyjazdu, ale tak jak pisałem wyżej, wieczorem ogarnę i powrzucam informacyjnie co znalazłem jest trochę ponad 24h na podjęcie decyzji to każdy bd się mógł zastanowić.Zoom gdzie ty takie tanie loty wyczailes?
Mam nadzieję, że jeszcze będą bilety po wypłacie za 3tygodnie..wtedy widzimy się w Manchesterze! Interesuje mnie ten za 95
Jeśli 1 sztuka, to jest szansa, jakieś tam bilety lądują z powrotem w obiegu (może nawet oficjalnym?).Zapomnij
Ja biorę pod uwagę, ale jeszcze muszę się na spokojnie zastanowić. Powstrzymuje mnie fakt, że tym razem nie będzie dużej walki z udziałem Polaka (a tym bardziej Janka, któremu kibicuję jak nikomu innemu w Polsce, poza Heldzikiem). Możliwość wspierania go przed i w czasie walki to był dla mnie jeden z największych plusów w Hamburgu.ciekawości czy ktoś z grupy hamburgowej zastanawia się nad wylotem?