UFC 309: Jones vs. Miocic (16.11.2024)

Bones ma wygrac a w lato zgladzic Alexa Pereire. Potem moze odejsc.. 2 takiego i tak za naszego zycia nie bedzie

Pamiętaj, że Drake stawiał Jonesa przez KO :beczka:
Heh nie wiem czemu ale jakos w te kupony Mcgregora i Drake nie wierze... Moze sie myle ale w oczach i w gestach Miocica nie widac juz tej iskry tej milosci do tej gry.. Jones to geniusz mma co by ludzie nie prawili i jezeli mowi ze bierze ten pojedynek mocno personalnie to licze na ostry ogien od poczatku

Dobra zobaczmy czy Tybur potrafi wygrywac z plackami i czy jeszcze cos sie z niego wycisnie w tej organizacji.. Oby zmazal plame po Spivaku.. Niech dobrze zacznie te ufc.. Moura tez ladnie trafiona na kuponach

Attachments

• Screenshot_20241117_014912_sport.android.betclic.pl.jpg
    Screenshot_20241117_014912_sport.android.betclic.pl.jpg
    69.2 KB · Views: 45
Dobra zobaczmy czy Tybur potrafi wygrywac z plackami i czy jeszcze cos sie z niego wycisnie w tej organizacji.. Oby zmazal plame po Spivaku.. Niech dobrze zacznie te ufc.. Moura tez ladnie trafiona na kuponach
Stawiasz charlesa? Kusi mnie ko

Stawiasz charlesa? Kusi mnie ko
Zamyka mi tasme na 1250...charles to moj top5 zawodnikow ufc.. Musi wejsc poprostu.. Dziwna sprawa bo na betcliku niby ta walka ma 5 rund... Dziwne... Na ruffiego sie nie zlosc, walka pod kontrola a trafil mu sie twardziel.. Tyle co zebral bomb to naprawde szacun. Ruffy mimo ze tylko na pkt to naprawde ma papiery na top 10, stojka kocur

Zamyka mi tasme na 1250...charles to moj top5 zawodnikow ufc.. Musi wejsc poprostu.. Dziwna sprawa bo na betcliku niby ta walka ma 5 rund... Dziwne... Na ruffiego sie nie zlosc, walka pod kontrola a trafil mu sie twardziel.. Tyle co zebral bomb to naprawde szacun. Ruffy mimo ze tylko na pkt to naprawde ma papiery na top 10, stojka kocur
Ale masz sposob wygrania? Czy po prostu charles ?

Mam normalnie... Mialem przed czasem w 2 kuponach ale Smielowski zawalil zajebisty zysk...skoro 5 rund to raczej Oliveira przed czasem to walka z tych co nie moze dojsc do decyzji

Cala walka pod kontrola a w 5 rundzie nagle come back karzelka... No jak zwykle emocje musza byc... Ale ze w tej walce decyzja.... Nigdy bym nie powiedzial na takim dystansie...

Kurwa Diniz jaka amatorka, dobrze ze skontrowalem Millerem na innych kuponach to prawie na zero wyszedlem ahah

Back