Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Powiem szczerze, że takiej obrotówki czystej to jeszcze nie widziałem![]()
Tutaj taki misz masz bo rzadko chyba grasz rundy umiejętnie ominięte niespodzianki
Bez większej analizy i za drobne.Tutaj taki misz masz bo rzadko chyba grasz rundy umiejętnie ominięte niespodzianki
Brawo
SiedziPantoja & Brahim/Palatnikov przed czasem @2.30
Witam.Jest tu tylko jednatym razem większą szansa że skończy przed czasem
ale najważniejsze że ma wygrać.
Osoby które wczoraj pisały ze mną na GG oraz grupie wiedzą o kogo chodzi![]()
w postaci Shermana nie została trafiona, kompletnie nic się nie sprawdziło. Gość miał siły na 5 minut, został zdominowany boksersko przez grubego misia z KFC. Nie takiej jakości typów się spodziewałem, czy można liczyć na darmowy abonament w następnym miesiącu w ramach rekompensaty?Sherman to ogor i nie ma co tu więcej pisać nawet Tybur by go w stojące wykończyć do 3 rundyWitam.
Potężnaw postaci Shermana nie została trafiona, kompletnie nic się nie sprawdziło. Gość miał siły na 5 minut, został zdominowany boksersko przez grubego misia z KFC. Nie takiej jakości typów się spodziewałem, czy można liczyć na darmowy abonament w następnym miesiącu w ramach rekompensaty?

Witam.
Potężnaw postaci Shermana nie została trafiona, kompletnie nic się nie sprawdziło. Gość miał siły na 5 minut, został zdominowany boksersko przez grubego misia z KFC. Nie takiej jakości typów się spodziewałem, czy można liczyć na darmowy abonament w następnym miesiącu w ramach rekompensaty?
jak tu nic nie pisałem 
No kupiłem abonament na 14 dni i dostałem powiadomienie, że Sherman to lokomotywa, a tu nie weszło. Pytam kiedy następne pewne typy bo póki co jestem na minus korzystając z tych ekskluzywnych typów premium na UFC, a Pan wyzywa nowego klienta, chyba z głową nie wszystko jest u Pana w porządku.skąd ty żałosny pecie możesz wiedzieć co ja grałemjak tu nic nie pisałem
![]()
4/5Ciekawe kursy z tej gali:
Jones vs. Kakhramonov kniec w 1 rundzie - nie @1.40
J.Nunes @2.28
J.Nunes vs. Malecki Decyzja - nie @2.03
Hubbard vs. Pichel Decyzja - tak @1.50
Sherman vs. Potter Decyzja - nie @1.47

Wzielem akurat ten co nie wszedł do kakhramonova Nunes i Pantoii.... Szkoda
Witam.

A za ile kół to grałeś?Witam.
ReklamacjaNo kupiłem abonament na 14 dni i dostałem powiadomienie, że Sherman to lokomotywa, a tu nie weszło. Pytam kiedy następne pewne typy bo póki co jestem na minus korzystając z tych ekskluzywnych typów premium na UFC, a Pan wyzywa nowego klienta, chyba z głową nie wszystko jest u Pana w porządku.
I co drapłeś ją na lajwie?Drewno jak sam skurwensyn, najbardziej czekam na tę walkę na live
już po 20 sekundach będę miał pewność żeby wjebać w tą drugą całe oszczędności
Lipa, miałem ustawione 500 na nią ale karmiłem córeczkę i przegapiłem, jak popatrzyłem to kurs już był niziutki a Malecki właśnie zbierała ostatnie bomby na ryjI co drapłeś ją na lajwie?