UFC 325: Volkanovski vs. Lopes 2 (31.01.2026)

kraks

Maximum FC
Heavyweight
1769333366111.png

BSD jak najbardziej, tylko kurs trochę niski. Co do Fizieva, to mam spore wątpliwości jak to się potoczy.

Pamietam, jeszcze niedawno wiekszosc stawiala na Ruffiego w starciu z BSD. Tez sie dalem na to nabrac.
Mimo wszystko mam watpliwosci, czy Fiziev ogarnie. Nie mam zaufania do gosci, ktorzy przegrywają z Gamrotem :cool:

No gdzie BSD, a Fiziev parterowo nawet jak go sprowadzi to Ruffy szybko wstanie jeśli wstawał spod BSD, ale i tak pewnie będą walczyć w stójce
moze, ja tam uwazam ze bedzie wiecej szachow niz nam sie wydaje w tej walce. Znokautowac Atamana nie bedzie mial latwo.

nie wiem kurla.. tak idziecie w tego BSD, na papierze easyyyy ale jakos mam kurcze przeczucie ze zaskoczy

Fiziev + 1.5 rundy też wygląda dobrze.
Wydaje mi się, że jest jednak półkę wyżej stójkowo od Ruffy’ego. Poza tym z kim on ma wygrane w UFC?

1. Rozbity Green
2. Llontop (poza UFC)
3. Rozbity Mullarkey

Wygrane Fizieva w UFC:
1. Bahamondes w prime
2. Dos Anjos (post prime)
3. Riddel
4. Green (w prime)
5. Moicano

Z przewaga zasiegu powininen sobie poradzic ( win z Bahamondesem)
a na te wszystkie obrotówki itp ma swoje dobre uniki i refleks z matrixa.

Do tego ma w zasadzie jedna przegrana przed czasem z Mustafaevem, druga to kontuzja z Gamrotem. Nie wydaje mi sie ze Ruffy go nagle ubije. Wg mnie bierze brazola na glebokie wody i wygrywa decyzje.

Fiziev + 1.5 rundy też wygląda dobrze.
Wydaje mi się, że jest jednak półkę wyżej stójkowo od Ruffy’ego. Poza tym z kim on ma wygrane w UFC?

1. Rozbity Green
2. Llontop (poza UFC)
3. Rozbity Mullarkey

Wygrane Fizieva w UFC:
1. Bahamondes w prime
2. Dos Anjos (post prime)
3. Riddel
4. Green (w prime)
5. Moicano

Z przewaga zasiegu powininen sobie poradzic ( win z Bahamondesem)
a na te wszystkie obrotówki itp ma swoje dobre uniki i refleks z matrixa.

Do tego ma w zasadzie jedna przegrana przed czasem z Mustafaevem, druga to kontuzja z Gamrotem. Nie wydaje mi sie ze Ruffy go nagle ubije. Wg mnie bierze brazola na glebokie wody i wygrywa decyzje.
Tam tylko 3 rundy, to nie będzie głębokich wód, według mnie Ruffy go zrobi przed czasem, ale powodzenia: )

Back