kapitanameryka
M-1 Global Lightweight
Oliveira polastri joel.
Ale chyba odpuszczam, już wikłacz mi zamknal morde w weekend
![]()
Graj, wejdzie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oliveira polastri joel.
Ale chyba odpuszczam, już wikłacz mi zamknal morde w weekend
![]()
Obrażenia to najpierw trzeba zadawać a Gamrot zadowala się przechodzeniem pozycji, on by musiał chyba z kastetem wejść żeby porozcinać albo ubić Oliveire by skończyć walkę przed czasem.No właśnie i pytanie czy ma cardio na 5rundowe "trzymanie" Oliveiry jeżeli nie będzie mu szło z obrażeniami, wg mnie nie ma.
Z tą kontrolą bym się nie zapędzał. On praktycznie nikogo nie był w stanie utrzymać na glebie. Jeśli ma wygrać to raczej bym liczył na skruszoną już szczękę Charlesa.Panowie ja odnoszę wrażenie, że Gamrot stłamsi w tej walce Oliviere. Będzie go potrafił obalać i kontrolować. Być może znajdzie nawet sposób na skończe bo Charles lubi w walce mieć moment załamania. Serio uważam, że walka będzie wyglądała podobnie jak walka Olivieria - Felder.

Skąd taka informacja?Figgy prawdopodobnie wychodzi do tej walki kontuzjowany (kolano)
Tez jestem ciekaw?Dlaczego figuredo ma tak duży kurs, ten bambus to coś specjalnego?
Ja sie coraz bardziej przekonuje do wygranej Gamrota w ME, ale jeszcze wstrzymuje sie z jakimkolwiek typowaniem![]()
"Punto" odnosi się przede wszystkim do popularnego samochodu marki Fiat, następcy modelu Uno, produkowanego od 1993 roku i zdobywcy tytułu Europejskiego Samochodu Roku 1995. Nazwa oznacza także grę karcianą przypominającą grę w kółko i krzyżyk.Ktoś coś wie o tym Punto?
Kurwa co to jest za marka !!!?"Punto" odnosi się przede wszystkim do popularnego samochodu marki Fiat, następcy modelu Uno, produkowanego od 1993 roku i zdobywcy tytułu Europejskiego Samochodu Roku 1995. Nazwa oznacza także grę karcianą przypominającą grę w kółko i krzyżyk.
Kurwa Punto.Kurwa co to jest za marka !!!?
Widzę że Alvarez upierdoli wszystkie kupony...
Bo Luque był dobrym kotem i walczy mega nierównie.czemu tak sadzisz habibi
Luque niestety to już cień samego siebie. Alvarez fizyczny freak do tego brak robienia wagi. Młody perspektywiczny zawodnik. Co prawda po takim kursie wiadomo zawsze trzeba uważać ale raczej gładko wygraBo Luque był dobrym kotem i walczy mega nierównie.
Bo Luque był dobrym kotem i walczy mega nierównie.