kraks
Maximum FC Heavyweight
UFC 314: Volkanovski vs. Lopes | MMA Event | Tapology
UFC 314 takes place Saturday, April 12, 2025 with 13 fights at Kaseya Center in Miami, Florida. View fight card, video, results, predictions, and news.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na ile zdarzeń ci kupon zmontować?Po wypłacie jestem...![]()

Na ile zdarzeń ci kupon zmontować?
Za hajs @roshiego z chęcią się pobawię
Kaj pracujesz, co robisz?

Taki chuj tajemniczy jesteś? Dobra. Okej. Nie zawracam gitary.
Pisalem w HP poszukaj.Taki chuj tajemniczy jesteś? Dobra. Okej. Nie zawracam gitary.

Dobre kursy to nie znaczy że wejdą, sprawdzę to, wrzucę, jak będziesz chciał to dasz dyszke.Pisalem w HP poszukaj.
Trzy zdarzenia na kupon, dobre kursy![]()
Sumudareja odpuść, z tego całego grona ma imo najmniejsze szansę, a cos nie coś się znam na zawodnikach z tamtych stron.Silva i ktoś do dubla. Woodson, Chandler, Rodriguez, Volk, Sumudareji
Czemu skreslasz Xiaomi?Woodson decyzja na miekko, dobry kurs
U mnie z pewniakow to Virna, Woodson, Michal.
+ Undery u Krylova/Reyesa i Jima/Hoopera
Dobry grappling > dobry strikingCzemu skreslasz Xiaomi?
Dobre uzasadnienie, włóczykij to czarny koń dywizji, xiaomi może mieć co najwyżej ciut lepszą stójkę.Dobry grappling > dobry striking
Dodatkowo Xiaomi pokazala w przeszlosci, ze tam na dole to mega lipa jest z grapplerkami. Virna jedno obalenie i pelna kontrola albo sub
Włóczykij XDDobre uzasadnienie, włóczykij to czarny koń dywizji, xiaomi może mieć co najwyżej ciut lepszą stójkę.
A co ma robić z Pinkman kręci temat !!Na ile zdarzeń ci kupon zmontować?
Za hajs @roshiego z chęcią się pobawię
Kaj pracujesz, co robisz?
Kurde ja mam jakoś dziwne wrażenie, że Mitchell podda Silve. Myślę, że od początku walki będzie szukać sprowadzenia. Chyba, że będzie chciał się bić w stójce...Silva i ktoś do dubla. Woodson, Chandler, Rodriguez, Volk, Sumudareji
Tez mam dziwne przeczucie ze Bryce go ogarnieKurde ja mam jakoś dziwne wrażenie, że Mitchell podda Silve. Myślę, że od początku walki będzie szukać sprowadzenia. Chyba, że będzie chciał się bić w stójce...
Jakie argumenty masz na Lopesa?Lopes, Reyes, Rodriguez
Bardziej są to argumenty przeciwko Volkowi.Jakie argumenty masz na Lopesa?
Rozumiem wiek, ale Hooper moim zdaniem oprócz parteru to jest surowy. Miller za mądry by zostać poddanym przez żółtodziobaJim Miller kurs 8 chyba przesada? Hooper jak nie obali, to się nadaje to tarcia chrzanu.
Ja osobiście trenowałem z Silwą ( tak zSilwą ,bo wy dzbany nie rozumiecie po angielsku, a co dopiero po brazylijsku)
- nie ma lepszej lokaty niż pogrom tego leszcza. 1.50? Silwa bet roku

Dlaczego mnie raniszJa osobiście trenowałem z Silwą ( tak zSilwą ,bo wy dzbany nie rozumiecie po angielsku, a co dopiero po brazylijsku)
- nie ma lepszej lokaty niż pogrom tego leszcza. 1.50? Silwa bet roku