UFC Fight Night: Gamrot vs. Salkilld (08.08.2026)

kraks

Maximum FC
Heavyweight
1785663310801.png

1785663327344.png

ja się czaję na kurs na KO, zagrałem za 1.9 jak było, do gali to pewnie z 1.5 będzie
Ja dałem singla 1.75. obawiam się, że zapasy Gamrota mogłyby wystarczyć, ale siłowo będzie odstawać. A to niestety źle wróży patrząc na walkę z Charlesem i Dariuszem.

Salkilld pewniaczek, a z dogów Lemos wygląda ciekawie.
Jak już pojawia się słowo "pewniaczek" to może być różnie :awesome:
Ja dałem singla 1.75. obawiam się, że zapasy Gamrota mogłyby wystarczyć, ale siłowo będzie odstawać. A to niestety źle wróży patrząc na walkę z Charlesem i Dariush
W stójce raczej spora przewaga Salkillda ale uważam, że to Gamer będzie przeważał siłowo i może napsuć sporo krwi Australijczykowi w obszarze zapaśniczym.

Przesłuchuję wywiadów, ale nikt jeszcze Gamerao. to nie zapytał. Plaster dość grupy na samym nosie. Złamanie? Infekcja? Rozcięcie?

Przecież już się w poprzednich postach ustosunkowałem,
I tu się zgadzamy, wg mnie Salkilld bet gali tak jak Stirling był poprzedniej. Jedyne co może Gamrot to przeleżeć, ale Salkilld wydaje się za duży i za cwany by tak się ograć.

już spadło z 1.9 na 1.65
ja się czaję na kurs na KO, zagrałem za 1.9 jak było, do gali to pewnie z 1.5 będzie

Wg mnie zdedydowany faworyt, to jest 5 rund, nie pamiętam by gość wysiadł fizycznie w jakiejkolwiek walce, więc nawet jak Mamrotnik przeleży z dwie rundy to potem oberwie (sam nie ma wcale żelaznego cardio), do tego młodszy, większy, ma cios, co nie oznacza, że ja osobiście gram all in ;) może są tu tacy szaleńcy co traktują zakłady sportowe jako szansę na ustawienie się w życiu, ja na swój dorobek nie narzekam, a bukmacherka służy oprócz satysfakcji, że się udało to wydawanie kasy na głupoty, na które normalnie bym nie wydał.
Stopień pewności 70/30 na aussie.
A co ty o tym sądzisz? @kamerling

Back