Miskatonic
Vale Tudo Championship
Wiadomo, ja Karola odpuszczam, ale wszystkim nam życzę KO na miłośniku małych murzynkówChandler jest za głupi by go poddawać, w ten pusty łeb trzeba prać.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wiadomo, ja Karola odpuszczam, ale wszystkim nam życzę KO na miłośniku małych murzynkówChandler jest za głupi by go poddawać, w ten pusty łeb trzeba prać.
![]()

Jones w 1 rundzie ! Kurs betclic 9zl!Chodzą po głowie dwie rzeczy - Tybura przez poddanie i Jones przez poddanie![]()
Biere.. Choc moze byc jakies gnp z gory... Ale kurs skusil rzuce z 50 zl na farta wkoncu to moj GoatJones w 1 rundzie ! Kurs betclic 9zl!
Pamiętaj, że Drake stawiał Jonesa przez KOBiere.. Choc moze byc jakies gnp z gory... Ale kurs skusil rzuce z 50 zl na farta wkoncu to moj Goat

Heh nie wiem czemu ale jakos w te kupony Mcgregora i Drake nie wierze... Moze sie myle ale w oczach i w gestach Miocica nie widac juz tej iskry tej milosci do tej gry.. Jones to geniusz mma co by ludzie nie prawili i jezeli mowi ze bierze ten pojedynek mocno personalnie to licze na ostry ogien od poczatkuPamiętaj, że Drake stawiał Jonesa przez KO![]()
Stawiasz charlesa? Kusi mnie koDobra zobaczmy czy Tybur potrafi wygrywac z plackami i czy jeszcze cos sie z niego wycisnie w tej organizacji.. Oby zmazal plame po Spivaku.. Niech dobrze zacznie te ufc.. Moura tez ladnie trafiona na kuponach
Zamyka mi tasme na 1250...charles to moj top5 zawodnikow ufc.. Musi wejsc poprostu.. Dziwna sprawa bo na betcliku niby ta walka ma 5 rund... Dziwne... Na ruffiego sie nie zlosc, walka pod kontrola a trafil mu sie twardziel.. Tyle co zebral bomb to naprawde szacun. Ruffy mimo ze tylko na pkt to naprawde ma papiery na top 10, stojka kocurStawiasz charlesa? Kusi mnie ko
Oliveira Chandler jest na 5 rundDziwna sprawa bo na betcliku niby ta walka ma 5 rund... Dziwne...
Ale masz sposob wygrania? Czy po prostu charles ?Zamyka mi tasme na 1250...charles to moj top5 zawodnikow ufc.. Musi wejsc poprostu.. Dziwna sprawa bo na betcliku niby ta walka ma 5 rund... Dziwne... Na ruffiego sie nie zlosc, walka pod kontrola a trafil mu sie twardziel.. Tyle co zebral bomb to naprawde szacun. Ruffy mimo ze tylko na pkt to naprawde ma papiery na top 10, stojka kocur
Dawaj live! 16zl ze skoncza w minute :DCala walka pod kontrola a w 5 rundzie nagle come back karzelka... No jak zwykle emocje musza byc... Ale ze w tej walce decyzja.... Nigdy bym nie powiedzial na takim dystansie...
To nie ksw i walka Wrzosek - bumDawaj live! 16zl ze skoncza w minute :D
For fun za 50 puscilem ko Miocica 7.50 kurs... Ale to bez sensu zupelnie patrzac jak czuje dystans Johny... Tu tez moze skonczyc sie na pkt...kto by pomyslal...Masz jeszcze cos na jonesa ?
Brawo ty..Ja mam ko jonesa.
Nieźle, moze kiedys urosną jaja zeby zwiekszyc stawkiBrawo ty..
Ja w miare ukontentowany 2 k na czysto i 300 w kuponach na Lige Narodow.. Moglo byc duzo lepiej ale trzeba sie cieszyc z tego co jest. Pzdr

Jedna walka w UFC i naprzeciwko gosc ze stalowa szczena, to śmierdziało na kilometrRuffy Ty smieciu