UFC Fight Night: Oliveira vs. Gamrot (11.10.2025)

No ciekawe jak kurwa Oliveira ma wygrać przed czasem. Takie gunwo to ja od razu odrzucam nawet w przedbiegach.

IMO albo Gamrot dec, albo Gamrot przez KO

Są bety też takie, że łącze obie te powyższe opcje i to chyba najbezpieczniejsze wyjście.
Skoro tak mówisz… huehuehue

Alvarez przez decyzje polozyl caly zysk

Attachments

• IMG_8563.jpeg
    IMG_8563.jpeg
    212 KB · Views: 44
Jak ktoś nie jest debilem jak ja i nie grał taśmy to na samym ME mógł łatwo zarobić
No i zarobilem na singlu Oliviera.

Ale jednak wycofalem z wjazdu za duza kwote under 4.5 rundy co wydawało mi się betem roku. Kurs ok 1.50 co przy wjezdzie za 2000 zl daloby 1000 zl zwrotu.

Glownie Bartek z Lowkinga mnie zdziwil i wyhamowal ze postawił Gamrota przez decyzje, a kilka osob rowniez podłapało temat decyzji.

Jednak walka wygladala dokladnie tak jak sobie wyobrażałem - presja Oliviery + wata w rekach Gamrota zadecydowała.

Attachments

• bet.JPG
    bet.JPG
    79.2 KB · Views: 46
Gala izydorów, dobry typer zawsze na takiej zarobi.

Julia Polastri @1.15 :bomb:
Beatriz Mesquita @1.12 :bomb:
Vitor Petrino @1.25 :bomb:

Joel Alvarez @1.17 :bomb:
4/4 :tiphatb:

:fly:

Jeszcze Portugalia @1.14 :bomb: i Hiszpania @1.12 :bomb: wczoraj z piłki nożne. Weekend izydorów 6/6, tak się robi pieniądz. Trzeba wiedzieć co to znaczy izydor, zamiast wymyślać Dinizów czy innych Gamrotów. Kto dzisiaj stracił, to zapraszam na grupę premium, takie izydory czekają na przyszły weekend, że lokata to mało powiedziane.

High Quality Premium Bets
:tiphatb: :windu:

W ogole prawda jest taka, ze w walce Alvareza tam w 1ej rundzie byl finisz na widelcu, sedzia to zjebal przerywajac walke.

Jeszcze Youssef Zalal z poprzedniej gali :redford:
Jak to tak łączenie z kilku gal kuponu? ::really::

Ja wyszedłem na zero praktycznie - poobstawiałem po 5takach jakieś chore rzeczy żeby maks kurs wyciągnąć no karolinka nie, reszta ogórów też przegrała z brazolami więc nie weszły chyba 4 takie bety za 5tkę. Ale weszły dwa z Figuredo i ME < 3.5 rundy więc no tak na zero lekki plus...

4/4 :tiphatb:

:fly:

Jeszcze Portugalia @1.14 :bomb: i Hiszpania @1.12 :bomb: wczoraj z piłki nożne. Weekend izydorów 6/6, tak się robi pieniądz. Trzeba wiedzieć co to znaczy izydor, zamiast wymyślać Dinizów czy innych Gamrotów. Kto dzisiaj stracił, to zapraszam na grupę premium, takie izydory czekają na przyszły weekend, że lokata to mało powiedziane.

High Quality Premium Bets
:tiphatb: :windu:
Zakopane w strachu! :awesome:

Back