Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niby tak ale ci irole są tacy pojebani że w parę minut pewnie nie będzie już biletówOgarniamy fight club więc nie ma opcji, że nie dostaniemy biletów
Bilety kupione tojak mamy nie poleciec?Jestem bardzo poważnie zainteresowany zwłaszcza że kobita mnie namawia bym jechał bo mega okazja, wyjaśni się w tym tygodniu. Takie pytanko jakby nie udało się kupić biletów to i tak ekipa by leciała dla samego wypadu czy odwołanie rezerwacji itp?
Bilety kupione tojak mamy nie poleciec?
Dokładnie o to mi chodziło bo w sumie za taką cenę to i tak super wycieczka w dobrym gronie. Z tego co widziałem na zdjęciach to Belfast wygląda fajnie nie to co Hamburg.Koledze chodziło o bilety na gale, że jakby sie nie udało kupić to czy lecimy. Tak, a co nam zalezy
Dokładnie o to mi chodziło bo w sumie za taką cenę to i tak super wycieczka w dobrym gronie. Z tego co widziałem na zdjęciach to Belfast wygląda fajnie nie to co Hamburg.
wiem, mi tezKoledze chodziło o bilety na gale, że jakby sie nie udało kupić to czy lecimy. Tak, a co nam zalezy
Cza było dać znać, to na piwko byśmy w lipcu skoczyliKonkretniej: Dublin, nie Belfast.
Ja mam głupkowate pytanie bo prawie wcale nie latałem i nie mam większego doświadczenia w rezerwowaniu biletów - w zasadzie to po co kupować bilety przez esky.pl zamiast bezpośrednio w Ryanair? Jest z tego jakaś korzyść, która mi teraz nie przychodzi do głowy?
Dzisiaj chcę zarezerwować i cena samego lotu spadła do 116 złotych, ale już opłata transakcyjna w esky podskoczyła do 70 i - chociaż nadal mówimy o małych kwotach - to mnie lekko poirytowało.
Kaczka zaskoczyłeś mnie, spodziewałem się stulejarskiego komentarza doKoledzy mówili, że przed kolejnym szukaniem w Esky , przeczyść ciastka w kompie, bo chuje pamiętają, co szukałeś i kolejne oferty bedą ciut wyższe, byś myslał, że zaraz będą coraz wyższe i musisz szybko kupić.
Dodatkowo , faktycznie, jeśli przewoźnik zauważy rch na danej linii w danym dniu, to może z automatu podnieść ceny dostępnych miejscówek.
Wyszukiwarki typu Esky wynajdzie wielu przewoźników i różne opcje. W Ryanairze masz ...tyko Ryanaira ;)
ja sobie porównuję, co proponuje Esky i np. na identycznej trasie kontretny przewoźnik. Bierę - gdzie taniej.
Yo
Jeśli tak, to jestem chętna ^
+1Kaczka zaskoczyłeś mnie, spodziewałem się stulejarskiego komentarza do
Dokładnie+1
Wiedząc, że przed chwilą pisała @klimekone , a ostatni komentarz był Kaczki, wchodziłem na pewniaka zobaczyć
Dokładnie
Kaczy? Nie zauważyłem, żeby zmieniłAle trzeba przyznać, że foto ma śliczne.
Love it or leave itDamn, a Wy nadal swoje xD
Kaczy? Nie zauważyłem, żeby zmienił
Love it or leave it
Nie da się. Cohones lepiej wchodzi do głowy, niż Konur Józkowi!Może lepiej 'don't mind it' :)
Ja mogę.A mógłby ktoś na serio odpowiedzieć w sprawie Belfastu?
Fakt, że jestem troszeczkę młodszy od Ciebie, ale nie pamiętam przyzwoitego albumu IRANie da się. Cohones lepiej wchodzi do głowy, niż Konur Józkowi!
Ja mogę.
Twoja propozycja jest kusząca i chętnie poleciałbym do Irlandii w Twoim towarzystwie, jednak żona mnie nie puści, a poza tym boję się IRA
ich ostatni album jest tragiczny