Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I tu się zgadzamy, wg mnie Salkilld bet gali tak jak Stirling był poprzedniej. Jedyne co może Gamrot to przeleżeć, ale Salkilld wydaje się za duży i za cwany by tak się ograć.Salkilld pewniaczek, a z dogów Lemos wygląda ciekawie.
ja się czaję na kurs na KO, zagrałem za 1.9 jak było, do gali to pewnie z 1.5 będzieHmm nie jestem i nigdy nie bylem fanem Gamrota, ale po 1.65 na pewno nie zagram Sallkilda.
Ja dałem singla 1.75. obawiam się, że zapasy Gamrota mogłyby wystarczyć, ale siłowo będzie odstawać. A to niestety źle wróży patrząc na walkę z Charlesem i Dariuszem.ja się czaję na kurs na KO, zagrałem za 1.9 jak było, do gali to pewnie z 1.5 będzie
Jak już pojawia się słowo "pewniaczek" to może być różnieSalkilld pewniaczek, a z dogów Lemos wygląda ciekawie.

W stójce raczej spora przewaga Salkillda ale uważam, że to Gamer będzie przeważał siłowo i może napsuć sporo krwi Australijczykowi w obszarze zapaśniczym.Ja dałem singla 1.75. obawiam się, że zapasy Gamrota mogłyby wystarczyć, ale siłowo będzie odstawać. A to niestety źle wróży patrząc na walkę z Charlesem i Dariush
Jak już pojawia się słowo "pewniaczek" to może być różnie![]()

Grube działa wytoczyłeś„Bo patrząc, nie widzą, a słuchając, nie słyszą ani nie rozumieją.”
Ewangelia Mateusza 13:13
![]()

A nie, Patryk zapytał Gamrota w wywiadzie.Przesłuchuję wywiadów, ale nikt jeszcze Gamerao. to nie zapytał. Plaster dość grupy na samym nosie. Złamanie? Infekcja? Rozcięcie?
Wchodzisz "w" Gamrota All-in?Tak, tak, pewniaczek
Jasne, wiadomka.
No to stawiać cały majątek swój + rodziny oraz brać kredyty pod limit
Przecież inwestycja.
I tu się zgadzamy, wg mnie Salkilld bet gali tak jak Stirling był poprzedniej. Jedyne co może Gamrot to przeleżeć, ale Salkilld wydaje się za duży i za cwany by tak się ograć.
już spadło z 1.9 na 1.65
ja się czaję na kurs na KO, zagrałem za 1.9 jak było, do gali to pewnie z 1.5 będzie
SyfilisPrzesłuchuję wywiadów, ale nikt jeszcze Gamerao. to nie zapytał. Plaster dość grupy na samym nosie. Złamanie? Infekcja? Rozcięcie?