Roshi
Roshi
Nie mial wygrac przed czasem przypadkiem?
Walka do jednej mordy. Ogromny Izydor.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie mial wygrac przed czasem przypadkiem?
Walka do jednej mordy. Ogromny Izydor.

+++ TypBenoit Saint-Denis @1.63
Nie widzę tu innego scenariusza jak grappling ze strony Denisa, gdzie to jego tak naprawdę kluczowa broń w każdym pojedynku. Patrząc na słabe tdd Stolze i słaba stójkę niemca to według mnie kontrola parterowa i niezłe bjj doprowadzą Denisa do zwycięstwa.
Naciągane, ale kolejny plus.Joe Solecki @1.57
Przeciwnik Soleckiego czyli Alex Da Silva wraca po dwuletniej przerwie znów do oktagonu, gdzie przegrał po ciekawym pojedynku z Riddellem w którym przegrał. Pokazał tam niezłe ofensywne zapasy, natomiast obrona przed obaleniami, cardio i samo bjj to słabe punkty Silvy. Solecki z dobrym bjj gdzie wygrał 7 z 11 swoich zwycięstw przez poddanie pokonując Jima Millera czy w grapllingu ostatnio Donalda Cerrone pokazał, że nie należy go w parterze lekceważyć. Upatruje dla Silvy jedynie szanse jakiegoś KO, ale nie sądzę, aby dał się trafić Solecki to według mnie patrząc na słabe tdd Silvy i cardio według mnie Solecki tą walkę wygra przez poddanie albo decyzję.

Wow, gruba historia. To gram Menifielda w pierwszej rundzie chyba
+++Evloev 1.3
Evloev wygra przez decyzję
Evloev - Ige + 2.5 rundy, walka zakończy się na punkty
3/3 prosta galaMenifield przed czasem 1.90
Solecki Silva decyzja 1.85
Volkov 1.72
Jebany!...Jebany Żorzinio...

@andrzej_t. A gdzie jesteś ze swoim kuponem na Herring?![]()

Masz nauczkę, na przeciwniczkę Igi też stawiales?

NieMasz nauczkę, na przeciwniczkę Igi też stawiales?![]()

Śmiejesz się czyli tak

Śmiejesz się czyli tak![]()

No Stary hehe mówiłem że Meinfield ogarnie tego KelneraFakhretdinov przed czasem
Underdog
Mozharov - 1st round
Rozenstruik przed czasem (moze)
Dobrze taktycznie to rozegrałNo Stary hehe mówiłem że Meinfield ogarnie tego Kelnera
szacunAmator jebany z tego bambusaJebany Żorzinio...