UFC Fight Night: Oliveira vs. Gamrot (11.10.2025)

No właśnie i pytanie czy ma cardio na 5rundowe "trzymanie" Oliveiry jeżeli nie będzie mu szło z obrażeniami, wg mnie nie ma.
Obrażenia to najpierw trzeba zadawać a Gamrot zadowala się przechodzeniem pozycji, on by musiał chyba z kastetem wejść żeby porozcinać albo ubić Oliveire by skończyć walkę przed czasem.

Panowie ja odnoszę wrażenie, że Gamrot stłamsi w tej walce Oliviere. Będzie go potrafił obalać i kontrolować. Być może znajdzie nawet sposób na skończe bo Charles lubi w walce mieć moment załamania. Serio uważam, że walka będzie wyglądała podobnie jak walka Olivieria - Felder.

Panowie ja odnoszę wrażenie, że Gamrot stłamsi w tej walce Oliviere. Będzie go potrafił obalać i kontrolować. Być może znajdzie nawet sposób na skończe bo Charles lubi w walce mieć moment załamania. Serio uważam, że walka będzie wyglądała podobnie jak walka Olivieria - Felder.
Z tą kontrolą bym się nie zapędzał. On praktycznie nikogo nie był w stanie utrzymać na glebie. Jeśli ma wygrać to raczej bym liczył na skruszoną już szczękę Charlesa.

Im dluzej o tym mysle, tym widze wiecej mozliwych scenariuszy, ale mam wrazenie ze predzej to Charles skonczy Gamrota przed czasem niz odwrotnie

Edit: Boje sie natomiast ze moj obraz jest zakrzywiony, bo nigdy nie bylem fanem stylu walki Gamrota.
Pamietam, ze stawialem grubo na Tsarukyana i bylem wtedy przekonany, ze to bet gali.
Wynik wszyscy juz znamy, choc osobiscie uwazam ze Arman wygral trzy rundy, ale dzisiaj nie ma to znaczenia :cool:

Screenshot_2025-10-07-14-07-26-731_com.brave.browser.jpg

:antonio:

Olewka babskiego MMA i ogórków typu Walkera. Mysle nad czyms takim:

Oliveira (przed czasem?)
Joel przed czasem / ponizej 1.5 rundy
Diniz
Petrino

Ja sie coraz bardziej przekonuje do wygranej Gamrota w ME, ale jeszcze wstrzymuje sie z jakimkolwiek typowaniem :roberteyeblinking:

"Punto" odnosi się przede wszystkim do popularnego samochodu marki Fiat, następcy modelu Uno, produkowanego od 1993 roku i zdobywcy tytułu Europejskiego Samochodu Roku 1995. Nazwa oznacza także grę karcianą przypominającą grę w kółko i krzyżyk.
Kurwa co to jest za marka !!!?

Gamrot na tym wazeniu wygladal jakby mial sie zaraz rozplakac. Oliveira w sumie tez jakos marnie :roberteyeblinking:

Back