MysticBęben
UFC Featherweight
Ślepy jestem i nawet na powiększeniu nie widzę, co to jest?
Palce w napletku?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Pierwsze były fajne. Aczkolwiek inne czasy, więc i inne moje odczucia do dawnej muzy.Fakt, że jestem troszeczkę młodszy od Ciebie, ale nie pamiętam przyzwoitego albumu IRA
Mi sie skojarzylo z ostroznym opuszczaniem mozgu przez lejek do czaszki :) ale nazwa pliku mowi sama za siebie :)Ślepy jestem i nawet na powiększeniu nie widzę, co to jest?
Palce w napletku?
Dobre :) "Save as..." prawdę Ci powie :Dnazwa pliku mowi sama za siebie
Ira skończyła sie na "Mój dom"Pierwsze były fajne. Aczkolwiek inne czasy, więc i inne moje odczucia do dawnej muzy.
Poza tym, ja tak około 2005/6 zamknąłem się na nową muzę i niewiele nowych kapel polubiłem od tamtego czasu. W zasadzie to 80/90 mógłbym słuchać non stop, teraźniejsza muza jakoś do mnie nie trafia, z małymi wyjątkami.
No "1993" to już trochę szło w dół, ale zdarzały się pojedyncze wyskoki.Ira skończyła sie na "Mój dom"
Mnie można dopisać do listy, dzisiaj ogarniam przelot.Na poważnie to bilety ma 7 osób. Radzę się decydować jeśli ktoś ma jeszcze ochotę, bo na dniach zamawiamy hotel/hostel + kwesta biletów i przelotów które mogą zdrożeć w każdej chwili.
Dobrze, że jesteś, bo chciałbym zgłosić szowinizm i mizoginizm. Powiadomienia nie uwzględniają płci osoby która lajkuje, oznacza bądź odpowiada. Skandal!Mi sie skojarzylo z ostroznym opuszczaniem mozgu przez lejek do czaszki :) ale nazwa pliku mowi sama za siebie :)
Dobrze, że jesteś, bo chciałbym zgłosić szowinizm i mizoginizm. Powiadomienia nie uwzględniają płci osoby która lajkuje, oznacza bądź odpowiada. Skandal!

Nie chce mi się liczyć, ale jak coś to ja nadal zainteresowany :)
Ja bankowo lecę! Tylko, że ominie mnie ważenie, bo będę trochę późno :/ w Piątek około 20 ląduję i w Niedziele po południu bym wracał.

Dobra, to kto na ochotnika pomoże mi z rezerwacją biletów itp? #firsttime xDDDD
Noo bliżej terminu się dogadamy co i jak. Wiadomo, że się dorzucam :)To spoko. Spotkamy się na miejscu bankowo. Czyli rozumiem, że piszesz się na na zrzute na fight club? Na łepetyne wyjdzie jakoś 49zł
Zostały dwa miejsca. Cel coraz bliżej![]()

Dobrze, że tym razem wybiera się więcej osób z ekipy Rudego, w Hamburgu byłem osamotniony @KO-hunter @SCStunnerLece z wami dorzucam się do fightclub itp własnie rezerwuje bilety![]()

No dobra, rezerwacja ogarnięta bezpośrednio w Ryanairze, 116 zeta![]()
Lece z wami dorzucam się do fightclub itp własnie rezerwuje bilety![]()