kraks
Shark Fights Light Heavyweight

UFC 313: Pereira vs. Ankalaev | MMA Event | Tapology
UFC 313 takes place Saturday, March 8, 2025 with 11 fights at T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pereira ko czy po prostu win?Pereira+Gejczi
![]()
a już nie kombinuję zwykły winPereira ko czy po prostu win?
uuułłłaaa ja to widzę inaczej, ciekawe komu się udaPerreira
Fiziev
Blaydes (?)
Bahamondes
Ruffy KO
to gryzli z kaukazu może mieć zapasy lepsze niż CBNo to co, cos na Ruffy’ego trzeba rzucic
Blaydes no bet bo z debiutantem?
wlasnie zastanawiam sie nad gejczim.Perreira
Fiziev
Blaydes (?)
Bahamondes
Ruffy KO
Kuniev jest mocny. Dobry zapaśniczo a i nokautować też potrafi. Minus taki, że niedawno wpadł na dopingu więc znak zapytania jak to na niego wpłynęło.to gryzli z kaukazu może mieć zapasy lepsze niż CB
kurs 1.3 trochę ryzykownie
Ankalajew
No niezłe kategorie muszę przyznaćWg mnie pewniaki to Van, Leal, Bahamondes.
Prawie pewniaki - Ruffy, Alex, Blaydes
Van wg mnie ok. Bahamondes mysle ze finalnie raczej wygra, ale widze tu jednak ryzyko. Leal - hmm w sumie slabo go znam, ale jak patrze, ze przegral z mega przereklamowanym Fakhretkinovem, to od razu mam watpliwosci przy nazywaniu go pewniakiem. Morono najwiekszy dog na karcie, ale to weteran, a Leal jeszcze nie wygral walki w UFC. Kurs 1.12 na Brazylijczyka - jaki jest sens to dawac na kupon?Wg mnie pewniaki to Van, Leal, Bahamondes.
Prawie pewniaki - Ruffy, Alex, Blaydes
Wygrał z ruskiem, tam był potężny wałek.Van wg mnie ok. Bahamondes mysle ze finalnie raczej wygra, ale widze tu jednak ryzyko. Leal - hmm w sumie slabo go znam, ale jak patrze, ze przegral z mega przereklamowanym Fakhretkinovem, to od razu mam watpliwosci przy nazywaniu go pewniakiem. Morono to weteran, a Leal jeszcze nie wygral walki w UFC.
Racja, ja to chyba nawet ogladalem i mialem wtedy postawione na Fakhretkinova, bo pamietam ze bylem mega zaskoczony werdyktem.Wygrał z ruskiem, tam był potężny wałek.
Pora zacząć oglądać gale.
![]()
Wszyscy mieliśmy go wtedy postawionego... i każdy dziękował za tego wałaRacja, ja to chyba nawet ogladalem i mialem wtedy postawione na Fakhretkinova,
Dokładnie. 30-27 dla brazola.Wygrał z ruskiem, tam był potężny wałek.
Pora zacząć oglądać gale.
![]()
Ja tutaj stawiam na zawodnika z lepszym IQ i cardio. Do tego niezla szczęka. Strickland trenuje z Tarantula i opowiadal, ze koles nigdy nie trenuje powaznie, jest olewancki. Wg mnie Bahamondes musi przetrwac tylko pierwsza runde i potem to bierzeNo niezłe kategorie muszę przyznać
Bahamondes najbardziej tu chyba nie pasuje, bardzo możliwe, że skończy się bliską walką.