UFC 321: Aspinall vs Gane (25.10.2025)

Roshi

Roshi
G1K7YRRWoAAdabs.jpg

Rębecki już po kilku wojnach i dosc szybki powrot do klatki po Duncanie, ale Klein wydaje się do przejscia.
Dziwne, ze wg tapo Klein jest tylko o 1cm wyzszy od Mateusza, a ma az o 16 cm lepszy zasieg ramion.
Rebeasti @2.03?

Rebecki + Tomek
Wood + Tomek
Co sądzicie o Barnett? Przeciwnik przegrał z Usmanem. Barnet niby ostatnio pechowy, ale jako tako zawodnikiem powinien być lepszym. Pytanie jak zdrowie

Nasrat 1.92 na ten moment, a możliwe że będzie rosnąć.
A z Gane vs Tom rozpocznie się II runda 1.42, więc bierzcie.

edit: a co sądzicie o przeciwniku Wood'a?
Mnie nie przekonuje. Już Cherrrie miał ubić Woods. Co by nie mówić dla mnie Woody to czołówka. Przeciwbik ma nokauty i dlatego sporo osób uważa że wygra z Woodem. Zapomnieli jednak że poziom przeciwników jest moim zdaniem na korzyść Woods, który jeszcze stary nie jest.

Mnie nie przekonuje. Już Cherrrie miał ubić Woods. Co by nie mówić dla mnie Woody to czołówka. Przeciwbik ma nokauty i dlatego sporo osób uważa że wygra z Woodem. Zapomnieli jednak że poziom przeciwników jest moim zdaniem na korzyść Woods, który jeszcze stary nie jest.

Też myślę żeby postawić na Wooda.

Na pewno uważałbym z Aspinallem i Umarem. Po tych kursach nie warto, chyba że na podbicie. Dla mnie z tej gali grywalny jest Nasrat i Dern.

Ta Virna to już nie jest tamta Birna, a Dern już kilka razy pokazała, że nie do końca jej się chce i ma przyjemniejsze zajęcia... no Virna takich nie ma :awesome:

Tak jak Virna to nie tamta Virna, tak Dern to nie tamta Dern, tylko w większym stopniu jeszcze. Imho.

Wgl gala troche pod takiego Aliskerova i Murzakanova a w przypadku tego 2 wolalbym zeby przegral bo jestem lekkim fanem Rakica ktorego przed laty typowalem troche do mistrzowskiej szansy niestety 3 porazki z rzedu plus kontuzja nie wrozy mu dobrze ale bede probowal w jego strone. Wgl sa tutaj unerdogi nawet taki Volkov jezeli obroni sprowadzenia w 1 rundzie i cos tam trafi moze byc upset. Wspomniany Wood tez jak sie nie da trafic w 1 rundzie powinien to wziac na pkt tak jak lubi. Gane oczywiscie bez szans,jak ktos tu widzi jego szanse to powodzenia. To bedzie zabawa dla Tomka. Przed czasem oby dali ze 1.50 to bede gral do wszystkiego.

Back