UFC Fight Night: Moreno vs. Albazi (02.11.2024)

kraks

Shark Fights
Light Heavyweight
1730114397396.png

Mallot i Barriault ladowani do wszystkiego z ksw jak leci.. Nie ma bata ze gospodarze oddadza zwyciestwa... Gala w Edmonton pod chlopakow.. Grac poki kursy jako takie!!!!!

Romanov cienias, ale Nascimento jeszcze większy bum. King Kong jak przegrywał to z dobrymi zawodnikami, Almeida, Volkov i porażka z Tyburem przez to, że się wystrzelał w pierwszej rundzie. Brazol drewniany w stójce więc tutaj nie zagrozi, a zapaśniczo Romanov powinien go porobić, oby mu tylko paliwa nie zabrakło.

Alexandr Romanov @2.05

Rose
Diniz
Mallot (?)
MAB
Jasudavicius
Zalal

Jedna tasma + dwie oddzielne prawdopodobnie

Rose + Diniz + Zalal
MAB + Jasmine + Zalal

Czemu Rose?
Duzy oktagon, bardziej mobilna na nogach, lepsza stojka o kilka poziomow, 5 rund, dobre bjj. Erin ma w ostatnich 3 walkach 1 udane sprowadzenie na 20.
2/25 w ostatnich 5

P.S. Rose jest underdogiem do tego, wiec value po jej stronie.

Duzy oktagon, bardziej mobilna na nogach, lepsza stojka o kilka poziomow, 5 rund, dobre bjj. Erin ma w ostatnich 3 walkach 1 udane sprowadzenie na 20.
2/25 w ostatnich 5

P.S. Rose jest underdogiem do tego, wiec value po jej stronie.
Erin to bierze :irish:

Mallot i Barriault ladowani do wszystkiego z ksw jak leci.. Nie ma bata ze gospodarze oddadza zwyciestwa... Gala w Edmonton pod chlopakow.. Grac poki kursy jako takie!!!!!
Nie twierdzę że ta dwójka nie wejdzie ale żyjesz w nieświadomości ziomek. Ostatnia gala w Kanadzie - tylko 2 pojedynki na 11 wygrali gospodarze co pokazuje, że Twój tok myślenia co do wygranych miejscowych jest niewłaściwy. Z tego co pamiętam ostatnio przy okazji gali w Australii szedłeś podobnym tokiem rozumowania twierdząc że Israel walczy u siebie więc nie może tego przegrać... tym bardziej boli że popełniasz znowu ten sam błąd podobnym podejściem, daje rade jako kolega nie jako wróg.

Last edited:
2/25 w ostatnich 5
Dojebana ta statystyka :DC: Co najbardziej imponujące mimo tak masakrycznie słabej skuteczności w obaleniach to w 4 na 5 z tych pojedynków wychodziła zwycięsko.

Nie twierdzę że ta dwójka nie wejdzie ale żyjesz w nieświadomości ziomek. Ostatnia gala w Kanadzie - tylko 2 pojedynki na 11 wygrali gospodarze co pokazuje, że Twój tok myślenia co do wygranych miejscowych jest niewłaściwy. Z tego co pamiętam ostatnio przy okazji gali w Australii szedłeś podobnym tokiem rozumowania twierdząc że Israel walczy u siebie więc nie może tego przegrać... tym bardziej boli że popełniasz znowu ten sam błąd podobnym podejściem, daje rade jako kolega nie jako wróg.
Nie no luz... Faktycznie co do Israela dobra pamiec... Ale juz u niego coraz bardziej widac brak motywacji... To byl typ bardziej przeciwko Du plesisowi niz na Israela po bolesnych porazkach. Duplesis chyba naprawde zaskoczyl cale cohones swoja postawa w ostatnich 5 walkach.. Kurs byl wysoki do tego bo 1.80 na Adensanye z gosciem ktory w stojce jest tak chautyczny. W dodatku przed swoimi.. Kanadyjczykow nie ma zbyt wielu dobrych to przegrywali ale nie widze polrostu zeby Mallot tego nie ogarnal. BARRIAULT wyciagnie decyzje pew ie splitem i siadzie... Uwierz mi heh

Nie no luz... Faktycznie co do Israela dobra pamiec... Ale juz u niego coraz bardziej widac brak motywacji... To byl typ bardziej przeciwko Du plesisowi niz na Israela po bolesnych porazkach. Duplesis chyba naprawde zaskoczyl cale cohones swoja postawa w ostatnich 5 walkach.. Kurs byl wysoki do tego bo 1.80 na Adensanye z gosciem ktory w stojce jest tak chautyczny. W dodatku przed swoimi.. Kanadyjczykow nie ma zbyt wielu dobrych to przegrywali ale nie widze polrostu zeby Mallot tego nie ogarnal. BARRIAULT wyciagnie decyzje pew ie splitem i siadzie... Uwierz mi heh
może prościej,
kanadyjczycy to ogóry

prócz GSP
:waldeklaugh:

Wszystko rozumiem, po prostu chcę ostrzec przed podejściem typu - walczy u siebie więc musi wygrać.

Romanov cienias, ale Nascimento jeszcze większy bum. King Kong jak przegrywał to z dobrymi zawodnikami, Almeida, Volkov i porażka z Tyburem przez to, że się wystrzelał w pierwszej rundzie. Brazol drewniany w stójce więc tutaj nie zagrozi, a zapaśniczo Romanov powinien go porobić, oby mu tylko paliwa nie zabrakło.

Alexandr Romanov @2.05
Nie obawiasz się, że tradycyjnie u grubasa wjedzie lpc w końcówce 1 rundy?

Nie obawiasz się, że tradycyjnie u grubasa wjedzie lpc w końcówce 1 rundy?
Wszystko jest możliwe, ale ostatnio przewalczył trzy rundy, już chyba nie popełni takiego błędu żeby się wystrzelać w 1 rundzie, jeszcze w walce z takim bumem. Mayes dał równą walkę w stójce z brazolem, a w parterze robił go Latifi, myślę, że akurat tutaj dobry matchup dla Romanova.

Ja sobie jeszcze zagrałem Romanov sub @7.00

Kusi trochę Pedro Munhoz, jeśli zachował choć trochę jeszcze swoich dawnych umiejętności to powinien braciszka trenera gsp wypunktować bez problemu.
Oraz lekko Rose.

Glowny:
Zalal
Malott przed czasem
MBA
Munhoz powyzej 2.5r

+ Albazi na drugim takim samym

Za drobne:
Albazi
Ribeiro przed czasem
Malott - decyzja nie

Albazi - powyzej 2.5r
Rose
Ribeiro
Jasudavicius
Malott- decyzja nie

Wszystko jest możliwe, ale ostatnio przewalczył trzy rundy, już chyba nie popełni takiego błędu żeby się wystrzelać w 1 rundzie, jeszcze w walce z takim bumem. Mayes dał równą walkę w stójce z brazolem, a w parterze robił go Latifi, myślę, że akurat tutaj dobry matchup dla Romanova.

Ja sobie jeszcze zagrałem Romanov sub @7.00
Ostatnio coś trafiłeś, także teraz długo długo nic... :awesome:

Glowny:
Zalal
Malott przed czasem
MBA
Munhoz powyzej 2.5r

+ Albazi na drugim takim samym

Za drobne:
Albazi
Ribeiro przed czasem
Malott - decyzja nie

Albazi - powyzej 2.5r
Rose
Ribeiro
Jasudavicius
Malott- decyzja nie
Co Cię skłoniło ku Albaziemu? Mi się wydaje że tu stary lis Moreno zrobi robotę. Albazi w 5 rundówce z Kaiem nie najlepiej wglądał.

Albazi czysto podyktowany przez ziomka ktory zamiata buków, wjeżdża w niego max betem wiec i ja postanowilem rzucic min beta za 30zl lol

Romanov grubasie bez kondycji prosze cie nie zrob mnie na ostatniej prostej na szaro... Przewal i udus lub poddaj tego upasionego Brazola.... Przynajmniej Aj Mcee sie zwroci juz po 2 tyg...
Na kolejnym mam Gibsona, Mallota i Romanova normalnie na 566...w tasmach z ksw mallot i Barrioult jako „pewniaczki"..... Jak Gibson wejdzie i w trakcie 1 rundy jak juz Romanov bedzie na nim siedzial moze zagram tego Nacimento jak dadza cos powyzej 4...

Attachments

• Screenshot_20241102_205308_sport.android.betclic.pl.jpg
    Screenshot_20241102_205308_sport.android.betclic.pl.jpg
    76 KB · Views: 29
Zaraz mam lot, więc kliknąłem zupełnie bez analizy Barriault + Malott + Zalal. Może akurat wejdzie. Powodzenia :beer:

Romanov grubasie bez kondycji prosze cie nie zrob mnie na ostatniej prostej na szaro... Przewal i udus lub poddaj tego upasionego Brazola.... Przynajmniej Aj Mcee sie zwroci juz po 2 tyg...
Na kolejnym mam Gibsona, Mallota i Romanova normalnie na 566...w tasmach z ksw mallot i Barrioult jako „pewniaczki"..... Jak Gibson wejdzie i w trakcie 1 rundy jak juz Romanov bedzie na nim siedzial moze zagram tego Nacimento jak dadza cos powyzej 4...
Masz jaja zeby grac Romanova, ja bym zlamanego centa nie postawil. Dwoch spasionych ciezkich, huj wie co tam sie odjebie ale oczywiscie powodzenia zycze

Masz jaja zeby grac Romanova, ja bym zlamanego centa nie postawil. Dwoch spasionych ciezkich, huj wie co tam sie odjebie ale oczywiscie powodzenia zycze
To byla tasma za 20 zl ktora miala male prawdopodobienstwo na wejscie.... Ale teraz kto wie.... Wiem ze Brazol moze go ustrzelic juz w 1 polowie 1 rundy... Ale kto wie... Swoja droga pamietam jak jakies 4 lata do tylu walczyl z naszym Tybura i kursy tez byly 50-50 a gdzie brazolowi do naszego... Widze jak najbardziej sxenariusz w ktorym Romanov z gory ubija lub poddaje wycienczonego mudzina...

tez zagralem Romanova wlasnie stawialem sobie kuponik live i zamyka mi Projekt Warszawa z siaty i ten rusek

Szkoda 1 rundy...bo cos probowal ukrainiec nawet jakiegos poddania.. No coz wazne ze w bazie. Zlapalem decyzje dla ukra za 4.75 czekam na Mallota. powinno wpasc i tak fajny plus sie zapowiada

Back