Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Albo mi się wydaje albo Mateusz się męczył zbijaniem tym razem. Na pocieszenie - Salkilld źle wyglądał na ważeniu.

Albo mi się wydaje albo Mateusz się męczył zbijaniem tym razem. Na pocieszenie - Salkilld źle wyglądał na ważeniu.

Czynnik doświadczenia u Błachowicza nie odegrał żadnej roli, natomiast odegra u Mateusza.
Ma lepszy grappling i kondycję, aniżeli Salkild.
Wygra przez decyzję.
Takie robię bety.
Gamrot win
Gamrot win via dec
Why ?!?Salkilld 1.7 do tego za drobne przed czasem 2.27
Za często Gamrot był podłączany. Przeciwnik moim zdaniem będzie za silny fizycznie. Prędzej czy później moim zdaniem Mateusz będzie w tarapatach. Do tego ta rana na nosie.. coś mi niegra. Ogólnie jak przegram (Pobrane za drobniejsze) to będę szczęśliwy, jednak Gamrot po prostu pomimo bycia w top 10 to niestety odbiega siłowo od czołówki co pokazała walka z Hookerem i Charlesem. A nawet z Darkiem. Niestety, ale aktualnie Arman wygrałby do jeden bramki bo o ile Tsaryukyan robi spory progres to jest silny fizycznie i korzysta agresywnie z GnP. U Matiego niestety w większości kontrola pozycji i to często chwilowa. Pamiętajmy że walka jest 5 rundowa i zawsze na początku rozgrywa się w stójce w której Mati będzie musiał uważaćWhy ?!?
4.80 weszło (Montanha przez poddanie)Próbuje Montanhę przez poddanie i Lopesa przez poddanie w singlach. Jak wejdą to jeszcze Thainarę przez poddanie spróbuję.

Nie ogarnąłLopes powinien ogarnąć.
Tu się pomyliłem, bo za późno zobaczyłem, że Nurgozhay dość dobrze broni sprowadzeń i widać to tu byłoNie ogarnąłTu się pomyliłem, bo za późno zobaczyłem, że Nurgozhay dość dobrze broni sprowadzeń i widać to tu było

A nie będę się pastwil. Zarobiony pięknie. Szkoda tylko, że nie ko na Mamrotku.

całe szczęście główne bety to był czysty win po 1.9, Ko to miała być taka wisienka na torcikuTeż obstawiałem KO/TKO, ale ktoś widziałem miał kryształową kulę i obstawił poddanie![]()