Roshi
Roshi

UFC 304: Edwards vs. Muhammad 2 | MMA Event | Tapology
UFC 304 took place Saturday, July 27, 2024 with 14 fights at Co-op Live in Manchester, England. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
#nikogo
A tak patrząc na rozpiskę: Aspinall, Rodrigues, Edwards jeśli kursy znośne.
Wejdzie
Ależ antypolsko!A drugi taki
View attachment 104253
Ja stawiam na Kape’a w tym starciuAleż antypolsko!
Niby spoko ale fajnie jakby Menel zaskoczył i odprawił Mokaeva
Prawda że anty :( ale realnie tak mi się wydajeAleż antypolsko!
Niby spoko ale fajnie jakby Menel zaskoczył i odprawił Mokaeva
Co raz bliżej mi do Belala, szare eminencje z bliskiego wschodu chciałyby mieć swojego mistrza. Muhammad nie wyglądał źle w pierwszym starciu do momentu palucha w oko, ogólnie cenię Belala jako zawodnika i myślę że jest spore prawdopodobieństwo że tutaj zaskoczy i zdobędzie pas na wrogim terenie.
Zacdtobne rzuciłem Edwardsa, ale bez przekonania. Na ten moment przeciwnik Brzeskiego, Wood i zobaczy się czy Erceg czy Figueredo do tripla. Wood bedzie lepszy w każdej płaszczyźnie, Brzeski pewnie wyleci.Co raz bliżej mi do Belala, szare eminencje z bliskiego wschodu chciałyby mieć swojego mistrza. Muhammad nie wyglądał źle w pierwszym starciu do momentu palucha w oko, ogólnie cenię Belala jako zawodnika i myślę że jest spore prawdopodobieństwo że tutaj zaskoczy i zdobędzie pas na wrogim terenie.
Szczerze mowiac to ja nie mam jakiegos duzego przekonania do Edwardsa :) Tak rzucilem kiedys stówkę na ten kupon bez zastanowienia, ale takie zagrane z pierwszej mysli zazwyczaj wchodzą ;)Co raz bliżej mi do Belala, szare eminencje z bliskiego wschodu chciałyby mieć swojego mistrza. Muhammad nie wyglądał źle w pierwszym starciu do momentu palucha w oko, ogólnie cenię Belala jako zawodnika i myślę że jest spore prawdopodobieństwo że tutaj zaskoczy i zdobędzie pas na wrogim terenie.
Darowizna dla bukówNie podoba mi się to faworyzowanie Aspinalla.
Chyba rzucę stówkę na Curtisa![]()
Ja uważam, że Bellal nie wygra ani jednej rundy w tym starciu. Edwards po prostu ma za dobrą stojke i zbyt dobrze czuje dystans. Nie da się zamykać pod siatką i skutecznie kopnięciami będzie stopował Bellala. Czyste 50-45.Co raz bliżej mi do Belala, szare eminencje z bliskiego wschodu chciałyby mieć swojego mistrza. Muhammad nie wyglądał źle w pierwszym starciu do momentu palucha w oko, ogólnie cenię Belala jako zawodnika i myślę że jest spore prawdopodobieństwo że tutaj zaskoczy i zdobędzie pas na wrogim teterenie.
Wchodzi
Gorzej jak Marcin postanowi zrobic mu z ryja Bakaskasowo swoim kung-fuWchodzi
Parkin to lokata... Baukauskas na punkty tez to bierze. czarnucha bym nie stawial bo tam kazde gowno moze sie wydarzyc
Scenariusza w którym Edwards odnosi łatwe zwycięstwo 50-45 w ogóle nie widzę. Liczę że Belal weźmie ostatnie 3 rundy dzięki swojej legendarnej kondycji bo Edwards odnoszę wrażenie ma braki w tym aspekcie. Pierwsze 2 rundy będą najtrudniejsze dla Muhammada, 3 również może być trudna do wygrania no ale powiem szczerze że tutaj kursy na muslima są bardzo zachęcające @3.0 bez podatku i @4.15 na jego wygraną decyzją.Ja uważam, że Bellal nie wygra ani jednej rundy w tym starciu. Edwards po prostu ma za dobrą stojke i zbyt dobrze czuje dystans. Nie da się zamykać pod siatką i skutecznie kopnięciami będzie stopował Bellala. Czyste 50-45.
Ale to tylko moja opinia, a ostatnia słabo wchodzi.
Noo, Marcin potrafił już zaskoczyćGorzej jak Marcin postanowi zrobic mu z ryja Bakaskasowo swoim kung-fu![]()
Ja dalej nie mogę usunąć z głowy przebiegu walki Bellala z Curtisem. Uważam, że stójka Edwardsa skutecznie zniweluje zapędy zapasnicze Bellala. Ja się bardziej zastanawiam czy bd skończenie czy gładka decyzja.Scenariusza w którym Edwards odnosi łatwe zwycięstwo 50-45 w ogóle nie widzę. Liczę że Belal weźmie ostatnie 3 rundy dzięki swojej legendarnej kondycji bo Edwards odnoszę wrażenie ma braki w tym aspekcie. Pierwsze 2 rundy będą najtrudniejsze dla Muhammada, 3 również może być trudna do wygrania no ale powiem szczerze że tutaj kursy na muslima są bardzo zachęcające @3.0 bez podatku i @4.15 na jego wygraną decyzją.