UFC 325: Volkanovski vs. Lopes 2 (31.01.2026)

kraks

Maximum FC
Super Heavyweight
1769333366111.png

BSD jak najbardziej, tylko kurs trochę niski. Co do Fizieva, to mam spore wątpliwości jak to się potoczy.

Pamietam, jeszcze niedawno wiekszosc stawiala na Ruffiego w starciu z BSD. Tez sie dalem na to nabrac.
Mimo wszystko mam watpliwosci, czy Fiziev ogarnie. Nie mam zaufania do gosci, ktorzy przegrywają z Gamrotem :cool:

No gdzie BSD, a Fiziev parterowo nawet jak go sprowadzi to Ruffy szybko wstanie jeśli wstawał spod BSD, ale i tak pewnie będą walczyć w stójce
moze, ja tam uwazam ze bedzie wiecej szachow niz nam sie wydaje w tej walce. Znokautowac Atamana nie bedzie mial latwo.

nie wiem kurla.. tak idziecie w tego BSD, na papierze easyyyy ale jakos mam kurcze przeczucie ze zaskoczy

Fiziev + 1.5 rundy też wygląda dobrze.
Wydaje mi się, że jest jednak półkę wyżej stójkowo od Ruffy’ego. Poza tym z kim on ma wygrane w UFC?

1. Rozbity Green
2. Llontop (poza UFC)
3. Rozbity Mullarkey

Wygrane Fizieva w UFC:
1. Bahamondes w prime
2. Dos Anjos (post prime)
3. Riddel
4. Green (w prime)
5. Moicano

Z przewaga zasiegu powininen sobie poradzic ( win z Bahamondesem)
a na te wszystkie obrotówki itp ma swoje dobre uniki i refleks z matrixa.

Do tego ma w zasadzie jedna przegrana przed czasem z Mustafaevem, druga to kontuzja z Gamrotem. Nie wydaje mi sie ze Ruffy go nagle ubije. Wg mnie bierze brazola na glebokie wody i wygrywa decyzje.

Fiziev + 1.5 rundy też wygląda dobrze.
Wydaje mi się, że jest jednak półkę wyżej stójkowo od Ruffy’ego. Poza tym z kim on ma wygrane w UFC?

1. Rozbity Green
2. Llontop (poza UFC)
3. Rozbity Mullarkey

Wygrane Fizieva w UFC:
1. Bahamondes w prime
2. Dos Anjos (post prime)
3. Riddel
4. Green (w prime)
5. Moicano

Z przewaga zasiegu powininen sobie poradzic ( win z Bahamondesem)
a na te wszystkie obrotówki itp ma swoje dobre uniki i refleks z matrixa.

Do tego ma w zasadzie jedna przegrana przed czasem z Mustafaevem, druga to kontuzja z Gamrotem. Nie wydaje mi sie ze Ruffy go nagle ubije. Wg mnie bierze brazola na glebokie wody i wygrywa decyzje.
Tam tylko 3 rundy, to nie będzie głębokich wód, według mnie Ruffy go zrobi przed czasem, ale powodzenia: )

Back