UFC Fight Night: de Ridder vs. Allen (18.10.2025)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1760611959484.png

Holland (1.93)
Jourdain 1.88 (bet gali)
Melissa Croden po researchu za 1.76
DeRidder 1.56

Zastanawiam się nad Frevolą i Jasudavicius jako dog.

Dla mnie z tej gali podstawa to Fiorot. Do 5 rundy w walce z Szewczenko kursy byly 50-50 i tak naprawde 5 runda Szewczenko wygrala ta ciezka walke. Ok Jasudavicius ma fajny win streak i walczy u sb ale kogo ona do tej pory pokonala? Nasza mistrzynie z ksw czy rozbita Andrade? Tutaj nie daje jej szans i polegnie.
Mallot zawsze walczy w Kanadzie i tez zazwyczaj go gralem i mnie nigdy nie zawiodl tu walczy z Hollandem i mysle ze poprzeczka jest znacznie wyzej postawiona niz do tej pory i chyba jej nie przeskoczy. W walce Jourdaina z Grantem widze decyzje i nie przecenialbym Kanadyjczyka, nie zdziwie sie jak pojdzie jakis split na starego Granta. Tez decyzje widze w walce Very, ogolnie nie wiem w jakiej jest formie, nie widzialem ostatnio jego walk ale Zahabi raczej wytrwa do decyzji a tez ma spore mozliwosxi zeby to ugrac

Jasmine dobry dog, szczeka dobra, zapasy lepsze, wywiera presje. Wg mnie bedzie obalac Manon i szukac gnp lub suba.
Warunki lepsze, zasieg ramion 4-5cm wiekszy.

ponad 2.5 rundy w walce Vera/Helwani

Do rozkminy RDR, Bekoev, Jourdain

W zestawieniu z tym młodym wypada imho bardzo korzystnie. Tamten się nie umie bić się.
Ten młody jest starszy od Hollanda :lesnarhappy:

Mallot to dobry bijok, jak mu nie braknie wachy to ogarnie decke z murzynem. Kanadyjczyk umie w zapasy, a chyba każdy wie co się dzieje z Hollandem jak ładuje na plecach z zapaśnikami, więc nie powiedziałbym, że Holland tu korzystnie wypada.

De Ridder ubije tego stypiarza Allena jak kotleta.

Last edited:
a drugi jest jebniety

to fakt.

Ten młody jest starszy od Hollanda

tym gorzej dla młodego. w sensie starszego.

De Ridder ubije tego stypiarza Allena jak kotleta.

też tak sądzę. RDR będzie dobry do gry na live, bo Allen mocno zaczyna, a Holender ma silnik diesla.

te 3 wejdą jak nóż w masło. jasmine też ma spore szanse, ale jednak kibicuję fiorot, bo pospiesznie ją zagrałem :usunto:

Chcialem wrzucic na kupon Bekoeva i tak sobie przegladam faceoff i tam roznica gabarytow jest ostra. W sumie nie kojarze za bardzo tego Holenda, po rekordzie widze, ze Kickboxer. Przygladal sie ktos tej walce?

123.jpg

Belgaroui chyba z Pereirą trenuje? Ja tu widzę Bekoeva przez poddanie, a nie zdziwię się nawet, jakby i w stójce z nim wygrał.

Back