UFC 304: Edwards vs. Muhammad 2 (27.07.2024)

za 2 ziko, choć czuję że będę żałował że tak nisko : )
1000029313.png

Edwards zamykał kupon i jednak nie zamknął. Plus chociaż taki, że zagrałem małą kontrę, bo był fajny kurs na Belala przez decyzję (4.75). Generalnie dzień oceniam słabo. Kosz na IO w plecy, Wach w boksie zbyt szybko w plecy (2 runda), UFC też nic fajnie nie siadło :sad: Ktoś oglądał galę i może powiedzieć na szybko, jak wyglądał Prachnio do czasu poddania? Gdyby wygrał na punkty to u mnie byłoby już nieźle.

1722151742315.png

moj glowny kupon.

bede gral jeszcze dwa bardziej ryzykowne po polnocy ale to musze skleic..
mysle nad Mokaev SUB, Belal DEC, Banon DEC, Robocop SUB, Allen-Giba DECka, Prachio DEC, Elliot DEC, Crosbie...
jakies sugestie?
:werdum:
czutka byla dobra.. jebany prachnio... chytry dwa razy traci :boystop:

Kosmos generalnie. Belal mistrzem, nie spodziewalem sie tego chociaz z Embedded czuc bylo wykatkowa pewnosc siebie ale mowie gdzie tam, Edwards poziom wyzej. Ladnie chociaz pojde w rankingach na cohones. Chyba jako jedyny postawilem na Belala

Kosmos generalnie. Belal mistrzem, nie spodziewalem sie tego chociaz z Embedded czuc bylo wykatkowa pewnosc siebie ale mowie gdzie tam, Edwards poziom wyzej. Ladnie chociaz pojde w rankingach na cohones. Chyba jako jedyny postawilem na Belala
Było was kilku szczęśliwców :siara:
I proszę! Mamy teraz mistrza na miarę wagi półśredniej :jarolaugh:

Jeśli masz na myśli "mam pewniaka" to jeszcze 3 osoby oprócz Ciebie typowały Muhammada w tym ja :crazy:

Back