D
Deleted member 13171
Guest
za 2 ziko, choć czuję że będę żałował że tak nisko : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie będzieszza 2 ziko, choć czuję że będę żałował że tak nisko : )View attachment 104685

Baukaus z Prachnio nie dotrwa do punktów...czemu?za 2 ziko, choć czuję że będę żałował że tak nisko : )View attachment 104685
Spoko, nie obawiaj sie XDza 2 ziko, choć czuję że będę żałował że tak nisko : )View attachment 104685
Spoko, nie obawiaj sie XD
Ale nie ma podatku !!!Jebać ten betclic złodziejski![]()
Właśnie, na szybcika odrobiłem, te postawione dwie stówy, na walce Brzeskiego więc teraz już na luzie

Same here.Właśnie, na szybcika odrobiłem, te postawione dwie stówy, na walce Brzeskiego więc teraz już na luzie![]()

zwracam honor, nie wiem co Cie pokusilo z tym Gibabliżej niż dalej
![]()

zwracam honor, nie wiem co Cie pokusilo z tym Giba
//
jebac![]()
Ktoś oglądał galę i może powiedzieć na szybko, jak wyglądał Prachnio do czasu poddania? Gdyby wygrał na punkty to u mnie byłoby już nieźle.Jestem królemNie :)
Szacun!Jestem królem
Co raz bliżej mi do Belala, szare eminencje z bliskiego wschodu chciałyby mieć swojego mistrza. Muhammad nie wyglądał źle w pierwszym starciu do momentu palucha w oko, ogólnie cenię Belala jako zawodnika i myślę że jest spore prawdopodobieństwo że tutaj zaskoczy i zdobędzie pas na wrogim terenie.

czutka byla dobra.. jebany prachnio... chytry dwa razy tracimoj glowny kupon.
bede gral jeszcze dwa bardziej ryzykowne po polnocy ale to musze skleic..
mysle nad Mokaev SUB, Belal DEC, Banon DEC, Robocop SUB, Allen-Giba DECka, Prachio DEC, Elliot DEC, Crosbie...
jakies sugestie?
![]()

oba typy smierdzialy na kilometr BykuMi wszystko weszlo oprocz Edwardsa i Molly XD

Jak to, Molly moze ale Edwards?oba typy smierdzialy na kilometr Byku![]()
pisalem o tym przeciez... mial rok na przygotowania, trenowal przez ten czas z dagestancami. w stojce z jego gownianym stylem byl bez szans, wiadome bylo ze bedzie obalal i kontrola.Jak to, Molly moze ale Edwards?
Edwards przede wszystkim, było pisaneJak to, Molly moze ale Edwards?

Nie no Belal szedł równo z Leonem w stójce, nie odstawał.pisalem o tym przeciez... mial rok na przygotowania, trenowal przez ten czas z dagestancami. w stojce z jego gownianym stylem byl bez szans, wiadome bylo ze bedzie obalal i kontrola.
Było was kilku szczęśliwcówKosmos generalnie. Belal mistrzem, nie spodziewalem sie tego chociaz z Embedded czuc bylo wykatkowa pewnosc siebie ale mowie gdzie tam, Edwards poziom wyzej. Ladnie chociaz pojde w rankingach na cohones. Chyba jako jedyny postawilem na Belala

Jeśli masz na myśli "mam pewniaka" to jeszcze 3 osoby oprócz Ciebie typowały Muhammada w tym jaKosmos generalnie. Belal mistrzem, nie spodziewalem sie tego chociaz z Embedded czuc bylo wykatkowa pewnosc siebie ale mowie gdzie tam, Edwards poziom wyzej. Ladnie chociaz pojde w rankingach na cohones. Chyba jako jedyny postawilem na Belala

Już sobie tak nie slodzcie...Jeśli masz na myśli "mam pewniaka" to jeszcze 3 osoby oprócz Ciebie typowały Muhammada w tym ja![]()

Karwantes zawsze glos rozsadku, dobrze ciesze sie, zejestem w tym wyjatkowym gronie ;)Jeśli masz na myśli "mam pewniaka" to jeszcze 3 osoby oprócz Ciebie typowały Muhammada w tym ja![]()