UFC 309: Jones vs. Miocic (16.11.2024)

Tybura poddanie? Kurs 4.50, a w Oktagon Live wprost Umiński zapowiedział, że najlepiej byłoby zejść do parteru od początku, bo rywal to dobry stójkowicz + dodatkowo między słowami powiedział, że mają zaplanowaną walkę i nie chcą ryzykować. Diniz sprowadzony przez Williamsa dwa razy (nie utrzymał go za długo) i raz przez Lane'a (ten nabił 4 minut i 30 sekund kontroli). Tybura najtrudniejszy zapaśniczo według mnie z tej trójki będzie dla Diniza.

Spoko ?
Screenshot_20241115_224253_Samsung Internet.jpg

Wszyscy tak wierzą w Tybura ściągniętego na ostatnią chwilę?
LPC nie wjedzie po 2 minutach naciągania się pod siatką?

Na glowny wleca napewno
Oliveira przed czasem
Jones przed czasem
Ruffy przed czasem
Gdzies tam za pare groszy z sentymentu dam Weidmana i Diniza przez ko, nie ufam Tyburze od dawien dawna

Ja tu widzę Bo przez KO w 1 r nie wiem czy się będzie bawił w poddania widząc jaką szczękę ma przeciwnik a z dołu może coś wyczarować fartem
No właśnie dlatego chyba odpuszcze bo, bo skonczyc pewnie skonczy tylko ciekawe jak

Na glowny wleca napewno
Oliveira przed czasem
Jones przed czasem
Ruffy przed czasem
Gdzies tam za pare groszy z sentymentu dam Weidmana i Diniza przez ko, nie ufam Tyburze od dawien dawna
Kurła szacun za odwage grac Oliveire, ponize 3.5r wydaje sie pewniakiem, przeciez ten Chandler znowu go moze usadzic

Kurła szacun za odwage grac Oliveire, ponize 3.5r wydaje sie pewniakiem, przeciez ten Chandler znowu go moze usadzic
Sluchaj kazdy moze usadzic kazdego.. Chandler zbyt dlugo nie walczyl gdy charles mierzyl sie z najlepszymi i byl od wlos od poddania mojego ulubionego zawodnika jakim jest Tsarukyan. Wazna walka dla charlsa ktory jak wygra w sposob szybki i zdecydowany znow przyblizy sie szybciutko o najwazniejsze walki w tej kat, oprocz tego nie wiem moge sie mylic ale ma chyba najwiecej skonczen przed czasem w tej kat wagowej.. Chandler bedzie grozny jedynie przez pierwsza faze walki. No zobaczymy mam fajnie pomieszane kupony a mam ich sporo..

Nie stawiam na Oliviere jednak, zbyt mały kurs, zbyt duża niepewność.
Krasnal, mimo wszystko, ma czym przypierdolić a teraz nabity towarem, a Karol z tą swoją szczęką to tak średnio...

Nie stawiam na Oliviere jednak, zbyt mały kurs, zbyt duża niepewność.
Krasnal, mimo wszystko, ma czym przypierdolić a teraz nabity towarem, a Karol z tą swoją szczęką to tak średnio...
Ostatni raz Oliveira zostal skonczony przez Paula Feldera w 2017...nie byl jeszcze w swoim prime.. Pozniej to jedna z lepszych karier w ufc konczyl w roznoraki sposob mase dobrych zawodnikow i jak mu wyliczyli z samych bonusow zgarnal okolo banki dolcow. Jezeli chodzi o cala przekrojowosc mma chandler moglby pucowac buty brazylijczykowi ale napewno pojdzie grubo od samego poczatku i napewno szanse w 1 rundzie moze miec.. Jak wszystko z ksw pojdzie po mojej mysli i zostana mi co mein event i walka wieczoru ufc to napewno bede cos kontrowal. Bonsa jestem pewien a tu jedynie jak kontrowac cos w strone chandlera to ko 1 runda.. W 2 czy 3 rundzie bedzie tylko tlem

Z islamem to bylo poddanie, a poddabie to nie nokaut. Kogo w tej dywizji Islam by nie poddal jak juz kogos ma zmeczonego na ziemi... Przeciez takiego Michaela to na 10 sposobow....

Back