Roshi
Roshi

UFC 309: Jones vs. Miocic | MMA Event | Tapology
UFC 309 takes place Saturday, November 16, 2024 with 13 fights at Madison Square Garden in New York City, New York. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
do tego ten d coś tam to przecie kawał chłopaWszyscy tak wierzą w Tybura ściągniętego na ostatnią chwilę?
LPC nie wjedzie po 2 minutach naciągania się pod siatką?
Ja mam Diniza na kuponachWszyscy tak wierzą w Tybura ściągniętego na ostatnią chwilę?
LPC nie wjedzie po 2 minutach naciągania się pod siatką?
też mnie to kusiJones przez poddanie 1 runda? Pytam bo kurs 9zl :D
Ja tu widzę Bo przez KO w 1 r nie wiem czy się będzie bawił w poddania widząc jaką szczękę ma przeciwnik a z dołu może coś wyczarować fartem
No właśnie dlatego chyba odpuszcze bo, bo skonczyc pewnie skonczy tylko ciekawe jakJa tu widzę Bo przez KO w 1 r nie wiem czy się będzie bawił w poddania widząc jaką szczękę ma przeciwnik a z dołu może coś wyczarować fartem
chyba betclic... ja gram ze przez poddanie. chociaz bede happy jak Stpek ujebie go jakims lujemJones przez poddanie 1 runda? Pytam bo kurs 9zl :D
Postawił Tysona, przegrał.
Na dzisiaj ma Jonesa przez KO. Więc albo poddanie, albo decyzja wchodzi w grę.
Kurła szacun za odwage grac Oliveire, ponize 3.5r wydaje sie pewniakiem, przeciez ten Chandler znowu go moze usadzicNa glowny wleca napewno
Oliveira przed czasem
Jones przed czasem
Ruffy przed czasem
Gdzies tam za pare groszy z sentymentu dam Weidmana i Diniza przez ko, nie ufam Tyburze od dawien dawna
Sluchaj kazdy moze usadzic kazdego.. Chandler zbyt dlugo nie walczyl gdy charles mierzyl sie z najlepszymi i byl od wlos od poddania mojego ulubionego zawodnika jakim jest Tsarukyan. Wazna walka dla charlsa ktory jak wygra w sposob szybki i zdecydowany znow przyblizy sie szybciutko o najwazniejsze walki w tej kat, oprocz tego nie wiem moge sie mylic ale ma chyba najwiecej skonczen przed czasem w tej kat wagowej.. Chandler bedzie grozny jedynie przez pierwsza faze walki. No zobaczymy mam fajnie pomieszane kupony a mam ich sporo..Kurła szacun za odwage grac Oliveire, ponize 3.5r wydaje sie pewniakiem, przeciez ten Chandler znowu go moze usadzic
Ja gram Charles KO, spokojnie krasnala znowu położy do snu. Przez ciężkie KO.Kurła szacun za odwage grac Oliveire, ponize 3.5r wydaje sie pewniakiem, przeciez ten Chandler znowu go moze usadzic
Ostatni raz Oliveira zostal skonczony przez Paula Feldera w 2017...nie byl jeszcze w swoim prime.. Pozniej to jedna z lepszych karier w ufc konczyl w roznoraki sposob mase dobrych zawodnikow i jak mu wyliczyli z samych bonusow zgarnal okolo banki dolcow. Jezeli chodzi o cala przekrojowosc mma chandler moglby pucowac buty brazylijczykowi ale napewno pojdzie grubo od samego poczatku i napewno szanse w 1 rundzie moze miec.. Jak wszystko z ksw pojdzie po mojej mysli i zostana mi co mein event i walka wieczoru ufc to napewno bede cos kontrowal. Bonsa jestem pewien a tu jedynie jak kontrowac cos w strone chandlera to ko 1 runda.. W 2 czy 3 rundzie bedzie tylko tlemNie stawiam na Oliviere jednak, zbyt mały kurs, zbyt duża niepewność.
Krasnal, mimo wszystko, ma czym przypierdolić a teraz nabity towarem, a Karol z tą swoją szczęką to tak średnio...
Czyli z Islamem się nie liczy?Ostatni raz Oliveira zostal skonczony przez Paula Feldera w 2017...
dokładnie, przegrać z islamskim typem co ma retard strenght to nie wstydCzyli z Islamem się nie liczy?![]()
patrzac na avatar to dla kolegi poddania sie nie liczaCzyli z Islamem się nie liczy?![]()
No, nie twierdzę, że nie. Na pierwszy rzut oka to, oczywiście, Karol, ale zbyt niski kurs jak na moje.dokładnie
krasnal będzie zęby znowu zbierał
3.5 na KO? za mało?No, nie twierdzę, że nie. Na pierwszy rzut oka to, oczywiście, Karol, ale zbyt niski kurs jak na moje.
A to już trzeba mieć dużo więcej wiary w zawodników, niż ja mam, żeby tak obstawiać.3.5 na KO? za mało?
ale poddanie to skończenie, tak?Z islamem to bylo poddanie, a poddabie to nie nokaut.
Chandler jest za głupi by go poddawać, w ten pusty łeb trzeba prać.A to już trzeba mieć dużo więcej wiary w zawodników, niż ja mam, żeby tak obstawiać.
U Karola równie dobrze może być SUB.