UFC 304: Edwards vs. Muhammad 2 (27.07.2024)

Roshi

Roshi
GPVKAcDbQAAxAlM.jpg

A tak patrząc na rozpiskę: Aspinall, Rodrigues, Edwards jeśli kursy znośne.

Co raz bliżej mi do Belala, szare eminencje z bliskiego wschodu chciałyby mieć swojego mistrza. Muhammad nie wyglądał źle w pierwszym starciu do momentu palucha w oko, ogólnie cenię Belala jako zawodnika i myślę że jest spore prawdopodobieństwo że tutaj zaskoczy i zdobędzie pas na wrogim terenie.
Zacdtobne rzuciłem Edwardsa, ale bez przekonania. Na ten moment przeciwnik Brzeskiego, Wood i zobaczy się czy Erceg czy Figueredo do tripla. Wood bedzie lepszy w każdej płaszczyźnie, Brzeski pewnie wyleci.
Czekam na kursy Loghana.
Do tego może Kape jako underdog

Co raz bliżej mi do Belala, szare eminencje z bliskiego wschodu chciałyby mieć swojego mistrza. Muhammad nie wyglądał źle w pierwszym starciu do momentu palucha w oko, ogólnie cenię Belala jako zawodnika i myślę że jest spore prawdopodobieństwo że tutaj zaskoczy i zdobędzie pas na wrogim terenie.
Szczerze mowiac to ja nie mam jakiegos duzego przekonania do Edwardsa :) Tak rzucilem kiedys stówkę na ten kupon bez zastanowienia, ale takie zagrane z pierwszej mysli zazwyczaj wchodzą ;)

Belal pow. 2,5 rundy
Aspinall 1 lub 2 runda
McCann KO/TKO
Wood
CLD / Robocop zakończy się przez KO/ TKO

Tak to widzę

Nie patrzac na kupony mam nadzieje, ze jednak Edwards pokona u siebie tego klona dagestanskiej ekipy. Same rady od Khabiba nie wystarcza na Rocky'ego :)

Co raz bliżej mi do Belala, szare eminencje z bliskiego wschodu chciałyby mieć swojego mistrza. Muhammad nie wyglądał źle w pierwszym starciu do momentu palucha w oko, ogólnie cenię Belala jako zawodnika i myślę że jest spore prawdopodobieństwo że tutaj zaskoczy i zdobędzie pas na wrogim teterenie.
Ja uważam, że Bellal nie wygra ani jednej rundy w tym starciu. Edwards po prostu ma za dobrą stojke i zbyt dobrze czuje dystans. Nie da się zamykać pod siatką i skutecznie kopnięciami będzie stopował Bellala. Czyste 50-45.
Ale to tylko moja opinia, a ostatnia słabo wchodzi.

Ja uważam, że Bellal nie wygra ani jednej rundy w tym starciu. Edwards po prostu ma za dobrą stojke i zbyt dobrze czuje dystans. Nie da się zamykać pod siatką i skutecznie kopnięciami będzie stopował Bellala. Czyste 50-45.
Ale to tylko moja opinia, a ostatnia słabo wchodzi.
Scenariusza w którym Edwards odnosi łatwe zwycięstwo 50-45 w ogóle nie widzę. Liczę że Belal weźmie ostatnie 3 rundy dzięki swojej legendarnej kondycji bo Edwards odnoszę wrażenie ma braki w tym aspekcie. Pierwsze 2 rundy będą najtrudniejsze dla Muhammada, 3 również może być trudna do wygrania no ale powiem szczerze że tutaj kursy na muslima są bardzo zachęcające @3.0 bez podatku i @4.15 na jego wygraną decyzją.

Scenariusza w którym Edwards odnosi łatwe zwycięstwo 50-45 w ogóle nie widzę. Liczę że Belal weźmie ostatnie 3 rundy dzięki swojej legendarnej kondycji bo Edwards odnoszę wrażenie ma braki w tym aspekcie. Pierwsze 2 rundy będą najtrudniejsze dla Muhammada, 3 również może być trudna do wygrania no ale powiem szczerze że tutaj kursy na muslima są bardzo zachęcające @3.0 bez podatku i @4.15 na jego wygraną decyzją.
Ja dalej nie mogę usunąć z głowy przebiegu walki Bellala z Curtisem. Uważam, że stójka Edwardsa skutecznie zniweluje zapędy zapasnicze Bellala. Ja się bardziej zastanawiam czy bd skończenie czy gładka decyzja.

Back