Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
oby, nie gram tego bo mi serce nie wytrzymie jak z tym drewnem jebanym przegraKotchazka
Ulberg pogubi sie w chaosie
Tak, trąbią o tym.Ulberg podobno jest bez formy, miał jakiegoś wirusa a do tego problemy z ręką, ale nie wiem na ile jest to prawdziwa informacja ale możecie to wziąć pod uwagę stawiając hajs.
Formę będzie można jako tako zobaczyć, ale reki mu nie prześwietlimy, no i nie wiadomo na ile ten wirus mu zabrał kondycji. Więc jakieś informacje dostaniemy na ważeniu, ale nie za dużo i mało konkretów.Tak, trąbią o tym.
Trzeba zaczekać do ważenia i faceoffu
Tak jest jak się wsadza fiuta byle gdzie...Formę będzie można jako tako zobaczyć, ale reki mu nie prześwietlimy, no i nie wiadomo na ile ten wirus mu zabrał kondycji. Więc jakieś informacje dostaniemy na ważeniu, ale nie za dużo i mało konkretów.
Jeśli to prawda, to wydaje mi się że on idzie lekko na rękę UFC, bo gdyby wypadła druga walka o pas, to byłaby kompletna klapa.
Ciekawe czy by się nie wycofał gdyby na karcie został Van z Tairą.

A skąd wiesz?
![]()

rusek ujebie Coste?Wstępnie
Holland+Murzakanov+Suarez
singiel Pitbull
może Hokit i Reyes
wg mnie weźmie to ale chyba jednak tego nie zagram, walka będzie w stójce a Costa jest całkiem twardy, jedynie w walce z Adesanyą dał ostro dupyrusek ujebie Coste?
Pil wino i nie spał całą nocwg mnie weźmie to ale chyba jednak tego nie zagram, walka będzie w stójce a Costa jest całkiem twardy, jedynie w walce z Adesanyą dał ostro dupy

Blydesa bym grał w ciemno ale tyle razy co zbierał wpierdol od dynamicznych puncherow to nie wiem czy warte ryzyka, co by nie mówić o tym klaunie Hokicie, uderzyć potrafi...Ja tam uważam, że Costa może to ugrać. TAmten ma kiepską kondycję. A Costa mimo wszystko nie jest taki zły.
Blaydes - dla mnie nadal topka. Uważam, że po takim kursie jest warty gry.
Cub - Nate jest po wielu wojnach, chaos to woda na młyn dla Swansona.
Pitbull - kurs pomyłka. Pitbull pomimo kiepskiego rekordu w UFC nadal jest niebezpieczny. Niebezpieczny na tyle, że w ciągu 3 rund może ustrzelić szklaną szczękę Pico.
Taki scenariusz mnie też nie zdziwi, ale kurs bliski 2 bez podatku uważam za warty próby. Blades to nie wypierdek i głupi nie jestBlydesa bym grał w ciemno ale tyle razy co zbierał wpierdol od dynamicznych puncherow to nie wiem czy warte ryzyka, co by nie mówić o tym klaunie Hokicie, uderzyć potrafi...
No właśnie jest głupi... Zapomniałes jak podczas covidu robił wywiad przez skype i miał maskę na pysku?Taki scenariusz mnie też nie zdziwi, ale kurs bliski 2 bez podatku uważam za warty próby. Blades to nie wypierdek i głupi nie jest

Na ich szczęście, chociaż umieją się bić. I może im gorzej im idzie w jednym aspekcie to lepiej w drugimNo właśnie jest głupi... Zapomniałes jak podczas covidu robił wywiad przez skype i miał maskę na pysku?
![]()
Na ich szczęście, chociaż umieją się bić. I może im gorzej im idzie w jednym aspekcie to lepiej w drugim

Mam jakieś przeczucie że Walkier zrobi Reyesa przed czasem...Jest w czym wybierac, kursy miodne.
Olewka na walki post prime jak Cub czy Kelvin, baby tez pass, Holland sam mowil zeby nie stawiac na niego hajsu. Zostaje kilka opcji.
Na pierwszy rzut lubie Gamera, Padille, ponizej 1.5r u Reyesa
Mam jakieś przeczucie że Walkier zrobi Reyesa przed czasem...
ja dałem ko w wlaceBardzo mozliwe, mysle o under 1.5 w walce, nie gram zadnego z nich