UFC Fight Night: de Ridder vs. Allen (18.10.2025)

Ech myslalem, ze mam jeszcze jeden dodatkowy kupon w grze, a tu Danny Barlow przegral... Nawet nie zdazylem przelaczyc na UFC

Charles_Jourdain.jpg

czekałem na tę odpowiedź, nie ukrywam
:wtf2:

zjebał mi z 6 kuponów kilku-galowych, do wygrania było kilka tysięcy...
Dobrze, że przyszło otrzeźwienie i przed walką chuja skontrowałem chociaż i kilka stów w kieszeni.
To miało wyglądać jak w 1 rundzie.
:arielcry:

Dobrze, że przyszło otrzeźwienie i przed walką chuja skontrowałem chociaż i kilka stów w kieszeni.
Klekaj i caluj sygnet...

a wygrałeś cokolwiek na tej gali?
:beczka:
nic nie gralem, ale do dogow mialem nosa
Vojcak podlaczyl Fryte i zjebal troche na wlasne zyczenie probujac poddawac... Martins mial mocno naruszonego Brichte no i Allen wygral nawet przed czasem z RDA.
Tylko kanadyjka zjebala z Fiorot.

Mi sam RDR zamykał na 2k. Podobnie jak ostatnio Ankalaev. Tak to się właśnie gra main eventy w tym ufc. Udało się ominąć Bekoeva, a i tak kolejna gala w plecy z 1 błędem na kuponach

Mi sam RDR zamykał na 2k. Podobnie jak ostatnio Ankalaev. Tak to się właśnie gra main eventy w tym ufc. Udało się ominąć Bekoeva, a i tak kolejna gala w plecy z 1 błędem na kuponach
Czemu Ty mnie nie sluchasz Byku.. obu odradzalem

cz%C5%82owiek-charakterny.gif

Miałem mocne kupony na 14 koła. Zostały jakieś na przyszły tydzień na 4k. Ciekaw jestem jaki był kurs na Allena po pierwszej rundzie.

Back