Roshi
Roshi
UFC 321: Aspinall vs. Gane | MMA Event | Tapology
UFC 321 took place Saturday, October 25, 2025 with 13 fights at Etihad Arena in Abu Dhabi, United Arab Emirates. View fight card, video, results, predictions, and news.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gane?Oj jakiego pięknego value beta znalazłem, oj, oj.

Ja tam Aspinalla za 1.25 na pewno nie zagram, jak zabawa potrwa w stójce to może wyłapać.Gane?![]()
Gane?![]()
Mnie nie przekonuje. Już Cherrrie miał ubić Woods. Co by nie mówić dla mnie Woody to czołówka. Przeciwbik ma nokauty i dlatego sporo osób uważa że wygra z Woodem. Zapomnieli jednak że poziom przeciwników jest moim zdaniem na korzyść Woods, który jeszcze stary nie jest.Nasrat 1.92 na ten moment, a możliwe że będzie rosnąć.
A z Gane vs Tom rozpocznie się II runda 1.42, więc bierzcie.
edit: a co sądzicie o przeciwniku Wood'a?
Mnie nie przekonuje. Już Cherrrie miał ubić Woods. Co by nie mówić dla mnie Woody to czołówka. Przeciwbik ma nokauty i dlatego sporo osób uważa że wygra z Woodem. Zapomnieli jednak że poziom przeciwników jest moim zdaniem na korzyść Woods, który jeszcze stary nie jest.
Osobiście nie szaleje ze stawką. Ale pozostaje nadal, że doświadczenie robi swoje. Sprawdziło się to już z Talbotem, Silva w ostatnim czasie.Też myślę żeby postawić na Wooda.
Dern faworytka? Dobry kurs na jandirobe
W stojce bez podjazduNa Dern w sensie taki był. Myślę, że to ugra.

Duże szanse ma...niestety.Ja rozwazam Ikrama Aliskerova
Ta Virna to już nie jest tamta Birna, a Dern już kilka razy pokazała, że nie do końca jej się chce i ma przyjemniejsze zajęcia... no Virna takich nie ma![]()
Takie cos skleilem x4 z betbuilderem +25%. Przed 18 walki Nasrata i Wooda jak nie wejdzie jest czas zeby poprawic zamiennikami
Nie znam, nie widzialem, zawsze wole grac na zawodnikow w jakis sposob sprawdzonych w bojach, ktorych niejednokrotnie widzialem ogladajac nocne gale, ale kurs spokoDorzuć Camilo, kurs zacny i powinien przejechać po tym faraonie.
Nie znam, nie widzialem, zawsze wole grac na zawodnikow w jakis sposob sprawdzonych w bojach, ktorych niejednokrotnie widzialem ogladajac nocne gale, ale kurs spoko

No właśnie o tym mówięTak jak Virna to nie tamta Virna, tak Dern to nie tamta Dern, tylko w większym stopniu jeszcze. Imho.

coś podobnego gram ale bez 2 runda Gane, tam może być szybka akcja, dwa wielkie chłopiskaAliskerov + Murzakanov + 2 runda Gane Aspinall?