barthez01
Bellator Lightweight
Hehe, wiadomka. A tak ogólnie fajnie, żeby to forum żyło i ludzie się udzielali ;)Smsy od killera przyszly :P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hehe, wiadomka. A tak ogólnie fajnie, żeby to forum żyło i ludzie się udzielali ;)Smsy od killera przyszly :P
Dlaczego nic nie dostalem... ?Smsy od killera przyszly :P

Musisz sie z nim sam rozmowic w tej sprawieDlaczego nic nie dostalem... ?![]()
Pewnie subskrypcja mi sie skonczylaMusisz sie z nim sam rozmowic w tej sprawie

Live
Walker vs Miller walka zakończy się na punkty/ nie
STAWKA: 200 ZŁ
MOŻLIWA WYGRANA: 1131,68 ZŁ
nowy krol live'ow!
To była okazja

Neal bardzo ładny boks zaprezentował.Brawo Luque...![]()

Ja nie grałem tej walki. Czaiłem się na live na Neala ale ostatecznie nie zagrałem..obstawiał ktoś neala czy luque wszystkim kupony ujebał?
![]()
99 procent ludzi się nabrałoobstawiał ktoś neala czy luque wszystkim kupony ujebał?
![]()

No live uratował dupę BrachuEspinoza + Zurcher + Pauga
STAWKA: 250 ZŁ
MOŻLIWA WYGRANA: 490,60 ZŁ
Ross + Wilkinson + Espinoza
STAWKA: 150 ZŁ
MOŻLIWA WYGRANA: 316,80 ZŁ
Spivac + Zurcher + Hill
STAWKA: 80 ZŁ
MOŻLIWA WYGRANA: 166,14 ZŁ
Barbosa
STAWKA: 60 ZŁ
MOŻLIWA WYGRANA: 109,82 ZŁ
Hendricks + Hill
STAWKA: 40 ZŁ
MOŻLIWA WYGRANA: 101,02 ZŁ
Lech X2(liga konferencji) + Wilkinson + Espinoza + McKinney vs Gonalez poniżej 2,5 rozpoczętych rund
MOŻLIWA WYGRANA: 415,36 ZŁ
Pauga + powyżej 1,5 min + McKinney + poniżej 13,5 min + Oleksiejczuk wygra w 1rundzie/nie
STAWKA: 150 ZŁ
MOŻLIWA WYGRANA: 318,12 ZŁ
McKenna wygra + więcej znaczących ciosów + 2,5 min
STAWKA: 100 ZŁ
MOŻLIWA WYGRANA: 172,48 ZŁ
Live
Walker vs Miller walka zakończy się na punkty/ nie
MOŻLIWA WYGRANA: 1131,68 ZŁ
Live uratował weekend
+300,30 ZŁ
usmanek cepiarz zaskoczył wszystkich, ale w UFC i tak długo nie zagości chyba że będzie prowadzony za rączkę i zestawiany ze slabiakamiNo właśnie dużo zależy od tego jak będzie prowadzony,ale weryfikacja będzie prędzej czy później bo on nie ma żadnej techniki.No live uratował dupę Brachuusmanek cepiarz zaskoczył wszystkich, ale w UFC i tak długo nie zagości chyba że będzie prowadzony za rączkę i zestawiany ze slabiakami
Killer skladam reklamacje :PSmsy od killera przyszly :P
Kiler nie przyjmuje reklamacjiKiller skladam reklamacje :P

Brazil mocno na pizdeOleksiejczuk
Luque
Lipski
Pauga
undergog
Santos
Cos czuje ze bedzie wieczor Brazil![]()

Nie pogralem tego w koncu...Jednak tak myślę spróbować, raczej ciężko mi uwierzyć w szachy. Po za tym Thiago bardzo mocno zaczyna, przesledzilem ich ostatnie 5 walk i Santos tylko z Walkierem miał mniej i z Gloverem który go obalił, Hill po za celna bomba dużo nie zadawał ciosów.![]()
EFORTUNA.PL
Fortuna online Zakłady Bukmacherskie - legalny polski bukmacher. Zarejestruj się, odbierz bonus powitalny, obstawiaj i korzystaj z atrakcyjnych promocji.gm.efortuna.pl

Bardzo kurla dobrze ze sie cykalem po tym kursie ale jednak pogralem przez Miśke!Kurla a ja sie troche cykam zagrac Paugi![]()

i drugi kozak.a na jutro szykuje zabojczy typ, za umarlej grupy
![]()
EFORTUNA.PL
Fortuna online Zakłady Bukmacherskie - legalny polski bukmacher. Zarejestruj się, odbierz bonus powitalny, obstawiaj i korzystaj z atrakcyjnych promocji.www.efortuna.pl

Nie przesadzaj, to że ty go postawiłeś nie oznacza że prawie wszyscy to zrobili.99 procent ludzi się nabrało
Mordka to nie weszło, peszek bo w total strikes dominacja McKenny 43-14 ale w znaczących był remis 13-13 więc na czerwono.McKenna wygra + więcej znaczących ciosów + 2,5 min
STAWKA: 100 ZŁ
MOŻLIWA WYGRANA: 172,48 ZŁ

Ja go postawilem i raczej bylem spokojny, nawet mialem cash-out ale mowie no pewniaczek wyciagne casha po jego walce przed MENie przesadzaj, to że ty go postawiłeś nie oznacza że prawie wszyscy to zrobili.
Akurat u mnie on był dopiero 7 co do kolejności potencjalnych zwycięzców z tej gali. Niekorzystne zestawienie to było dla niego z racji braku aktywnych zapasów z jego strony i tego że nie za bardzo sobie radzi w defensywie co już Barbarena obnażył. Pisałem o tym chłopakom na innym forum.Ja go postawilem i raczej bylem spokojny, nawet mialem cash-out ale mowie no pewniaczek wyciagne casha po jego walce przed ME
To mi pewnie cofną bo rozliczyli na zielonoMordka to nie weszło, peszek bo w total strikes dominacja McKenny 43-14 ale w znaczących był remis 13-13 więc na czerwono.
@MrRoshi dzięki ziomek za wrzucenie tego kuponu 1runda - remis obaleń i Santos więcej ciosów, pograłem bo naprawdę fajny kursik względem prawdopodobieństwa a sam bym na to nie wpadł. U mnie weekend na dużym plusie McKenna i Battle zamkneli główne kwity więc jestem bardzo zadowolony![]()