Roshi
Roshi
Nie no nie gadaj takich bzdur, dobrze się w poprzednich walkach pokazał.Ludzie stawiają na rusko brzmiące nazwisko![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie no nie gadaj takich bzdur, dobrze się w poprzednich walkach pokazał.Ludzie stawiają na rusko brzmiące nazwisko![]()
Albo Yusri niedoceniany i też może namieszać ze swoimi warunkami i stójką, może mistrzem nie będzie ale kilka dobrych walk powinien daćJaki Ogór.
Też racja.Albo Yusri niedoceniany i też może namieszać ze swoimi warunkami i stójką, może mistrzem nie będzie ale kilka dobrych walk powinien dać
Stójkowo to top, na poziomie Alexa chłop jestTeż racja.
Dobrze że zerknalem na to ważenie i odpuściłem BekoevaChcialem wrzucic na kupon Bekoeva i tak sobie przegladam faceoff i tam roznica gabarytow jest ostra. W sumie nie kojarze za bardzo tego Holenda, po rekordzie widze, ze Kickboxer. Przygladal sie ktos tej walce?
View attachment 131707
to dobrze można coś zagrać na spokoju, gorzej jak ostatni kupon kładzieSzybko mi kupon ujebał pierdolony
Vojcak KO + Allen SUBto dobrze można coś zagrać na spokoju, gorzej jak ostatni kupon kładzie

Vojcak KO + Allen SUB![]()

Rdr powinien ogarnąć, ale po takim kursie to też średnio go grać bo co tam jest 1,5? Allen lubi walczyć z graplerami i ciężko go poddaćDe ridder alena ośmieszy, ogarnij się.
![]()
Nie no nie gadaj takich bzdur, dobrze się w poprzednich walkach pokazał.

W tym w czym Allen jest dobry De ridder jest klasę lepszy, klincz graplingRdr powinien ogarnąć, ale po takim kursie to też średnio go grać bo co tam jest 1,5? Allen lubi walczyć z graplerami i ciężko go poddać

Ok w takim razie lecimy z dubelkiem RDR + Jourdain. Oby z fartem
I chuj

De ridder alena ośmieszy, ogarnij się.
![]()

czekałem na tę odpowiedź, nie ukrywam

Klekaj i caluj sygnet...czekałem na tę odpowiedź, nie ukrywam
zjebał mi z 6 kuponów kilku-galowych, do wygrania było kilka tysięcy...
Dobrze, że przyszło otrzeźwienie i przed walką chuja skontrowałem chociaż i kilka stów w kieszeni.
To miało wyglądać jak w 1 rundzie.
![]()
nic nie gralem, ale do dogow mialem nosaa wygrałeś cokolwiek na tej gali?
![]()
Mi sam RDR zamykał na 2k. Podobnie jak ostatnio Ankalaev. Tak to się właśnie gra main eventy w tym ufc. Udało się ominąć Bekoeva, a i tak kolejna gala w plecy z 1 błędem na kuponachczekałem na tę odpowiedź, nie ukrywam
Dobrze, że przyszło otrzeźwienie i przed walką chuja skontrowałem chociaż i kilka stów w kieszeni.
![]()
Czemu Ty mnie nie sluchasz Byku.. obu odradzalemMi sam RDR zamykał na 2k. Podobnie jak ostatnio Ankalaev. Tak to się właśnie gra main eventy w tym ufc. Udało się ominąć Bekoeva, a i tak kolejna gala w plecy z 1 błędem na kuponach
czekałem na tę odpowiedź, nie ukrywam
![]()