UFC 313: Pereira vs. Ankalaev (08.03.2025)

kraks

Shark Fights
Light Heavyweight
1740929988675.png

No to co, cos na Ruffy’ego trzeba rzucic
Blaydes no bet bo z debiutantem?

Mi się właśnie tak wydaje, że Max zrobił w tej walce z Gacie to samo, co Gacie zrobił z Tonym. Gaethje 36 lat już, tyle samo co Ferguson w dniu tamtego wpierdolu, przyjmie parę bomb i zacznie nim telepać :fjedzia:

Rusek po 3.50 z Blaydesem imo lepszy dog niż Gacie.

to gryzli z kaukazu może mieć zapasy lepsze niż CB
kurs 1.3 trochę ryzykownie
Kuniev jest mocny. Dobry zapaśniczo a i nokautować też potrafi. Minus taki, że niedawno wpadł na dopingu więc znak zapytania jak to na niego wpłynęło.

Fiziev wchodzi na zastępstwo po tym jak nie walczył półtora roku i przegrał z Gejczim walkę wcześniej i jest faworytem?

:korwinwhat:

Ja tam nic nie mam na te gale więc stawiam wariata. Wszystko ko/tko przed czasem.
Gaethje
Ankalajew
Green.

Wg mnie pewniaki to Van, Leal, Bahamondes.

Prawie pewniaki - Ruffy, Alex, Blaydes

Wg mnie pewniaki to Van, Leal, Bahamondes.

Prawie pewniaki - Ruffy, Alex, Blaydes
Van wg mnie ok. Bahamondes mysle ze finalnie raczej wygra, ale widze tu jednak ryzyko. Leal - hmm w sumie slabo go znam, ale jak patrze, ze przegral z mega przereklamowanym Fakhretkinovem, to od razu mam watpliwosci przy nazywaniu go pewniakiem. Morono najwiekszy dog na karcie, ale to weteran, a Leal jeszcze nie wygral walki w UFC. Kurs 1.12 na Brazylijczyka - jaki jest sens to dawac na kupon?

Last edited:
Van wg mnie ok. Bahamondes mysle ze finalnie raczej wygra, ale widze tu jednak ryzyko. Leal - hmm w sumie slabo go znam, ale jak patrze, ze przegral z mega przereklamowanym Fakhretkinovem, to od razu mam watpliwosci przy nazywaniu go pewniakiem. Morono to weteran, a Leal jeszcze nie wygral walki w UFC.
Wygrał z ruskiem, tam był potężny wałek.
Pora zacząć oglądać gale.
:jimcarrey:

Wygrał z ruskiem, tam był potężny wałek.
Pora zacząć oglądać gale.
:jimcarrey:
Racja, ja to chyba nawet ogladalem i mialem wtedy postawione na Fakhretkinova, bo pamietam ze bylem mega zaskoczony werdyktem.
Mimo wszystko 1.12 na Leala to bez sensu.

No niezłe kategorie muszę przyznać :korwinlaugh:
Bahamondes najbardziej tu chyba nie pasuje, bardzo możliwe, że skończy się bliską walką.
Ja tutaj stawiam na zawodnika z lepszym IQ i cardio. Do tego niezla szczęka. Strickland trenuje z Tarantula i opowiadal, ze koles nigdy nie trenuje powaznie, jest olewancki. Wg mnie Bahamondes musi przetrwac tylko pierwsza runde i potem to bierze

Czarny Alibaba (Blaydes) tez mnie kurwa przekonal - powiedzial cos w stylu „zobaczycie w ten weekend co robie ludziom spoza rankingu” :) Ja mu wierze, kupil mnie. Do tego Kuniev z bomby zszedl, wyglada jak jebany czipsożerca i dostaje typa z top5 UFC? Kaman

Mysle jeszcze nad Gutierrez’em. Castaneda nie ma wybitnego cardio a teraz zbija wage drugi raz w przeciagu tygodnia.

Back