UFC Fight Night: Song vs. Figueiredo (30.05.2026)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1779108393690.png

1779108413445.png

Fajne kursy na Amorim, Amorim przed czasem lub under 2.5 rundy. Pierwsza walka na karcie, mozna sprobowac.

Amorim 100% skonczen, wiekszosc przez poddania, zasieg na jej korzysc wiec bedzie miala jak lapac. Loma muay thai klasyczne, troche podszkolila TDD ale wg mnie Amorim ze swoim bjj i przewaga warunkow fizycznych moze to szybko zakonczyc.

Loma typowo decyzyjna, nie ma zagrozenia z jej strony jakims ko, wiec wg mnie zeby wygrac bedzie musiala przez trzy rundy bronic obalen i punktowac, wg mnie wystarczy jedno-dwa sprowadzenia i po sprawie

Ja chyba z FNC jeszcze do UFC dorzucę Stosic. Takto myślę o Matthews i Asakura

Finalna taśma

Song / Figgy over 2.5 rundy
Zhang / Menifield under 1.5 rundy
Perez
Amorim
+
PSG zwyciezca finału (dogrywka i karne wliczone)

kurs 10.70

Finalna taśma

Song / Figgy over 2.5 rundy
Zhang / Menifield under 1.5 rundy
Perez
Amorim
+
PSG zwyciezca finału (dogrywka i karne wliczone)

kurs 10.70
szczególnie ostatni składnik mi się podoba ja już pograłem

Fajne kursy na Amorim, Amorim przed czasem lub under 2.5 rundy. Pierwsza walka na karcie, mozna sprobowac.

Amorim 100% skonczen, wiekszosc przez poddania, zasieg na jej korzysc wiec bedzie miala jak lapac. Loma muay thai klasyczne, troche podszkolila TDD ale wg mnie Amorim ze swoim bjj i przewaga warunkow fizycznych moze to szybko zakonczyc.

Loma typowo decyzyjna, nie ma zagrozenia z jej strony jakims ko, wiec wg mnie zeby wygrac bedzie musiala przez trzy rundy bronic obalen i punktowac, wg mnie wystarczy jedno-dwa sprowadzenia i po sprawie
Zagrałeś?

Za drobne 2 tasma:

Song / Figgy over 3.5 rundy
Zhang
Pavlo / Texeira under 1.5 rundy
Dong / Henrique under 2.5 rundy
Dias / Lee under 2.5 rundy

:applause:

Back