UFC 313: Pereira vs. Ankalaev (08.03.2025)

dobra dog gali Kuniev KO
gram za freebeta z dzisiejszej piłki, więc nie zaboli a kurs 6,50
jak bambus wda się w bójkę w stójce to pójdzie spać

Moim zdaniem za bardzo przywiązujesz wagę do tego co mówią zawodnicy przed walkami. Blaydes jest jak najbardziej słusznym faworytem i zrozumiałe jest dla mnie stawianie na niego bo jest masa argumentów przeciw Kunievowi ale samo zestawienie rosjanina z Curtisem pokazuje jak mocny jest Kuniev. Uważam, że amerykanin nie będzie miał z nim łatwo bo dagestańczyk posiada mocne zapasy i jest nieustępliwy.
Ok zgoda pełna, to nie byla twarda techniczna analiza, chcialem bardziej przekazac co powiedzial. Podobalo mi sie to. Duzo zalezy od dzisiejszych ważeń. Poza tym z zasady nie gram debiutantow wiec koniec koncow pewnie odpuszcze ale jesli nie bedzie na bombie to wskazuje na Blaydesa

Czarny Alibaba (Blaydes) tez mnie kurwa przekonal - powiedzial cos w stylu „zobaczycie w ten weekend co robie ludziom spoza rankingu” :) Ja mu wierze, kupil mnie. Do tego Kuniev z bomby zszedl, wyglada jak jebany czipsożerca i dostaje typa z top5 UFC? Kaman
Moim zdaniem za bardzo przywiązujesz wagę do tego co mówią zawodnicy przed walkami. Blaydes jest jak najbardziej słusznym faworytem i zrozumiałe jest dla mnie stawianie na niego bo jest masa argumentów przeciw Kunievowi ale samo zestawienie rosjanina z Curtisem pokazuje jak mocny jest Kuniev. Uważam, że amerykanin nie będzie miał z nim łatwo bo dagestańczyk posiada mocne zapasy i jest nieustępliwy.
Poatan przed czasem, kozojeb idzie spac.
Ankalaev wydaje się być twradym zawodnikiem więc łatwo o to nie będzie ale oglądając walkę z Raciciem można było zauważyć, że sporo highkicków serba dochodziło do głowy tyle, że na gardę. Poatan kopie o wiele lepiej technicznie więc nie zdziwię się jak tam wysokie kopnięcie wjedzie czysto na banie w którejś z rund.

Ok zgoda pełna, to nie byla twarda techniczna analiza, chcialem bardziej przekazac co powiedzial. Podobalo mi sie to. Duzo zalezy od dzisiejszych ważeń. Poza tym z zasady nie gram debiutantow wiec koniec koncow pewnie odpuszcze ale jesli nie bedzie na bombie to wskazuje na Blaydesa
Nie ma dla mnie znaczenia co mówią zawodnicy przed walkami, nie raz nawijali taki makaron na uszy a w klatce okazywało się zupełnie co innego. Zasada z debiutantami bardzo dobra.

nic nie wygralem od poczatku roku ale czysto informacyjnie:

W roznych kombinacjach, podstawa::
Bahamondes
Van
Ruffy
Gutierrez

Plus na jednym kuponie KSW w roznych kombinacjach:
Nandor
Wozniak
Kuberski

Jak Ankalev nie obali dostanie kilka kopów na lyde to będzie szedł panicznie w zapasy. Tam raczej nie podda i widzę że w 2 rundzie padnie

Ale wszystko wchodzi narazie, poezja. Ha tfu tfu tfu nie zapeszam

Attachments

• IMG_7193.png
    IMG_7193.png
    214.3 KB · Views: 39
  • IMG_7192.png
    IMG_7192.png
    215.1 KB · Views: 42
Aj ten chama w pizdu, dobrze, że postawiłem jakieś inne poboczne dla jaj i to one weszły a główne nie. Przynajmniej na zero mniej więcej.

1741504698518.png

Last edited:
U mnie plus kilka stówek ale mogło być soczyściej. Teraz kurwa Danut to ma zagwozdke, Ankalaev, Merab, Belal mistrzami :) ja juz wiedzialem, ze rusek to wzial jak Bruce pokazal mu na karcie wynik, ta mina mowila wszystko.

Back