UFC 314: Volkanovski vs. Lopes (12.04.2025)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1743957458345.png

Pisalem w HP poszukaj.
Trzy zdarzenia na kupon, dobre kursy :jimcarrey:
Dobre kursy to nie znaczy że wejdą, sprawdzę to, wrzucę, jak będziesz chciał to dasz dyszke.

HP nie czytam, miałem wrócić ale jakoś nie chce mi się nadrabiać tych setek stron, jestem na wyrywki.

Silva i ktoś do dubla. Woodson, Chandler, Rodriguez, Volk, Sumudareji
Sumudareja odpuść, z tego całego grona ma imo najmniejsze szansę, a cos nie coś się znam na zawodnikach z tamtych stron.

@w4ar Yair jest moim zdaniem murowanym faworytem z rozbitym pitbulem.

Sumudarej będzie testował zawodnika stricte MMA, z nowego pokolenia, walka może spokojnie iść w dwie strony.

Ogólnie zaznaczam że chuja się znam co pokazuje pewniak, więc lepiej się moimi predykcjami nie kierować.

Dobry grappling > dobry striking

Dodatkowo Xiaomi pokazala w przeszlosci, ze tam na dole to mega lipa jest z grapplerkami. Virna jedno obalenie i pelna kontrola albo sub
Dobre uzasadnienie, włóczykij to czarny koń dywizji, xiaomi może mieć co najwyżej ciut lepszą stójkę.

Jakie argumenty masz na Lopesa?
Bardziej są to argumenty przeciwko Volkowi.
Gdzieś tam czuje, że ten pociąg mu trochę odjechał i już nawet nie chodzi o styl porażek w ostatnich obu pojedynkach, nie widziałem w nim głodu i chęci zwycięstwa.
Nie jest to może zbyt fachowa opinia i pewnie nie tego się spodziewałeś, ale żaden ze mnie ekspert i już trochę cieszę się piątkiem :awesome:
A Ty co masz na taśmie?

Jim Miller kurs 8 chyba przesada? Hooper jak nie obali, to się nadaje to tarcia chrzanu.
Rozumiem wiek, ale Hooper moim zdaniem oprócz parteru to jest surowy. Miller za mądry by zostać poddanym przez żółtodzioba

Ja osobiście trenowałem z Silwą ( tak zSilwą ,bo wy dzbany nie rozumiecie po angielsku, a co dopiero po brazylijsku)
- nie ma lepszej lokaty niż pogrom tego leszcza. 1.50? Silwa bet roku

Ja osobiście trenowałem z Silwą ( tak zSilwą ,bo wy dzbany nie rozumiecie po angielsku, a co dopiero po brazylijsku)
- nie ma lepszej lokaty niż pogrom tego leszcza. 1.50? Silwa bet roku

Patrzcie jaki światowiec, jesteś zawodnikiem na garnuszku fenu? Czy kolejną kopią gardy X?
Poza tym zagrałem Sil"v"ę jak tylko się pojawił na fortunce.
:beczka:

Back