D
Deleted member 2903
Guest
Jaki nick ma Jose Aldo na forum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@13sekundJaki nick ma Jose Aldo na forum?
Kaczuś to ty ?Jaki nick ma Jose Aldo na forum?
Pokoj ok ale grube tony miesa w nimTen wasz pokój taki klaustrofobiczny, że troche to wygląda jak melanż pod celą.
Wbijaj do konferencji na fbMam foty północnego belfastu ze zwiedzania przed gala ekipa, która się upodlała wtedy -wrzuce później bo niestety rozmiar maja po 8 -10 mb a hostingi do 5 sa.
YY czemu?Kaczuś to ty ?
Bo on zawsze prosi o identyfikacje.YY czemu?
Po prostu charakterystyczna facjata, juz tak sie wszyscy nie spinajcie.Bo on zawsze prosi o identyfikacje.
Napięta atmosfera na forum. Podobno mają zamknąć ten pierdolnik do końca roku. Nierentowny, a klientela awanturnicza.Po prostu charakterystyczna facjata, juz tak sie wszyscy nie spinajcie.
Jak baranie jaja przed ruchaniem. Chlopcy popili, narozrabiali, a inba na forum jakby komus matke zgwalcili. Generalnie beka w chuj z calej tej dziecinady.Napięta atmosfera na forum.
kogo?Ptasia
I po chuj zmieniasz mi literki?kogo?![]()
Po prostu charakterystyczna facjata, juz tak sie wszyscy nie spinajcie.
Ja zjadlem dzisiaj z 1500 kcal w sumie i nie czaje niczego co wykracza poza percepcje 3 latka.
3 nad ranem. Najpierw ja budze @VoRaNeK , później robi to @KO-hunter .
Co powiedział po przebudzeniu Voran?
"Co jest kurwa? Chcesz linki? "
Chuju jeden moje lajki3 nad ranem. Najpierw ja budze @VoRaNeK , później robi to @KO-hunter .
Co powiedział po przebudzeniu Voran?
"Co jest kurwa? Chcesz linki? "
![]()
nie moge na te logo patrzeć...
Chuju jeden moje lajki![]()
Za cały dzień?Tyle wjebałem na śniadanie dziś.Ja zjadlem dzisiaj z 1500 kcal w sumie i nie czaje niczego co wykracza poza percepcje 3 latka.
NiestetyZa cały dzień?Tyle wjebałem na śniadanie dziś.
Ja od nowego roku zmieniam nawyki.Niestety![]()
Z łapy to strzeliłeś? Telefonem? To chyba masz stabilizacje obrazu, fajnie wyszlo...