UFC Fight Night: Whittaker vs. de Ridder (26.07.2025)

Moim zdaniem bardzo słabo się zaprezentował w każdym aspekcie. Przede wszystkim on nie potrafi w stójce ciosów przyjmować. Jak na 4 lata treningu to wygląda mizernie.
On jest do wyjebania wg mnie, to jakiś sztryms pokroju wielkiego kick boxera Despaigne

Fakt, Buchecha zaprezentowal sie mega kiepsko, a placek Buday srubuje rekord :fingers:
W trakcie walki wydaje mi sie ze, po drugiej rundzie typowali mimo wszystko 2:0 dla Buchechy

Jebane jaja, RDR nigdy w karierze nie wyszedł poza 3.5 rundy ale jak pierwszy raz w życiu postanowiłem zagrać jego walkę to nagle magia - walka wychodzi poza. Pora zrobić sobie przerwe

Jebane jaja, RDR nigdy w karierze nie wyszedł poza 3.5 rundy ale jak pierwszy raz w życiu postanowiłem zagrać jego walkę to nagle magia - walka wychodzi poza. Pora zrobić sobie przerwe
Nie chcę cię dobijać, bo całkiem dobrze kombinowałeś z tymi kuponami, ale wyszedł, z Aung la Sangiem miał 5 rund, do tego 4 razy szykował się pod taką walkę, dziś było to jego 5 podejście do tego dystansu.

A swoją drogą mam takie pytanie, ty żyjesz z bukmacherki?

Nie chcę cię dobijać, bo całkiem dobrze kombinowałeś z tymi kuponami, ale wyszedł, z Aung la Sangiem miał 5 rund, do tego 4 razy szykował się pod taką walkę, dziś było to jego 5 podejście do tego dystansu.

A swoją drogą mam takie pytanie, ty żyjesz z bukmacherki?
Nie na szczęście, ale w ostatnich tygodniach zdecydowanie za dużo czasu na to poświęciłem. Dlatego narazie odpocznę.

Screenshot_20250727-165618.png

Back