Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja chyba z FNC jeszcze do UFC dorzucę Stosic. Takto myślę o Matthews i Asakura
Słusznie, przesadzi w stójce to i cymbał może wyłąpać.Matthews wyżydzony kurs a potrafil nie raz zawiesc, powinien ogarnac ale wg mnie nie warty ryzyka
szczególnie ostatni składnik mi się podoba ja już pograłemFinalna taśma
Song / Figgy over 2.5 rundy
Zhang / Menifield under 1.5 rundy
Perez
Amorim
+
PSG zwyciezca finału (dogrywka i karne wliczone)
kurs 10.70
Zagrałeś?Fajne kursy na Amorim, Amorim przed czasem lub under 2.5 rundy. Pierwsza walka na karcie, mozna sprobowac.
Amorim 100% skonczen, wiekszosc przez poddania, zasieg na jej korzysc wiec bedzie miala jak lapac. Loma muay thai klasyczne, troche podszkolila TDD ale wg mnie Amorim ze swoim bjj i przewaga warunkow fizycznych moze to szybko zakonczyc.
Loma typowo decyzyjna, nie ma zagrozenia z jej strony jakims ko, wiec wg mnie zeby wygrac bedzie musiala przez trzy rundy bronic obalen i punktowac, wg mnie wystarczy jedno-dwa sprowadzenia i po sprawie
Zagrałeś?
Fajne kursy na Amorim, Amorim przed czasem lub under 2.5 rundy. Pierwsza walka na karcie, mozna sprobowac.
Amorim 100% skonczen, wiekszosc przez poddania, zasieg na jej korzysc wiec bedzie miala jak lapac. Loma muay thai klasyczne, troche podszkolila TDD ale wg mnie Amorim ze swoim bjj i przewaga warunkow fizycznych moze to szybko zakonczyc.
Loma typowo decyzyjna, nie ma zagrozenia z jej strony jakims ko, wiec wg mnie zeby wygrac bedzie musiala przez trzy rundy bronic obalen i punktowac, wg mnie wystarczy jedno-dwa sprowadzenia i po sprawie

Finalna taśma
Song / Figgy over 2.5 rundy
Zhang / Menifield under 1.5 rundy
Perez
Amorim
+
PSG zwyciezca finału (dogrywka i karne wliczone)
kurs 10.70