UFC Fight Night: Oliveira vs. Gamrot (11.10.2025)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1758714038866.png

Dodaję galę z większym wyprzedzeniem niż zazwyczaj z uwagi na walkę Gamrota w Main Evencie :cool:

Jeśli gamer będzie spamował obalenia bez opamiętania to się wypompuje i braknie pary tak jak z hookerem, ale jeśli rozłoży siły i zawalczy tak jak z armanim to widzę duże szanse chociaż i tak jest już sytuacja win-win bo lepiej przegrać z charlsem na last minute niż dostać drugi raz od Darka lub wygrać decyzja z gościem spoza rankingu

Probuje sobie wyobrazic Gamrota w tej walce i raczej slabo to widze, chyba ze juz Topuria zlamal Charlesa i zobaczymy jego slabsza wersje
Stylistycznie to jest bardzo ciężki przeciwnik dla Mateusza, on nie ma takiej pary żeby usadzić Charlsa ciosem.

Stylistycznie to jest bardzo ciężki przeciwnik dla Mateusza, on nie ma takiej pary żeby usadzić Charlsa ciosem.
Niby tak, ale Hookera na deski posłał. Gdyby to był Oliveira z czasów walki z Poirierem to bym naszemu większych szans nie dawał, ale teraz :fjedzia:

Z drugiej strony Gamer ostatnio przysiadł po ciosie Kleina..

Niby tak, ale Hookera na deski posłał. Gdyby to był Oliveira z czasów walki z Poirierem to bym naszemu większych szans nie dawał, ale teraz :fjedzia:

Z drugiej strony Gamer ostatnio przysiadł po ciosie Kleina..
No dokładnie...
Znowu też nie wierzę żeby jakoś Gamer poddał Charlsa.

Co ciekawe, na tapology wiekszosc stawia na Gamrota sub. Ale to fanowskie, często nie trafiają.

Nie widzę niczego czym Gamer mógłby zagrozić niestety... jedynie nadzieja, że ilia zabrał zdrowia. Kurs 1.7 na Oliveire mega

Cholera wie na jakim etapie jest teraz Charles. Dariusz go kontrolował. Pytanie jak mają się zapasy Gamera vs Dariusza. Ogólnie Charles pomimo sympatii to już zniżka. Powinien się cieszyć, że Fiziev wypadł. Gdyby nie krótki obóz to faworyzował bym lekko Gamera. Aktualnie 50/50

Ja myślę że jednak w Rio Charles może być trudny do wypunktowania, a wiadomo że Gamer ma problemy z kończeniem rywali. Jak on ma to wygrać?

Normalnie pewnie grałbym z miejsca na OIiveire po tych kursach, ale trzy miesiące z małym hakiem, minęły od wpierdolu jaki spuścił mu Topuria, trochę szybko. Chłop jak upadał to już był odcięty, a nim sędzia przerwał, to Toporek jeszcze mu dwa młotki zdążył wsadzić. Nie mówię, że go Gamrot tak posadzi, ale przebieg bitewny to Karolek ma już w chuj duży.

Kurs na Gamera nie jest warty ryzyka, ta walka może się rozegrać na kilka różnych scenariuszy, odpuśćcie sobie, tam nawet 3.0 nie ma, nie warto.

Kurs na Gamera nie jest warty ryzyka, ta walka może się rozegrać na kilka różnych scenariuszy, odpuśćcie sobie, tam nawet 3.0 nie ma, nie warto.
co Cię krecie obchodzi kto jak pieniądze zarabia
:beczka:
ja raczej walki nie tykam ale nie będę innym mówił co mają robić, a już jak bym grał to Oliveira sub + over 1,5 rundy by kurs jeszcze podbić

co Cię krecie obchodzi kto jak pieniądze zarabia
:beczka:
ja raczej walki nie tykam ale nie będę innym mówił co mają robić, a już jak bym grał to Oliveira sub + over 1,5 rundy by kurs jeszcze podbić
Nie obchodzi mnie to, wyraziłem swoje zdanie dając jakąś radę, jak ktoś ma zamiar zagrac to i tak zagra, nie mój portfel a z resztą ja i tak chuja się znam.

Gdybym ja grał to bym dał Charlesa przez nokaut ale nie gram, widzę w tej walce 3 różne scenariusze jak nie 4. Najbardziej obawiam się wejścia w walkę w wykonaniu gamera, żeby nie został usadzony w pierwszej rundzie bo on w każdej walce lubi coś przyjąć, jak przyjmie z majtaja to może być po zawodach.

Ja jeśli już to myślę, żeby zagrać Charlesa, a nie Gamrota :cool:

Ja troche ze zdziwieniem obserwuje wzrost kursow na Oliveire. Czy my o czyms nie wiemy? :cool:

Ja troche ze zdziwieniem obserwuje wzrost kursow na Oliveire. Czy my o czyms nie wiemy? :cool:
też mnie to dziwi, walczy u siebie, gość stójkowo klasę lepszy niż Gamer, w parterze niebezbronny a raczej niebezpieczny

Sam nie wiem. Oliveira chyba za bardzo nie chcial tej walki z Gamrotem, troche to zostalo wymuszone. Niby walczy u siebie, ale to też zwiększy presję jaka na nim ciąży, a wraca po pewnie najcięższym nokaucie w karierze. Młody już nie jest, a przebieg w mma ma spory, co w końcu zacznie działać na jego niekorzyść. Pytanie czy już teraz.

Z drugiej strony Gamrot wchodzący na zastęstwo, bez obozu, choć podobno w formie. Piszą o nim, że młody i głodny, a on jest w sumie tylko rok młodszy od Charlesa. Fakt, że na pewno nie jest tak mocno wyeksploatowany. Oliveira pokonywał lepszych przeciwników niż ci z którymi w większości w ogóle mierzył się Gamrot. A też różnie mu to wychodziło. W stójce zbyt łatwo przyjmuje na głowę i jest zagrożony praktycznie w każdej walce. Słaby występ z Hookerem, przegrana z Dariushem i wg mnie przegrana z Tsarukyanem, ale już nie ma co rozgrzebywać tego tematu :) Sam ciosu nokautującego nie ma, poddać Charlesa będzie turbo trudno. Czy nieustanna presja zapaśnicza, spamowanie obaleń i próba kontroli w parterze wystarczy żeby wyrwać decyzję w Brazylii?

Sam nie wiem. Oliveira chyba za bardzo nie chcial tej walki z Gamrotem, troche to zostalo wymuszone. Niby walczy u siebie, ale to też zwiększy presję jaka na nim ciąży, a wraca po pewnie najcięższym nokaucie w karierze. Młody już nie jest, a przebieg w mma ma spory, co w końcu zacznie działać na jego niekorzyść. Pytanie czy już teraz.

Z drugiej strony Gamrot wchodzący na zastęstwo, bez obozu, choć podobno w formie. Piszą o nim, że młody i głodny, a on jest w sumie tylko rok młodszy od Charlesa. Fakt, że na pewno nie jest tak mocno wyeksploatowany. Oliveira pokonywał lepszych przeciwników niż ci z którymi w większości w ogóle mierzył się Gamrot. A też różnie mu to wychodziło. W stójce zbyt łatwo przyjmuje na głowę i jest zagrożony praktycznie w każdej walce. Słaby występ z Hookerem, przegrana z Dariushem i wg mnie przegrana z Tsarukyanem, ale już nie ma co rozgrzebywać tego tematu :) Sam ciosu nokautującego nie ma, poddać Charlesa będzie turbo trudno. Czy nieustanna presja zapaśnicza, spamowanie obaleń i próba kontroli w parterze wystarczy żeby wyrwać decyzję w Brazylii?
No właśnie i pytanie czy ma cardio na 5rundowe "trzymanie" Oliveiry jeżeli nie będzie mu szło z obrażeniami, wg mnie nie ma.

Charles w Brazylii mialby przegrac w main event?? No way.. Wygraną Gamera bedzie jak dotrwa do decyzji.. Tak czy inaczej bez wiekszych przygotowan nie widze wiecej jak 20% szans wiec takie 1.70 biore z pocalowaniem reki

Dokładnie. Plus Bronx to zawodnik klasę wyżej niż Dariush czy Hooker. Dla mnie bet tej gali.

Back