Roshi
Roshi

UFC 294: Makhachev vs. Volkanovski 2 | MMA Event | Tapology
UFC 294 took place Saturday, October 21, 2023 with 13 fights at Etihad Arena in Abu Dhabi, United Arab Emirates. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też nad tym myślę. Gość jest dla mnie fenomenem i w ich pierwszej walce zastanawiałem się co tam poszło nie tak. Oliveira wygląda fantastycznie w walkach z innymi, a z Makhachevem wyglądał jakby go tam nie było...Król Charles przed czasem IZYDOR![]()
Meh, Bronx tego nie wygra, ludzie tak gadają, że słaba dyspozycja Olivery w ich pierwszej walce ale moim zdaniem Islam nie pozwolił mu na nic więcej. To było do jednej bramki, Makhachev nie bał się parteru i prawie całą pierwszą rundę był z góry karcąc Bronxa ciosami, stójkowo Oliveira też raczej przegrywał i czy to jest takie zdziwienie? Przed walką też myślałem, że będzie lepiej, jednak Charles jest po prostu strasznie dziurawy w tych swoich bokserskich akcjach i to się raczej nie zmieni, Islam znowu to wykorzysta i będzie go napierdalał, a w parterze zgwałci. Nie zaufam już Karolowi, ma zbyt dużo luk w swojej grze i imho będzie powtórka z pierwszego starcia.Też nad tym myślę. Gość jest dla mnie fenomenem i w ich pierwszej walce zastanawiałem się co tam poszło nie tak. Oliveira wygląda fantastycznie w walkach z innymi, a z Makhachevem wyglądał jakby go tam nie było...
Ja pewnie ostatecznie i tak nie ruszę ani main eventu, ani walki Costy. Po prostu uważam Oliveirę za dużo lepszego zawodnika, niż to pokazał w pierwszej walce z Makhachevem. Natomiast nie zdziwi mnie to, jak Islam szybko sprowadzi rywala na ziemię i podetnie mu skrzydła i zakończy się to w podobny sposób, jak ostatnio.Meh, Bronx tego nie wygra, ludzie tak gadają, że słaba dyspozycja Olivery w ich pierwszej walce ale moim zdaniem Islam nie pozwolił mu na nic więcej. To było do jednej bramki, Makhachev nie bał się parteru i prawie całą pierwszą rundę był z góry karcąc Bronxa ciosami, stójkowo Oliveira też raczej przegrywał i czy to jest takie zdziwienie? Przed walką też myślałem, że będzie lepiej, jednak Charles jest po prostu strasznie dziurawy w tych swoich bokserskich akcjach i to się raczej nie zmieni, Islam znowu to wykorzysta i będzie go napierdalał, a w parterze zgwałci. Nie zaufam już Karolowi, ma zbyt dużo luk w swojej grze i imho będzie powtórka z pierwszego starcia.
Prędzej już Costa coś ugra, ma dobre TDD i może uda mu się ustrzelić kumszota, który jest w sumie niesprawdzony w MW i może mieć problemy z oblaniem takiego dzika jak Paulo ale chyba na żadnego brazola nie postawię.
oby gruboA ja już pograłem Makhacheva. Darmowe pieniądze.
Wystarczy na podróż palcem po mapie do Zakopanegooby grubo![]()
Wystarczy na podróż palcem po mapie do Zakopanego![]()
to jest dobry kierunek, bede probowal.Usman
Może w 2024 roku...Król Charles przed czasem IZYDOR![]()
Co to za porównywanie. Równie dobrze mogę powiedzieć jak wyglądał Cipajew z Burnsem a co mu zrobił Kamaru. Też uważam, że Khamzat duże szanse, że weźmie ale ja bym Kamaru nie skreślałUsmana ostatnio chujowo wyglądał jakby kaos od Edwardsa mocno się na nim odbił. Poza tym bierze walkę 2 tygodnie przed galą, do tego w nowej kategorii wagowej, jakby miał pełny obóz, to pewnie byłyby bliższe kursy.
Ewidentnie wszystko ustawione pod ciapatego kundla żeby doszedł łatwo do pasa![]()
Walka z Burnsem była jak Usman szedł od zwycięstwa do zwycięstwa, a po tym jak Edwards go uśpił widać było, że do rewanżu wyszło pół tamtego zawodnika, takie to porównywanie.Co to za porównywanie. Równie dobrze mogę powiedzieć jak wyglądał Cipajew z Burnsem a co mu zrobił Kamaru. Też uważam, że Khamzat duże szanse, że weźmie ale ja bym Kamaru nie skreślał
Ankalaev przed czasemKosmaty + Usman + Ankalev
W sensie Islam M. + asasyn i Ankalaev?Kosmaty + Usman + Ankalev
tak obstawiam.W sensie Islam M. + asasyn i Ankalaev?
tak obstawiam.
tzn. szczerze to puszcze jeszcze jeden kupon to nie jest jedyny.. chcialbym zeby Volk i Walkier wygrali ale bez przygotowac i z pelnym nawodnieniem Kosmatego to czarno to widze, no i dziurawy Walkier, zbyt dziurawy na rusa.
dokladnie te same odczucia here choć walker żeby wygral tylko dlatego ze z ruskiem walczy i muzolem do tego a co do Volka to wiadomo jestem fanem aaaale tym razem tego nie widze... jeszcze będzie walczył w jaskini lwa. Islam w sztosie...tzn. szczerze to puszcze jeszcze jeden kupon to nie jest jedyny.. chcialbym zeby Volk i Walkier wygrali ale bez przygotowac i z pelnym nawodnieniem Kosmatego to czarno to widze, no i dziurawy Walkier, zbyt dziurawy na rusa.
Walkier ma szanse ujebac w pierwszej, ale to musialby wyjsc bez respektu jak kiedys a ostatnio jest inny po wpierdolu od Koreja.dokladnie te same odczucia here choć walker żeby wygral tylko dlatego ze z ruskiem walczy i muzolem do tego a co do Volka to wiadomo jestem fanem aaaale tym razem tego nie widze... jeszcze będzie walczył w jaskini lwa. Islam w sztosie...
kuuurde no zapowiada, że idzie na całego w wywiadach i wypowiedziach czyli albo early Volk albo islam przez dagestani GnP/sub late late rounds tyyyylko islam raz przegral 8 lat temu w 2giej walce w ufc... Ehhh nie widzę tego...Walkier ma szanse ujebac w pierwszej, ale to musialby wyjsc bez respektu jak kiedys a ostatnio jest inny po wpierdolu od Koreja.
Volk, no kurwa nie wiem co o tym myslec tak szczerze, bo jest mega mocny, ale ciakwe ile w treningu byl ze wzial walke.
Czekam na wazenie najpierwkuuurde no zapowiada, że idzie na całego w wywiadach i wypowiedziach czyli albo early Volk albo islam przez dagestani GnP/sub late late rounds tyyyylko islam raz przegral 8 lat temu w 2giej walce w ufc... Ehhh nie widzę tego...
Odpuszczam Wood-a, mimo, że raczej wygra, ale mały kurs. Nurmagomedov i łącze z KSW (Silva oraz Rutkowski). Do tego singiel VOLK!Gdyby nie krótkie przygotowanie to grałbym Volka @3, ale takto niestety odpuszczam.
Tim Eliot wygląda ok, ale pewnie będzie tulony na ziemi. Chociaż osobiście niegrałbym Mokaeva po takim kursie.
Na ten moment Wood i Nurmagomedov.