Ceylon
ONE FC Super Heavyweight
Mordy, daja jakis bonus na UFC?
Ja dostalem wczoraj 20zl loljuz pogralem na mecze, jakis bezpiecznik by sie przydal![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mordy, daja jakis bonus na UFC?
Ja dostalem wczoraj 20zl loljuz pogralem na mecze, jakis bezpiecznik by sie przydal![]()
Ten sam kupon na Betclic - 375zlZa dużo niewiadomych, dlatego dla zabawy u mnie leci coś takiego![]()
Ja mam KO Lopes ale już jeden różny u Włochów zabrakł...

Prochazka czy Prochazke?Prochazka kończy w 3 rundzie. Stawiam 200 z unibeta promocyjne
![]()

Grasz z Polski?Prochazka kończy w 3 rundzie. Stawiam 200 z unibeta promocyjne
![]()
Gram z Polski ale dawno temu zakładałem konto. Wpłacam zawsze przez skrill (portfel internetowy). Generalnie to nie gram na niczym innym, wypłaty nawet w Nd potrafią przyjść w godzinę czasu. Wchodzę przez pl.unibet-79.comGrasz z Polski?
Jak tak to jakim sposobem wpłacasz kasę?
Bo właśnie też mam konto z zamierzchłych czasów ;)Gram z Polski ale dawno temu zakładałem konto. Wpłacam zawsze przez skrill (portfel internetowy). Generalnie to nie gram na niczym innym, wypłaty nawet w Nd potrafią przyjść w godzinę czasu. Wchodzę przez pl.unibet-79.com
Overy u Dolidze dobrze wyczute. Szkoda że Ortega nie zawalczył, ciekaw byłem czy poradzi sobie z Lopesem ale widząc jego występ z Ige tylko się utwierdziłem w przekonaniu że wyszedł by zwycięsko z tej batalii.Ortega podobno jakieś problemy ze zdrowiem przy zbijaniu wagi i z tego powodu walka odbędzie się w kategori w lekkiej, mimo wszystko nie grałbym Lopesa.
Smith/Dolidze wydaje mi się że może trochę potrwać a nawet zakończyć się decką. Takie moje przemyślenia.
Kurde dobrze ze sie wycofalem z tego pomyslu. Dobra czutka, gratuluje. Grales cos?Overy u Dolidze dobrze wyczute. Szkoda że Ortega nie zawalczył, ciekaw byłem czy poradzi sobie z Lopesem ale widząc jego występ z Ige tylko się utwierdziłem w przekonaniu że wyszedł by zwycięsko z tej batalii.
Oczywiście. Takie 2 główne kupony:Kurde dobrze ze sie wycofalem z tego pomyslu. Dobra czutka, gratuluje. Grales cos?
Gratki, ladnie dokrecone kuponyOczywiście. Takie 2 główne kupony:
Tsuruya/Hernandez r2-tak + Khizriev/Barzola r3-tak + Garry/Page 2r-tak + Loughnane
Tsuruya/Hernandez r3-tak + Khizriev/Barzola dec-tak + Garry/Page 3r-tak + Loughnane
Reszta for fun za drobne. Pojebane kursy były na overy u Tsuruyi a przecież on w parterze bardzo dobry defensywnie, poddał go tylko Nascimento ziomeczek Oliveiry.
Blisko bylo, szkoda ze walka wieczoru na rundy nie zagrana bo to bylo pewne jak techno w trendzieView attachment 102676
taśma pod lepsze oglądanie ale nawet nie liczę, że to wejdzie