UFC Fight Night: Evloev vs. Murphy (21.03.2026)

Dla mnie kurs na Iwo to pułapka. Ja rozumiem świetny występ, ale chłop jest młody niema co walczyć w taki głupi sposób, szkoda zdrowia. Na przeciwko może i na papierze kiepski przeciwnik, ale to nadal wagowe dziki, i jeden cios może zmienić wszystko a ostatnia walka Iwo pokazała, że też był podłączony.
Tym bardziej nie rozumiem masówki grania Iwo przez KO z tego co widzę na Twitterze, podczas gdy Iwo jasno mówił, że chciałby teraz pokazać swoje judo i tak dalej, więc nie zdziwiłoby mnie tu poddanie przez Iwo jeśli wygra

Tym bardziej nie rozumiem masówki grania Iwo przez KO z tego co widzę na Twitterze, podczas gdy Iwo jasno mówił, że chciałby teraz pokazać swoje judo i tak dalej, więc nie zdziwiłoby mnie tu poddanie przez Iwo jeśli wygra
Osobiście próbuję to co podał @Ceylon Iwo obalenie pow. 0.5. Kurs pow. 2 jest atrakcyjny

nie ogladales go na oktagonie?
Nie oglądam oktagonu. Nie będę ściemniał, widziałem jego jedną max 2 walki i to ze 2-3 lata temu. Szukałem bezpiecznej opcji i wyszło..... Dobrze że pieniędzy na nim nie utopiłem;)

On już w pierwszej walce chciał pokazać Judo Jacku ale nie wyszło i wywiązał się z tego brawl który fartownie poszedł na jego stronę.

Dla mnie kurs na Iwo to pułapka. Ja rozumiem świetny występ, ale chłop jest młody niema co walczyć w taki głupi sposób, szkoda zdrowia. Na przeciwko może i na papierze kiepski przeciwnik, ale to nadal wagowe dziki, i jeden cios może zmienić wszystko a ostatnia walka Iwo pokazała, że też był podłączony.

ostatnia walka pokazała w zasadzie nic. to znaczy coś tak, chociaż nie na korzyść iwo. zobaczymy czy w tej widać będzie skilla.

Murphy.

Na Luane karoline też jest wysoki kurs, bo ta mullins to bumica.

I jeśli chodzi o Lane vs Iwo to ja wcale nie daje tutaj procentowo 10/90 a raczej 40/60

Lane ma z czego pierdolnąć, jest z wagi wyżej, żeby nie było, może się skończyć tak że Iwo go rozjedzie w 2 minuty, jednak no mówię, dla mnie ta walka nie jest taka oczywista.

Jeszcze bym nad Aswellem pomyślał, ten Riley zapowiada się na kocura, ale w cw z nikim poważnym się nie bił a w UFC pokonał tylko bogdana Grada.

Amerykanin ma lepsze zapasy, to może iść na decyzję ogólnie, ale musiałbym obejrzeć kilka walk jednego i drugiego żeby mieć przekonanie.

Mam takie przeczucie że coś z tych underów wejdzie.
:korwinlaugh:

Back