UFC 325: Volkanovski vs. Lopes 2 (31.01.2026)

Za drobne próbuje też Hookera. Ostatnia wygrana BSD po obejrzeniu raz jeszcze jakoś mnie nie grzeje. Z drugiej strony mamy tutaj Hookera, ktory dał dobrą walkę z Gamrotem, przetrwał łokcie nabitego Armana, pokonał Turnera, i dał dobrą walkę z Poirerem. Im dalej w las tym więcej będzie miał Hooker do powiedzenia. Szczęka nadal topka, BSD jak nie ustrzeli na początku to będzie problem

Za drobne próbuje też Hookera. Ostatnia wygrana BSD po obejrzeniu raz jeszcze jakoś mnie nie grzeje. Z drugiej strony mamy tutaj Hookera, ktory dał dobrą walkę z Gamrotem, przetrwał łokcie nabitego Armana, pokonał Turnera, i dał dobrą walkę z Poirerem. Im dalej w las tym więcej będzie miał Hooker do powiedzenia. Szczęka nadal topka, BSD jak nie ustrzeli na początku to będzie problem
BSD go zje :beczka:

BSD go zje :beczka:
Inaczej. Dla mnie takie 60/40. Biorąc pod uwage kursy to ciężko grać BSD. Volk równiez nie będzie miał łatwej przeprawy, patrząc na ich pierwszą walkę i kolejne które miał Diego. Ponadto Volk jednak już trochę lat ma i swoje też przyjął. Uważam, że jeszcze rok i Volk powinien iść na emeryturę. Ma fajny kanał Yt, mógłby być lepszy w komentowaniu niż DC, pozatym swoje też już zarobił.

Dlaczego Finney? Ja sie zastanawiam czy nie pograc Malkouna po @1.70
Wydaje mi się, że będzie miał przewagę siły i po prostu będzie to nudna wygrana przez LnP. Co nie zmienia faktu, że bet bardziej 4 fun i najmniejsza stawka. Bardziej idę w dwa powyższe bety.

Czemu? ja go stawiam w roli faworyta, myslalem o Volku + 1.5 rundy ale juz nie bede kombinowal.
Diego nadal się rozwija, gdzie Volk miał raczej swoj prime w walce z Zombiakiem. Ogólnie Volk dostał też 2x mocne KO, najmłodszy nie jest. Gdzieś słyszałem/czytałem, że Diego miał chyba jeden z pierwszych "prywatnych" obozów a nie przychodzenie na grupę zawodniczą. . Chłop jest niebezpieczny co pokazała ich pierwsza walka. Równie dobrze znowu może podłączyć Volka ale tym razem dopisać kropkę nad i. Diego jest dobry fizycznie, mentalnie i co pokazała pierwsza walka chyba nawet był lepiej przygotowany kondycyjnie niż Volk. Dodatkowo ma szczękę z granitu, i jest niebezpieczny 5 rund. Sam już niewiem, ale naprawdę uważam, że będzie to bardziej wyrównany pojedynek niż ich pierwsza walka.

Diego nadal się rozwija, gdzie Volk miał raczej swoj prime w walce z Zombiakiem. Ogólnie Volk dostał też 2x mocne KO, najmłodszy nie jest. Gdzieś słyszałem/czytałem, że Diego miał chyba jeden z pierwszych "prywatnych" obozów a nie przychodzenie na grupę zawodniczą. . Chłop jest niebezpieczny co pokazała ich pierwsza walka. Równie dobrze znowu może podłączyć Volka ale tym razem dopisać kropkę nad i. Diego jest dobry fizycznie, mentalnie i co pokazała pierwsza walka chyba nawet był lepiej przygotowany kondycyjnie niż Volk. Dodatkowo ma szczękę z granitu, i jest niebezpieczny 5 rund. Sam już niewiem, ale naprawdę uważam, że będzie to bardziej wyrównany pojedynek niż ich pierwsza walka.

Prywatny obóz to duża niewiadoma też z drugiej strony. Te kaosy przemawiaja troche za Diego + przerwa Volka, ja mam powyzej 2.5 rundy a potem niech sie dzieje co chce :)

Normalnie bym widział value w tym kursie na Hookera, ale ten połamany nos dwa miesiące temu i dodatkowo na wszystkich materiałach mam wrażenie jakby Dan się poruszał w slowmotion, stracił chyba coś z tego psychopaty.

Dlugo rozmyslam nad walka Fizieva z Ruffym. Bardzo zawiodlem sie na brazylijczyku w starciu z BSD.
Na pewno nie postawie na Fizieva, chocby z uwagi na jego problemy z lewym kolanem, bo jednak jego dynamika i koniecznosc szybkiego skracania dystansu mocno zalezy od pracy na nogach i tutaj moze miec problemy. Pytanie, czy chce postawic ponownie na Ruffyego :cool:

Dlaczego Finney? Ja sie zastanawiam czy nie pograc Malkouna po @1.70
Ale cepiarz ten Finney. Mimo wszystko bylem zdziwiony, ze nie spuchl calkiem i w 3 rundzie byl jeszcze w stanie funkcjonowac...

Jedziemy z tą taśmą :beer:

1769911167976.png

Tez mam ruffiego choc mocno zawiodl ostatnio, decyzja raczej murowana oby z korzyscia dla brazola fajnie sie go oglada, dobry przeglad w stojce a fiziev kozak ale te kontuzje plus slabsze warunki fizyczne oby nie zaskoczyl jak z bahamondesem gdzie wygladal mega, benoit raczej easy choc hookera nigdy nie mozna skreslac, niby dziurawy jak ser krolewski i juz mocno wyeksplatowany zawodnik ale w stojce sie postawi

Last edited:
Ogólnie weekend na dobry plus. Pare kuponow weszlo.
Szkoda, ze Ruffy nie wygral decyzja, to by byl mily dodatek do calosci.
Sallkida tez mialem przez KO/TKO :smile:
Tuivasa wiadomo, ze byl sporym dogiem, ale jednak liczylem na troche wiecej, bo Teixeira jest do skonczenia.
Elekana slabo sie pokazal mimo wygranej, dobrze ze kupon zielony.
Bet gali wg mnie to byl Malkoun. Mozna bylo skleic fajnego dubla Malkoun + Ruffy.
Lecimy dalej :beer:.

Ogólnie weekend na dobry plus. Pare kuponow weszlo.
Szkoda, ze Ruffy nie wygral decyzja, to by byl mily dodatek do calosci.
Sallkida tez mialem przez KO/TKO :smile:
Tuivasa wiadomo, ze byl sporym dogiem, ale jednak liczylem na troche wiecej, bo Teixeira jest do skonczenia.
Elekana slabo sie pokazal mimo wygranej, dobrze ze kupon zielony.
Bet gali wg mnie to byl Malkoun. Mozna bylo skleic fajnego dubla Malkoun + Ruffy.
Lecimy dalej :beer:.
Bet gali to Ruffy po 2.0 parę godzin przed walką bo kursy spadły na Atamana : )

Ten Salkilld to nawet nie próbował w stójce nic, od razu lepienie się i grappling. Dziwne w huj, tym bardziej, że Mullarkey to grappler. No nie spodziewałem się kompletnie suba.

Tak, Ruffy to byl bardzo dobry bet, ale Fiziev stwarzal jednak zagrozenie i bylo troche niepewnosci co do Brazylijczyka po walce z BSD, jak to bedzie wygladalo.
Malkoun natomiast przejechal sie latwo po cepiarzu Finneyu. Az dziwne, ze ten w ogole dotrwal do decki.
Gamrota może zrobią rewanż z Atamanem teraz, dla Mateusza dobra walka na powrót do czołówki by to była i Fiziev do porobienia na punkty

Udalo sie wygrac 1szy kupon w roku. Kazda walka pod kontrola no moze procz Elakany ktory dawal sie trafiac w stojce jak dzieciak. Zaluje ze nie dodalem Benoita i Alcaraza co mialem w planach bo podwoilo by wygrana ale suma sumarum trzeba sie cieszyc bo te walki w ufc coraz trudniejsze do trafienia w tasmach mam wrazenie

Attachments

• Screenshot_20260201_172729_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20260201_172729_com.android.chrome.jpg
    83.5 KB · Views: 31
Back