UFC Fight Night: Gamrot vs. Salkilld (08.08.2026)

Czynnik doświadczenia u Błachowicza nie odegrał żadnej roli, natomiast odegra u Mateusza.
Ma lepszy grappling i kondycję, aniżeli Salkild.
Wygra przez decyzję.

Takie robię bety.

Gamrot win
Gamrot win via dec

Ja bym nie był taki pewny tej przewagi kondycji u Gamrot, wszystko zależy od tego jak się będzie walka układała. Gamrot jak walczył z tymi większymi fajterami i nie mógł ich utrzymać na glebie to jakoś rewelacyjnie nie wyglądał w późniejszych rundach, bo te zapasy sporo sił kosztowały.

Walka wieczoru to 50/50, jak ktos gra to warto dodac podwojna metode, bo Sallkild nie podda a Gamer nie znokautuje. Dla mnie rzut moneta, wiec skip

Za często Gamrot był podłączany. Przeciwnik moim zdaniem będzie za silny fizycznie. Prędzej czy później moim zdaniem Mateusz będzie w tarapatach. Do tego ta rana na nosie.. coś mi niegra. Ogólnie jak przegram (Pobrane za drobniejsze) to będę szczęśliwy, jednak Gamrot po prostu pomimo bycia w top 10 to niestety odbiega siłowo od czołówki co pokazała walka z Hookerem i Charlesem. A nawet z Darkiem. Niestety, ale aktualnie Arman wygrałby do jeden bramki bo o ile Tsaryukyan robi spory progres to jest silny fizycznie i korzysta agresywnie z GnP. U Matiego niestety w większości kontrola pozycji i to często chwilowa. Pamiętajmy że walka jest 5 rundowa i zawsze na początku rozgrywa się w stójce w której Mati będzie musiał uważać

Last edited:
Nie moglem sie zdecydowac to postawilem jeden z Gamrotem a drugi z Sallkildem, trzeci bez main eventu

Attachments

• IMG_0250.png
    IMG_0250.png
    233.7 KB · Views: 31
  • IMG_0249.png
    IMG_0249.png
    192.1 KB · Views: 31
  • IMG_0248.png
    IMG_0248.png
    214 KB · Views: 31
Back