Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Skoro tak mówisz… huehuehueNo ciekawe jak kurwa Oliveira ma wygrać przed czasem. Takie gunwo to ja od razu odrzucam nawet w przedbiegach.
IMO albo Gamrot dec, albo Gamrot przez KO
Są bety też takie, że łącze obie te powyższe opcje i to chyba najbezpieczniejsze wyjście.
No i zarobilem na singlu Oliviera.Jak ktoś nie jest debilem jak ja i nie grał taśmy to na samym ME mógł łatwo zarobić
No ciekawe jak kurwa Oliveira ma wygrać przed czasem. Takie gunwo to ja od razu odrzucam nawet w przedbiegach.
IMO albo Gamrot dec, albo Gamrot przez KO
Są bety też takie, że łącze obie te powyższe opcje i to chyba najbezpieczniejsze wyjście.

4/4Gala izydorów, dobry typer zawsze na takiej zarobi.
Julia Polastri @1.15
Beatriz Mesquita @1.12
Vitor Petrino @1.25
Joel Alvarez @1.17![]()
i Hiszpania @1.12
wczoraj z piłki nożne. Weekend izydorów 6/6, tak się robi pieniądz. Trzeba wiedzieć co to znaczy izydor, zamiast wymyślać Dinizów czy innych Gamrotów. Kto dzisiaj stracił, to zapraszam na grupę premium, takie izydory czekają na przyszły weekend, że lokata to mało powiedziane.

Jak to tak łączenie z kilku gal kuponu?Jeszcze Youssef Zalal z poprzedniej gali![]()

Zakopane w strachu!4/4
Jeszcze Portugalia @1.14i Hiszpania @1.12
wczoraj z piłki nożne. Weekend izydorów 6/6, tak się robi pieniądz. Trzeba wiedzieć co to znaczy izydor, zamiast wymyślać Dinizów czy innych Gamrotów. Kto dzisiaj stracił, to zapraszam na grupę premium, takie izydory czekają na przyszły weekend, że lokata to mało powiedziane.
High Quality Premium Bets
![]()
![]()

Jak to tak łączenie z kilku gal kuponu?
I co, pewnie nikt nie skorzystał?Ofli jest godny zwrócenia uwagi koledzy, kurs jest dobry, to może wejść i to przez poddanie.
Nie namawiam, żeby nie było, ale jak wejdzie to będzie dobry mnożnik.
I co, pewnie nikt nie skorzystał?

No cóż, kiedyś mi zaufasz i za kare nie wejdzieJak zobaczyłem że go typujesz od razu zagrałem odwrotnie![]()

No cóż, kiedyś mi zaufasz i za kare nie wejdzie![]()

Odezwij się następnym razem, może coś pomogę ;) tylko pamiętaj, coś za coś, nie ma nic za darmo.Jak ktoś nie jest debilem jak ja i nie grał taśmy to na samym ME mógł łatwo zarobić