Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki za Ruffyego ale kurcze nie widze tego :) obym sie mylil

Ruffy 3.35
Arman będzie wyjaśniony jutro
To grajAle czym wyjaśniony? To świetny stylistycznie mecz dla niego.
niby tak ale mam nadzieje ze Ruffy sie poprawil a Armani dzbani bedzie jak zwykle bucem i przyrdzewial troche w mma, na dziure!Ale czym wyjaśniony? To świetny stylistycznie mecz dla niego.
To graj
To po chuj się pytasz czym ma zostać wyjaśniony? Jak ten temat był wałkowany już jakiś czas temu? Lubisz pisać to samo tylko w różnych tematach?już zagrałem.
To po chuj się pytasz czym ma zostać wyjaśniony? Jak ten temat był wałkowany już jakiś czas temu? Lubisz pisać to samo tylko w różnych tematach?
To nie zadawaj debilnych pytań bo jeszcze niedawno o tym zestawieniu dyskutowaliśmy i znasz moje zdanie na temat tej walki.I wszystkie wypowiedzi czytasz tak literalnie czy tylko moje? Życie społeczne musi być dla ciebie dużym wyzwaniem. Pisz na priv jak coś, znam kilku dobrych specjalistów zajmujących się pracą z osobami neuroatypowymi.
To nie zadawaj debilnych pytań bo jeszcze niedawno o tym zestawieniu dyskutowaliśmy i znasz moje zdanie na temat tej walki.
Super jak znasz specjalistów i mam nadzieję, że byli w stanie Ci pomóc
Przecież ty już straszysz tym ignorem któryś razDecyzję co do tego czy będę zadawał pytanie mądre czy debilne będę podejmował sam - zawsze dostosowuję poziom do rozmówcy. I nie, nie dyskutowaliśmy, sprawdź w słowniku co oznacza dyskusja typie. Jak dotąd prezentujesz rynsztokowe skróty myślowe, które obok dyskusji nawet nie stały. Jeszcze jeden atak ad personam i kończysz na niechlubnej liście ignorowanych ordynusów.
ciężki łeb z ciebiewejdzie?

wejdzie?![]()
Giga Mozg z Gruzji ma naruszona szczeke i nie ma parteru, dwa duze minusy w obydwu plaszczyznach.
O’Neill… nie wiem, powinna ogarnac? Zaluje tego betu w sumie.
Vera jest skonczony, wyglada jak cien samego siebie. Zaluje ze nie podbilem Jourdaina rundami, Vera ciezki do skonczenia.
Menifield past prime.
Zapasy>Stójka, niestety
Menifield?![]()

nie wiem, widzialem tylko ze ktos wrzucam na twittera i pytal czy wyplacac, sam jestem ciekaw czy wyplacilsiadlo?
nie wiem, widzialem tylko ze ktos wrzucam na twittera i pytal czy wyplacac, sam jestem ciekaw czy wyplacil
Kupon życiakurwa ale złoto zajebal na kuponie
Kupon życia