JosueEstebanez
PRIDE FC Welterweight
Na pewno będzie co oglądać, top zestawienieMnie nie przekonuje jeszcze. Glebokie wody to dla mnie trudna, wymagajaca, taktyczna bitka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na pewno będzie co oglądać, top zestawienieMnie nie przekonuje jeszcze. Glebokie wody to dla mnie trudna, wymagajaca, taktyczna bitka.
BSD go zjeZa drobne próbuje też Hookera. Ostatnia wygrana BSD po obejrzeniu raz jeszcze jakoś mnie nie grzeje. Z drugiej strony mamy tutaj Hookera, ktory dał dobrą walkę z Gamrotem, przetrwał łokcie nabitego Armana, pokonał Turnera, i dał dobrą walkę z Poirerem. Im dalej w las tym więcej będzie miał Hooker do powiedzenia. Szczęka nadal topka, BSD jak nie ustrzeli na początku to będzie problem

Inaczej. Dla mnie takie 60/40. Biorąc pod uwage kursy to ciężko grać BSD. Volk równiez nie będzie miał łatwej przeprawy, patrząc na ich pierwszą walkę i kolejne które miał Diego. Ponadto Volk jednak już trochę lat ma i swoje też przyjął. Uważam, że jeszcze rok i Volk powinien iść na emeryturę. Ma fajny kanał Yt, mógłby być lepszy w komentowaniu niż DC, pozatym swoje też już zarobił.BSD go zje![]()
Dlaczego Finney? Ja sie zastanawiam czy nie pograc Malkouna po @1.70Fiziev singiel 2.02
Volk + Yizha/ Volk + Szalay
Finney singiel @2.18
Wydaje mi się, że będzie miał przewagę siły i po prostu będzie to nudna wygrana przez LnP. Co nie zmienia faktu, że bet bardziej 4 fun i najmniejsza stawka. Bardziej idę w dwa powyższe bety.Dlaczego Finney? Ja sie zastanawiam czy nie pograc Malkouna po @1.70
Im bliżej do gali tym mam więcej wątpliwości do Volka...
Diego nadal się rozwija, gdzie Volk miał raczej swoj prime w walce z Zombiakiem. Ogólnie Volk dostał też 2x mocne KO, najmłodszy nie jest. Gdzieś słyszałem/czytałem, że Diego miał chyba jeden z pierwszych "prywatnych" obozów a nie przychodzenie na grupę zawodniczą. . Chłop jest niebezpieczny co pokazała ich pierwsza walka. Równie dobrze znowu może podłączyć Volka ale tym razem dopisać kropkę nad i. Diego jest dobry fizycznie, mentalnie i co pokazała pierwsza walka chyba nawet był lepiej przygotowany kondycyjnie niż Volk. Dodatkowo ma szczękę z granitu, i jest niebezpieczny 5 rund. Sam już niewiem, ale naprawdę uważam, że będzie to bardziej wyrównany pojedynek niż ich pierwsza walka.Czemu? ja go stawiam w roli faworyta, myslalem o Volku + 1.5 rundy ale juz nie bede kombinowal.
Diego nadal się rozwija, gdzie Volk miał raczej swoj prime w walce z Zombiakiem. Ogólnie Volk dostał też 2x mocne KO, najmłodszy nie jest. Gdzieś słyszałem/czytałem, że Diego miał chyba jeden z pierwszych "prywatnych" obozów a nie przychodzenie na grupę zawodniczą. . Chłop jest niebezpieczny co pokazała ich pierwsza walka. Równie dobrze znowu może podłączyć Volka ale tym razem dopisać kropkę nad i. Diego jest dobry fizycznie, mentalnie i co pokazała pierwsza walka chyba nawet był lepiej przygotowany kondycyjnie niż Volk. Dodatkowo ma szczękę z granitu, i jest niebezpieczny 5 rund. Sam już niewiem, ale naprawdę uważam, że będzie to bardziej wyrównany pojedynek niż ich pierwsza walka.

Ale cepiarz ten Finney. Mimo wszystko bylem zdziwiony, ze nie spuchl calkiem i w 3 rundzie byl jeszcze w stanie funkcjonowac...Dlaczego Finney? Ja sie zastanawiam czy nie pograc Malkouna po @1.70
Ja mysle, ze Tai Tuivasa przez KO/TKO po kursie @4.75 to opcja godna uwagi![]()
Tez mam ruffiego choc mocno zawiodl ostatnio, decyzja raczej murowana oby z korzyscia dla brazola fajnie sie go oglada, dobry przeglad w stojce a fiziev kozak ale te kontuzje plus slabsze warunki fizyczne oby nie zaskoczyl jak z bahamondesem gdzie wygladal mega, benoit raczej easy choc hookera nigdy nie mozna skreslac, niby dziurawy jak ser krolewski i juz mocno wyeksplatowany zawodnik ale w stojce sie postawi

.Bet gali to Ruffy po 2.0 parę godzin przed walką bo kursy spadły na Atamana : )Ogólnie weekend na dobry plus. Pare kuponow weszlo.
Szkoda, ze Ruffy nie wygral decyzja, to by byl mily dodatek do calosci.
Sallkida tez mialem przez KO/TKO
Tuivasa wiadomo, ze byl sporym dogiem, ale jednak liczylem na troche wiecej, bo Teixeira jest do skonczenia.
Elekana slabo sie pokazal mimo wygranej, dobrze ze kupon zielony.
Bet gali wg mnie to byl Malkoun. Mozna bylo skleic fajnego dubla Malkoun + Ruffy.
Lecimy dalej.
Tak, Ruffy to byl bardzo dobry bet, ale Fiziev stwarzal jednak zagrozenie i bylo troche niepewnosci co do Brazylijczyka po walce z BSD, jak to bedzie wygladalo.Bet gali to Ruffy po 2.0 parę godzin przed walką bo kursy spadły na Atamana : )
Gamrota może zrobią rewanż z Atamanem teraz, dla Mateusza dobra walka na powrót do czołówki by to była i Fiziev do porobienia na punktyTak, Ruffy to byl bardzo dobry bet, ale Fiziev stwarzal jednak zagrozenie i bylo troche niepewnosci co do Brazylijczyka po walce z BSD, jak to bedzie wygladalo.
Malkoun natomiast przejechal sie latwo po cepiarzu Finneyu. Az dziwne, ze ten w ogole dotrwal do decki.
czuje,ze gołąb by to wygrałFiziev ubity, myslalem ze sie bardziej postawi. Tuivasa wypuscil zwyciestwo z rak na wlasne zyczenie, IQ gołębia.

Ja stawiam Fizieva i Dana Prostituto.