Clemenza08
Brutaal Super Heavyweight
Obojętnie ile potrwa ta przygoda Buchechy w mma ale będzie dla niego bardzo bolesna w pewnym momencie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ogladalem jednym okiem, ale wydawalo mi sie ze dadza decke dla BuchechyObojętnie ile potrwa ta przygoda Buchechy w mma ale będzie dla niego bardzo bolesna w pewnym momencie.
Moim zdaniem bardzo słabo się zaprezentował w każdym aspekcie. Przede wszystkim on nie potrafi w stójce ciosów przyjmować. Jak na 4 lata treningu to wygląda mizernie.Ogladalem jednym okiem, ale wydawalo mi sie ze dadza decke dla Buchechy
On jest do wyjebania wg mnie, to jakiś sztryms pokroju wielkiego kick boxera DespaigneMoim zdaniem bardzo słabo się zaprezentował w każdym aspekcie. Przede wszystkim on nie potrafi w stójce ciosów przyjmować. Jak na 4 lata treningu to wygląda mizernie.
50/50 dobrze, że RDR wygrał,
za drobne, kompletnie nie czuję tej gali jest Yan i Blackshear ale reszta to trochę rzut monetą
Nie chcę cię dobijać, bo całkiem dobrze kombinowałeś z tymi kuponami, ale wyszedł, z Aung la Sangiem miał 5 rund, do tego 4 razy szykował się pod taką walkę, dziś było to jego 5 podejście do tego dystansu.Jebane jaja, RDR nigdy w karierze nie wyszedł poza 3.5 rundy ale jak pierwszy raz w życiu postanowiłem zagrać jego walkę to nagle magia - walka wychodzi poza. Pora zrobić sobie przerwe
Nie na szczęście, ale w ostatnich tygodniach zdecydowanie za dużo czasu na to poświęciłem. Dlatego narazie odpocznę.Nie chcę cię dobijać, bo całkiem dobrze kombinowałeś z tymi kuponami, ale wyszedł, z Aung la Sangiem miał 5 rund, do tego 4 razy szykował się pod taką walkę, dziś było to jego 5 podejście do tego dystansu.
A swoją drogą mam takie pytanie, ty żyjesz z bukmacherki?
Jak tam nastroje po gali? Jest Zakopane?![]()