Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I tu się zgadzamy, wg mnie Salkilld bet gali tak jak Stirling był poprzedniej. Jedyne co może Gamrot to przeleżeć, ale Salkilld wydaje się za duży i za cwany by tak się ograć.Salkilld pewniaczek, a z dogów Lemos wygląda ciekawie.
ja się czaję na kurs na KO, zagrałem za 1.9 jak było, do gali to pewnie z 1.5 będzieHmm nie jestem i nigdy nie bylem fanem Gamrota, ale po 1.65 na pewno nie zagram Sallkilda.
Ja dałem singla 1.75. obawiam się, że zapasy Gamrota mogłyby wystarczyć, ale siłowo będzie odstawać. A to niestety źle wróży patrząc na walkę z Charlesem i Dariuszem.ja się czaję na kurs na KO, zagrałem za 1.9 jak było, do gali to pewnie z 1.5 będzie
Jak już pojawia się słowo "pewniaczek" to może być różnieSalkilld pewniaczek, a z dogów Lemos wygląda ciekawie.

W stójce raczej spora przewaga Salkillda ale uważam, że to Gamer będzie przeważał siłowo i może napsuć sporo krwi Australijczykowi w obszarze zapaśniczym.Ja dałem singla 1.75. obawiam się, że zapasy Gamrota mogłyby wystarczyć, ale siłowo będzie odstawać. A to niestety źle wróży patrząc na walkę z Charlesem i Dariush
Jak już pojawia się słowo "pewniaczek" to może być różnie![]()

Grube działa wytoczyłeś„Bo patrząc, nie widzą, a słuchając, nie słyszą ani nie rozumieją.”
Ewangelia Mateusza 13:13
![]()

A nie, Patryk zapytał Gamrota w wywiadzie.Przesłuchuję wywiadów, ale nikt jeszcze Gamerao. to nie zapytał. Plaster dość grupy na samym nosie. Złamanie? Infekcja? Rozcięcie?
Wchodzisz "w" Gamrota All-in?Tak, tak, pewniaczek
Jasne, wiadomka.
No to stawiać cały majątek swój + rodziny oraz brać kredyty pod limit
Przecież inwestycja.
I tu się zgadzamy, wg mnie Salkilld bet gali tak jak Stirling był poprzedniej. Jedyne co może Gamrot to przeleżeć, ale Salkilld wydaje się za duży i za cwany by tak się ograć.
już spadło z 1.9 na 1.65
ja się czaję na kurs na KO, zagrałem za 1.9 jak było, do gali to pewnie z 1.5 będzie
SyfilisPrzesłuchuję wywiadów, ale nikt jeszcze Gamerao. to nie zapytał. Plaster dość grupy na samym nosie. Złamanie? Infekcja? Rozcięcie?

Sądząc po avatarze nie jesteś zbyt obiektywnyCzynnik doświadczenia u Błachowicza nie odegrał żadnej roli, natomiast odegra u Mateusza.
Ma lepszy grappling i kondycję, aniżeli Salkild.
Wygra przez decyzję.
Takie robię bety.
Gamrot win
Gamrot win via dec
Dla mnie MEGA ryzykowny typ.Ciekawe ze na betclicu kursy na Matiego wzrosły ale prawie każdy na niego stawia…
Raczej jest odwrotnie, to na Australijczyka idą pieniądze. Salkilld startował z kursu 2.11 a obecnie jest 1.65 a to świadczy tylko o jednym.Ciekawe ze na betclicu kursy na Matiego wzrosły ale prawie każdy na niego stawia…
Biorąc pod uwagę cały świat - hajs jest kładziony na Australijczyka a w Polsce może być tak jak piszesz choć osobiście w to nie wierzę. Tymi zielonymi paseczkami mogą sobie manipulować dla własnych potrzeb.Zielony pasek przy Gamrocie na betclicu?
To oczywiste Kuba. Gamrot w każdej walce w UFC rzuca się od początku po nogi, to jego styl bazowy i na tym opiera swoją grę.Gamrot chciałby pobić rekord Khabiba, więc stawiam, że tam od początku będzie się rzucał po nogi.