UFC 331: Van vs. Pantoja 2 (19.09.2026)

Screenshot_20260919-114026~2.jpg

To po chuj się pytasz czym ma zostać wyjaśniony? Jak ten temat był wałkowany już jakiś czas temu? Lubisz pisać to samo tylko w różnych tematach?

I wszystkie wypowiedzi czytasz tak literalnie czy tylko moje? Życie społeczne musi być dla ciebie dużym wyzwaniem. Pisz na priv jak coś, znam kilku dobrych specjalistów zajmujących się pracą z osobami neuroatypowymi.

I wszystkie wypowiedzi czytasz tak literalnie czy tylko moje? Życie społeczne musi być dla ciebie dużym wyzwaniem. Pisz na priv jak coś, znam kilku dobrych specjalistów zajmujących się pracą z osobami neuroatypowymi.
To nie zadawaj debilnych pytań bo jeszcze niedawno o tym zestawieniu dyskutowaliśmy i znasz moje zdanie na temat tej walki.
Super jak znasz specjalistów i mam nadzieję, że byli w stanie Ci pomóc

To nie zadawaj debilnych pytań bo jeszcze niedawno o tym zestawieniu dyskutowaliśmy i znasz moje zdanie na temat tej walki.
Super jak znasz specjalistów i mam nadzieję, że byli w stanie Ci pomóc

Decyzję co do tego czy będę zadawał pytanie mądre czy debilne będę podejmował sam - zawsze dostosowuję poziom do rozmówcy. I nie, nie dyskutowaliśmy, sprawdź w słowniku co oznacza dyskusja typie. Jak dotąd prezentujesz rynsztokowe skróty myślowe, które obok dyskusji nawet nie stały. Jeszcze jeden atak ad personam i kończysz na niechlubnej liście ignorowanych ordynusów.

Decyzję co do tego czy będę zadawał pytanie mądre czy debilne będę podejmował sam - zawsze dostosowuję poziom do rozmówcy. I nie, nie dyskutowaliśmy, sprawdź w słowniku co oznacza dyskusja typie. Jak dotąd prezentujesz rynsztokowe skróty myślowe, które obok dyskusji nawet nie stały. Jeszcze jeden atak ad personam i kończysz na niechlubnej liście ignorowanych ordynusów.
Przecież ty już straszysz tym ignorem któryś raz :DC: ciężki łeb z ciebie

Giga Mozg z Gruzji ma naruszona szczeke i nie ma parteru, dwa duze minusy w obydwu plaszczyznach.

O’Neill… nie wiem, powinna ogarnac? Zaluje tego betu w sumie.

Vera jest skonczony, wyglada jak cien samego siebie. Zaluje ze nie podbilem Jourdaina rundami, Vera ciezki do skonczenia.

Menifield past prime.

Zapasy>Stójka, niestety

Last edited:
Back