ninja
Vale Tudo Open
Dobrze, że zamiast Ogóroza zagrałem jednak RomanovaKusi trochę Pedro Munhoz, jeśli zachował choć trochę jeszcze swoich dawnych umiejętności to powinien braciszka trenera gsp wypunktować bez problemu.
Oraz lekko Rose.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze, że zamiast Ogóroza zagrałem jednak RomanovaKusi trochę Pedro Munhoz, jeśli zachował choć trochę jeszcze swoich dawnych umiejętności to powinien braciszka trenera gsp wypunktować bez problemu.
Oraz lekko Rose.
mi też jeszcze tego duetu brakujeU mnie jeszcze Malott przed czasem i MAB i juz bedzie dobrze
jebnęli się naprostująEj kurwa co jest? Jak to przegrany??
Mial ktos tak w Fortunie juz?
Aż takiej dominacji to się nie spodziewałem. Moreno pokazał że jest na zupełnie innym poziomie niż Albazi. @1.60 to był cudowny kurs.Co Cię skłoniło ku Albaziemu? Mi się wydaje że tu stary lis Moreno zrobi robotę. Albazi w 5 rundówce z Kaiem nie najlepiej wglądał.
No, ladnie sie zaprezentowal.Aż takiej dominacji to się nie spodziewałem. Moreno pokazał że jest na zupełnie innym poziomie niż Albazi. @1.60 to był cudowny kurs.
Naprawilo się ?Ej kurwa co jest? Jak to przegrany??
Mial ktos tak w Fortunie juz?
Huj wbilem jak Malott zjebal mi kupon, ale pewnie tak jak chlopaki gadali, jest to do naprawieniaNaprawilo się ?